分析 文章大意:这是一篇人物故事类阅读,主要介绍苹果品牌创始人史蒂夫•乔布斯的事迹.乔布斯的苹果产品取得了巨大成就,也成为一个时尚偶像.作者还介绍了他的工人和家人对他的看法,乔布斯的成功之路并不容易,他经历了几次沉浮,但他依然成功了.就像海明威所说:"一个人可以被毁灭,但不能被打败".
解答 51.答案:D.细节理解题.根据第二段Steve Jobs was the former CEO of the Apple computer company in his parents'garage (车库). 史蒂夫•乔布斯是他父母车库里成为苹果电脑公司的前首席执行官.可知,他是在父母的车库里建立了苹果公司.选D.
52.答案:A.细节理解题.根据最后一段第二行his family members thought of him as a home-loving dad 他的家人认为他是一个慈爱的父亲.可知,从短文中我们知道乔布斯是慈爱的.选A.
53.答案:B.细节理解题.根据第三段including the National Medal of Technology in 1985包括1985年度国家科技奖章.可知,获得了国家科技奖章.选B.
54.答案:D.细节理解题.根据第四段Jobs'road to success wasn't an easy one.He experienced several ups and downs,but he was still standing…So he was considered as an American hero.乔布斯的成功之路并不容易,他经历了几次沉浮,但他仍然站在那里,所以他被认为是美国英雄.可知,成为英雄是因为"他经历了几次波折之后并没有失败.",选D.
55.答案:C.细节理解题.根据第二段Through many years'hard work,Jobs and his Apple products were a great success.People believe he has made the world a better place.Many young people also think of Apple products as a fashion icon.经过多年的努力,乔布斯和他的苹果产品获得了巨大的成功,人们相信他使世界变得更美好,许多年轻人也把苹果产品看作是一个时尚偶像.可知,从短文中我们知道"史蒂夫•乔布斯用他的苹果产品改变了世界.",选C.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:听力题
| David's problems | Becky's advice |
| Every time we talk about something,we (51). | Why don't you sit down and(53) with her? |
| I can't even decide(52)on weekends. | You should(54) that you want to make your own decision. |
| She thinks I should listen to her because I'm her child. | (55)you could ask your teacher for help. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Good hobbies | Bad hobbies |
| I like(16)reading very much. I can a lot of konwledge form books. | I(18)do homeworkslowly,and stay up late. |
| I like doing sports,too. It help me (17)keep healthy. | During meals I prefer meat to vegetables. |
| I never put today′s work till tomorrow. | Iplay computer games(19)too long.without having a rest. |
| Form now on.I′ll try to keep my good hobbies,and (20)give upthe bad hobbies. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 31.A.school | B.work | C.job |
| 32.A.a little | B.little | C.few |
| 33.A.Because | B.So | C.But |
| 34.A.felt | B.thought | C.saw |
| 35.A.filled | B.some | C.full |
| 36.A.second | B.last | C.first |
| 37.A.with | B.in | C.inside |
| 38.A.lend | B.buy | C.sell |
| 39.A.what | B.where | C.when |
| 40.A.work | B.study | C.learn. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com