精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.Riding School:
You can start horse-riding at any age.Choose private or group lessons any weekday between 9a.m.and 8:30p.m.(3:30p.m.on Saturday).There are 10kilometers of tracks and paths for rides across farmland and open country.You will need a riding hat.
Opening Hours:Monday through Friday:9:00a.m.---8:30p.m.
Phone:(412)396---6754      Fax:(412)396---6752
Sailing Club:
Our Young Sailor's Course leads to the Stage 1Sailing qualification.You'll learn how to sail safely and the course also covers sailing theory(理论) and first aid(急救).Have fun with other course members,afterwards in the clubroom.There are 10weekly two-hour 1essons (Tuesdays 6:00p.m.~8:00p.m.)
Opening Hours:Tuesdays:6:00p.m.-8:00p.m.
Phone:(412)396-6644     Fax:(412)396-6644
Diving Centre:
Our experienced instructors offer one-month courses in deep-sea diving for beginners.There are two evening lessons a week,in which you learn to breathe underwater and use the equipment safely.You only need your own swimming suit and towel.Reduced fees for couples.
Opening Hours:Monday and Friday:6:30p.m.-8:30p.m.
Phone:(412)396-6312     Fax:(412)396-6706
Medical Center:
The staff of the Medical Center aim to provide convenient and medical care to students and staff of the university.The center is well equipped and the staff here are trained to deal with a lot of medical problems.Both female and male doctors as well as nursing staff are available for consultation.Also,all kinds of medicines are sold here and are cheaper for students than other drugstores.
Opening Hours:24hours from Monday to Sunday
Phone:(412)396--6649     Fax:(412)396-6648
Watersports Club:
We have a two-kilometer length of river for speedboat racing,and water-skiing.A beginner's course includes ten 20-minute lessons.You will learn to control boats safely and confidently,but must be able to swim.The club is in a convenient central position and is open daily from 9a.m.to 4p.m.,with lessons all through the day.
Opening Hours:Monday through Friday:9:00a.m.---4:00p.m.
Phone:(412)396---6899     Fax:(412)396---6890
41.If you want to swim and enjoy activities which are fast and a bit dangerous,you should join.A
A.Watersports Club     
B.Diving Centre     
C.Sailing Club      
D.Riding School
42.If you want to experience a new activity in the countryside in the mornings,you may fax.C
A.(412)396-6648     
B.(412)396-6706    
C.(412)396-6752    
D.(412)396-6876
43.If you are planning to explore the ocean depths,you should attend your lessons at.D
A.24hours from Monday to Sunday      
B.Monday through Friday:9:00a.m.-8:30p.m.
C.Tuesdays:6:00p.m.-8:00p.m.
D.Monday and Friday:6:30p.m.-8:30p.m.
44.Which is NOT the convenience that the Medical Center provides?D
A.Good equipment.
B.Well trained staff members.
C.Different less expensive medicines.
D.Nursery for newly-born babies.
45.The following statements are true EXCEPTA.
A.You can have lessons at 3:00p.m.on Saturday in Riding school
B.There are 10weekly two-hour lessons on Tuesdays in Sailing Club
C.You can contact them by calling or faxing
D.Couples can pay less in Diving School.

分析 本文讲述的是几项很有特色的活动,介绍了各项活动的具体信息.

解答 41.A 细节理解题.根据最后一项We are a two-kilometer length of river for speedboat racing,and water-skiing,A beginners'course consists of ten 20-minute lessons.You will learn to handle boats safely and confidently,but must be able to swim.可知如果你想游泳或者快速的或有点危险的运动请来Watersports Club故A正确.
42.C 细节理解题.根据第一项中 There are 10 kilometers of tracks and paths for leisurely rides across farmland and open country.可知如果你想在农村经历活动,第一项Riding School符合条件,根据第一项中的联系方式Phone:(412)396---6754      Fax:(412)396---6752,故选C.
43.D 细节理解题.根据第三项Our experienced instructors offer one-month courses in deep-sea diving for beginners.可知如果你计划去探索海洋深处,应该去Diving Centre潜水中心,再看Diving Centre的时间是Opening Hours:Monday and Friday:6:30p.m.-8:30p.m.故选D.
44.D 细节理解题.根据The center is well equipped and the staff here are trained to deal with a lot of medical problems.该中心设备齐全,这里的员工都接受了培训,可知选项A,选项B文中已经提到了;all kinds of medicines are sold here and are cheaper for students than other drugstores各类药品卖给学生比别的药店便宜,选项C也提到了,故三项都是所提供的内容,只有D项文章没有提及.故选D.
45.A 细节理解题.根据第一项的时间Opening Hours:Monday through Friday:9:00a.m.---8:30p.m.可知选项A 中的周六下午三点上课是不对的,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.你身体不好,你最好每天坚持锻炼.
You are in bad health.Youhad better keep on exercising every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

