精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

1How much is the writing course?

A. 30.B. 60.C. 95.D. 125.

2On Sunday a student can ________________.

A. take a writing courseB. meet the native teachers

C. practice listening skillsD. have a speaking class

3A writing course will last ____________ hour.

A. 10B. 20C. 30D. 50

4You can learn about the school in many ways EXCEPT_______________.

A. making a phone callB. visiting its website

C. sending an emailD. follow(关注)its public -hat

5This is a(n) _____________.

A. travel guideB. advertisementC. science reportD. instructions

【答案】

1A

2C

3A

4D

5B

【解析】

本题是广告类阅读理解。讲述的是欢迎学生们到LANLEY 英语学校来上外语课。

1细节理解题。问题How much is the writing course?写作课程多少钱?依据文中Writing course is only30. 写作课程只需要£30可知,故选A

2细节理解题。问题On Sunday a student can ________________.在周日一个学生可以上什么课。依据文中Listening course is every day of the week每天都有听力课程。写作和口语练习周日没有课程可知,故选C

3细节理解题。问题A writing course will last ____________ hour.写作课持续多长时间。 依据文中10 hours writing course可知,故选A

4细节理解题。问题You can learn about the school in many ways EXCEPT_______________.你可以从很多方面了解学校,除了_______ 依据文中给出的联系方式有电话、邮箱和网址可知,除了D公共关注之外都可以联系,故选D

5细节理解题。问题This is a(n) _____________.这是什么类阅读。 依据所给短文形式和内容可知,是一则宣传英语学校的广告advertisement,故选B

做阅读理解题,首先要准确理解题意,然后根据题意和短文内容选出正确的答案。(1)(2)(3)(4)(5)考查细节理解能力,此类型题较简单,学生准确理解题意后,直接到文中找出答案。本文主要考查学生的细节理解能力。准确理解题意后,到文中找出相关的叙述,做出正确的判断。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】It would be far _________to have robots _____ our homework.

A. good, do B. best, do

C. better, do D. better, to do

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Danny can blue and yellow green.

A. makesmixing B. maketo mix

C . to mixmaking D. mixto make

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

People all over the world eat eggs. Most of the eggs we eat come from hens. Eggs are easy to cook. They can be cooked in lots of ways, such as fried or boiled. Eggs can be used with other things to make cakes and ice cream.

Shell: The shell protects the egg. Shells can be brown or white.

White(蛋清): The egg white is mostly water, protein and some minerals. Before the white is cooked, it is not white, it is clear.

Yolk(蛋黄):The yolk has most of the egg’s vitamins and minerals. The yolk can be yellow to dark orange. The color depends on what the hens eats.

The fresh test

Put your egg in a pan of water and use the guide below to find out how old your egg is.

What happens to the egg Age of the egg

Sinks(下沉)to the bottom of the pan and stays there 3—6 days old

Sinks, and then stands straight About 2 weeks old

Floats(漂浮)on top or just under the surface Over 2 weeks old

Eggs last a long time. You can keep them for about four weeks in your fridge.

1According to Paragraph 1, cakes and ice cream are mentioned to describe .

A.the birth of chickensB.the way of keeping them

C.the difference between themD.the use of eggs

2What makes a yolk dark orange?

A.The age of the egg.B.The hen’s food.

C.The color of the shell.D.The vitamins in the egg.

3What does the table(表格)above show?

A.How heavy an egg can be.B.How long to cook an egg in a pan.

C.How to make an egg sink.D.How to check the age of an egg.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 你们学校计划在今年暑期开展社会实践活动。为使同学们更好地了解自己的意向,合理地规划自己的时间,学校对初三年级100人进行了抽样调查,下图是相关活动的统计结果。其中,计划参加社区志愿者活动的人数占66%,参加庭院拍卖的人数占10%

请你写一篇短文,简要说明图表内容,并从图表中选出一项你感兴趣的活动项目,说明理由,并制定相应的计划。

要求:1.词数90词左右;

2.首句已给出,不计入总词数;

3.文中不得出现真实的人名、校名。

Our school did a survey among 100 students of Grade Nine about our plans for social practice activities during the summer vacation. Here are the results.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】If you don’t like Western food, some Chinese traditional food?

A. why not try B. why don’t try

C. why not you try D. why don’t you trying

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】-Will people live to be 300 years old?

A. No, there aren't B. No, they won't

C. No, there won't D. No, they can't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Mom, you’ve bought the wrong shirt. It’s not the red one _____ the blue one.

A. or B. and C. but D. either

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Will the volleyball match be covered _____?

—Yes, But if you are not a sports fan, you might find it a bit _____.

A. alive; boring B. alive; bored

C. live; boring D. live; bored

查看答案和解析>>

同步练习册答案