精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.
Mountain Sports Center
(Open Daily-9A.M.to 9P.M.
Opening
SATURDAY,MAY 14
All activities and equipment(设备)in Mountains Sports Center are free to the public.
Come and enjoy:
•2Baseball Fields              Walking/Jogging Track
•6Soccer Fields                Skateboard Park
•4Tennis Courts               Gymnasium(健身房)
•8Basketball Courts
Opening Activities
Healthy fun for the whole family!
Free live music and healthful snacks and drinks!
•First door prize:A bike.
•Second door prize:A skateboard.
•Free soccer classes for players ages 5to 10by Thunder coach Todd Barnett.Participants(参与者) will receive a free Thunder T-shirt.
•Join the Mountain Summer Sports Leagues.Teams are forming for beginners (age 8-10); teens and adults.
•Ask Mr Jackson in the gymnasium for information on exercise and fitness classes in order to make this your healthiest summer ever.
56.When is the opening of Mountain Sports Center?B
A.Saturday                
B.Saturday,May 14.
C.From 9:00A.M.to 9:00P.M.
57.What's the first door prize?C
A.A skateboard.
B.A baseball                    
C.A bike.
58.How old are the players for free soccer classes?A
A.5to 10                  
B.8to 12.
C.5to 15.
59.Where can we get information on exercise and fitness classes?B
A.In the skateboard park      
B.In the gymnasium.
C.In the sports field.
60.How many opening activities are there in Mountain Sports Center?C
A.7                       
B.4                          
C.5.

分析 大山体育中心开放时间 早9点到晚9点 星期六,5月14日 大山体育中心 所有的活动和设备免费向公众开放.过来享受:•2个棒球场 田野散步/慢跑•6个足球场 滑板公园•4个网球场 健身房•8个篮球场 开幕活动 全家人的健康乐趣!免费现场音乐和健康的零食饮料!一等奖:一辆自行车.•二等奖:滑板.•雷霆教练托德巴内特为年龄在5到10岁的孩子提供免费的足球课程.参与者将免费获赠雷霆T恤.•加入大山夏季运动联赛.球队由初学者构成(年龄8-10岁);青少年和成年人.•询问健身房的杰克逊先生有关运动健身班的信息,来使这个夏天成为您最健康的夏天.

解答 56.答案B 细节理解题 由文中 Open Daily-9A.M.to 9P.M.Opening SATURDAY,MAY 14可知 开放时间 早9点到晚9点 星期六,5月14日,故选B
57.答案C 细节理解题 由文中 First door prize:A bike.可知 一等奖:一辆自行车,故选C
58.答案A 细节理解题 由文中 Free soccer classes for players ages 5to 10by Thunder coach Todd Barnett可知 雷霆教练托德巴内特为年龄在5到10岁的孩子提供免费的足球课程,故选A
59.答案B 细节理解题 由文中 Ask Mr Jackson in the gymnasium for information on exercise and fitness classes in order to make this your healthiest summer ever可知 询问健身房的杰克逊先生有关运动健身班的信息,来使这个夏天成为您最健康的夏天,故选B
60.答案C 综合理解题 由文中 Opening Activities 以下可知,开幕活动有一等奖,二等奖,雷霆教练提供免费的足球课程,运动联赛,询问杰克逊先生这五项,故选C

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.Over 110billion searchers are carried out through Google every month.(写出同义句)
Morethan110billion searchers are carried out through Google every month.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.---The world top player South Korean Lee lost the game against the computer program Alphago.
---____surprising news!(  )
A.What aB.WhatC.HowD.How a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.Beijing Opera istraditional(传统的 ) music.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.The government of Linyi is building ______ cheap and good houses for the people.(  )
A.thousandB.thousandsC.thousand ofD.thousands of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-Is New Zealand a big country?
-No,New Zealand only has two islands.One is North Island,______ is South Island.(  )
A.otherB.the otherC.Anther

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-I'm sorry.I didn't do a good job.
-         .After all,you have tried your best.(  )
A.I'm sorry,tooB.Take careC.Never mind

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.-Jim,please help ____________ to some bread.
-Thank you.(  )
A.himselfB.yourselfC.herselfD.myself

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.As students,we have to follow the school rules and come to school        .(  )
A.next timeB.on timeC.in time

查看答案和解析>>

同步练习册答案