14.你校学生会以"初三学生要不要参加春游活动"为题,向初三学生做调查.请你根据下表所出示的结果,以"Whether or Not Should Junior 3Students Go Spring Outing?"为题写一篇短文,上交学生会.
65%的学生认为应该春游35%的学生认为不应该春游你的观点:春游有很多其他活动无法比拟的优势
1他们可亲近自然,听到淙淙的水声和飒飒的风声1有太多作业要做1….
2春游给身心带来安宁2 春游就是浪费时间2….
注意:1词数90左右,开头不计入总词数.
2必须包括所有要点,不要逐字翻译,可适当发挥2-3句,使短文连贯、通顺.
Whether or Not Should Junior 3Students Go Spring Outing?
We have had a heated discussion on whether Junior students should go spring outing.65percent students think                               .

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.请听一段独白,完成第14至第16小题.
14.What can you learn from the speaker's talk?
A.Indian movies are the same as Western movies.
B.Indian students like learning computer science.
C.India has twenty-two different national languages.
15.What are mentioned about India?
A.Movies,inventions and sports.
B.Languages,food and invention.
C.Weather,languages and movies.
16.What's Mark doing?
A.Giving some advice.
B.Offering an invitation.
C.Making an introduction.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.______ I was tidying up the house,my good friend Miss Lee came to visit me.(  )
A.AlthoughB.AfterC.BecauseD.While

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.Robots aren't only in the movies or on TV.One"real"robot recently married a couple at a wedding ceremony in Tokyo,Japan.
Fifty guests stood as the music played and the bride(新娘)walked down towards the groom
(新郎).Only one guest stayed seated-the minister(牧师),who happened to be a robot.For this special ceremony,the four-foot tall robot named I-Fairy wore flowers around her head.I-Fairy's eyes flashed colored lights as she pronounced the couple man-and-wife and asked the groom to kiss the bride.The wedding was the first time a marriage had been led by a robot,according to the company that built I-Fairy.
A robot might seem like an unusual choice(选择)to lead a wedding,but if you knew the couple you would think I-Fairy was the perfect choice.That's because the groom teaches robotics at a university and the bride works for the company that built I-Fairy.The newly married couple hopes their wedding will encourage more uses for robots.They hope their wedding will give people ideas about ways in which they might use robots to do"everyday things"in their lives in the near future.
36.The"real"robot is theD at the wedding ceremony.
A.bride        
B.groom        
C.reporter       
D.minister
37.Which is TRUE about the robot?B
A.It wore flowers around the neck for the ceremony
B.Its eyes flashed colored lights while it was speaking.
C.It was built by the I-fairy company.
D.It kissed the newly married couple.
38.In paragraph(段落)3,"robotics"must be theAon how robots are made and used.
A.science       
B.book         
C.magazine     
D.cartoon
39.We can learn from the last paragraph thatC•
A.it is very usual for robots to lead weddings
B.a robot is the perfect choice for everybody's wedding
C.the wedding is expected to encourage people to use robots more
D.people get ideas on how to do everything with robots in the near future
40.This passage is a(n)B.
A.novel       
B.news report    
C.folk story     
D.advertisement.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.─Look!Mr.Black is singing under the tree.
─It        be Mr.Black.He has gone to Beijing.(  )
A.mightB.can'tC.must

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-Could you help me carry the heavy box,young man?
-        .(  )
A.My favoriteB.With pleasureC.You are rightD.Don't worry

查看答案和解析>>

同步练习册答案