精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
12.If you go to Hawaii,you can stay at the Garden Hotel.When you go there for holiday,you will find everything as comfortable as you would expect(期盼) in a first-class international hotel.
Every bedroom has its own bathroom,telephone,special tables and a colourful,modern sofa.
   In the Mitsui Restaurant,you can choose your meals from different dishes,both Eastern and European.You can also find the dishes anywhere in the country.In the Beach Bar,you can drink with your family and friends comfortably to the music of famous musicians(音乐家).Or you can take your drink outside into the beautiful garden of the hotel.You can also swim in the swimming pool.In the hotel,you will find the service there is both friendly and efficient.It will not take you a long time to wait for your service.
The Garden Hotel is right on the beach,only five minutes on foot from Hawaii's modern shopping centre.Here you will find all things at prices you can agree.
The Waikiki Beachside Hotel is also one of the most famous hotels in Hawaii.Beachside Hotel is close to restaurants,bars,Honolullu(檀香山) nightlife,Waikiki beaches,Oahu(瓦胡岛) and all of the Hawaii adventure(冒险) activities!
We are sure that your stay here at our Waikiki Beachside Hotel will be the best stay you have in Hawaii or the world.
47.Every bedroom at the Garden Hotel hasC.
A.a colourful telephone               
B.no bathroom
C.a colourful sofa                        
D.modern tables
48."The service there is both friendly and efficient"meansB.
A.you can serve yourself,your family and your friends
B.you can get what you want quickly and happily
C.you can enjoy famous music
D.you can meet your friends there happily
49.The Garden Hotel liesA.
A.on the beach not far from Hawaii's top shopping malls
B.on the beach and you will find many expensive things there
C.close to bars and all of the Hawaii adventure activities
D.fifteen minutes away from the shopping centre on foot.

分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了如果你要去夏威夷旅行的话,你可以去当地的两个很好的旅馆,一个是Garden Hotel,这里的房间和餐馆都很棒,另一个是Waikiki Beachside Hotel,这个宾馆也很棒.

解答 47  C 细节理解题.根据文章第二段:Every bedroom has its own bathroom,telephone,special tables and a colourful,modern sofa.可知在Garden Hotel这个宾馆里,有自己的浴室、电话、特殊的桌子和多彩的现代的沙发.故选C.
48  B 细节理解题.根据文章第三段:It will not take you a long time to wait for your service.以及本段内容可知,在Waikiki Beachside Hotel 这个餐馆里,你可以吃到任何一个国家的菜,那里的服务很好,效率也很高,不用等很长时间就能吃到.故选B.
49  A 细节理解题.根据文章第四段:The Garden Hotel is right on the beach,only five minutes on foot from Hawaii's modern shopping centre.可知Garden Hotel 就在海滩上,离夏威夷的购物中心只有5分钟的路程.故选A.

点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.He ________the bus ________the library every day.(  )
A.makes,toB.takes,toC.has,forD.take  for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.Ice-cream tastes _______,but it isn't good _________ health.(  )
A.well,atB.good,forC.well,with

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.Mr Browngoes(go) to work at six every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.The biketrip(旅程)only  takes two days.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.I was surfing the Internet       my brother was doing his homework.(  )
A.afterB.becauseC.whileD.when

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Peter is on time.He is _________ late for school.(  )
A.neverB.alwaysC.oftenD.usually

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.__ does Tom usually ___ at 11:00a.m.?
-He usually plays soccer with his friends.(  )
A.What;doB.How;doC.What;doesD.How; does

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.In his spare time,the French writer often reads booksto improve (改善) himself.

查看答案和解析>>

同步练习册答案