精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.Join us for an English Summer Camp in English!
★Students between l3and l8are welcome to the English Summer Camp.
★It's a good chance to learn about British customs and improve your English.
★Eleven experienced English teachers will give you English classes 4hours a day on weekdays.
★There are also weekend visits to London Eye,the Big Ben and London Bridge.
★It begins on August 9th and ends on August 26th,with the fees:¥23,000.
★If you are interested,please come to the Children's Palace to register(登记报名)You can also register by calling Jane Parks at 555--2782.
★Please register before August 3rd.
46.Bcan take part in the English Summer Camp.
A.Students under 13           
B.Students aged 16
C.Students over 18            
D.All the students
47.The English Summer Camp lastsC
A.9days       
B.16days     
C.18days       
D.26days
48.There areBways for you to register for the English Summer Camp.
A.one         
B.two        
C.three        
D.four
49.You can go to register onA.
A.August 1st   
B.August 6th   
C.August 9th     
D.August 26th
50.You canDby joining in the English Summer Camp
A.visit the whole country       
B.become an experienced teacher
C.improve your Chinese        
D.know about British customs.

分析 这篇短文主要讲述了一个英语夏令营活动,介绍了招收对象,费用,报名地址,电话等.还主要介绍了参加活动可以提高英语水平.

解答 46-50 BCBAD
46.B.细节理解题.根据Students between l3 and l8 are welcome to the English Summer Camp.在 13到18岁之间的学生欢迎来到英语夏令营.故选B.
47.C.细节理解题.根据It begins on August 9th and ends on August 26th,它8月9日开始,8月26日结束,共18天.故选C.
48.B.细节理解题.根据If you are interested,please come to the Children's Palace to register   (登记报名)You can also register by calling Jane Parks at 555--2782.可知报名方式有两种,来少年宫,也可以打电话.故选B.
49.A.细节理解题.根据Please register before August 3rd.在8月3日你能去登记,可知选A.
50.D..细节理解题.根据It's a good chance to learn about British customs and improve your English.通过参加英语夏令营你能了解英国文化.故选D.

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Tom is ______ English.He is not ______ American boy.(  )
A./; anB./; theC.an; theD.an; a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.When autumn comes,the weather becomes _______.(  )
A.cooler and coolerB.cool and cool
C.hotter and hotterD.hot and hot

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.In my opinion,Suzhou is ______ most beautiful city.I want to go there ______ second time.(  )
A.the,theB.a,aC.the,aD.a,the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.--How did the accident happen?
---You know,it ________difficult to see the road clearly because it_________.(  )
A.was; was rainingB.is; has rained
C.is; is rainingD.will be; will rain

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.What's the matterwith you?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

18.A:Hi,Mike.You look very tired.(69)What did you do last night?
B:Oh,I went to see a 3D movie last night and went to bed very late.
A:(70)Who did you see the movie with?
B:With my father.
A:(71)How did you go to the movie theater?
B:We went there by bike.
A:What's the name of the movie?
B:Titanic.
A:(72)What do you think of the movie?
B:I think it is boring and it makes me sad.
A:(73)why?
B:Because the ending makes me very sad.
A:You like some exciting movies,right?
B:Yes,you are right.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-When           he          to our school?
-About half an hour ago.(  )
A.does,comeB.did,comeC.did,cameD.does,came

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.---What do you think of the fish?---It looks __________,but tastes__________.(  )
A.good; badB.well; badC.well; badlyD.good; badly

查看答案和解析>>

同步练习册答案