精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10."Reading makes a full man"(Bacon,1597).Novels written by the writers like Jane Austen,Victor Hugo and Ernest Hemingway help us to know more about our history,culture and many other things.
Jane Austen was one of the most well-known women writers of the world.She was born in England in 1775.Jane loved reading and writing.She wrote a number of famous novels in her life.Among them,Pride and Prejudice written in 1779was the most popular.
Victor Hugo,born in 1802in France,was one of the best writers in the19th century.The talent in writing and hard work brought great success to Hugo at an early age.His most popular novel,the Hunchback of Notre-Dame,was written in 1831.The book was so successful that it was quickly translated into many other languages across Europe.
Ernest Hemingway,an outstanding American writer and reporter,was born in 1899.His life experience had a great influence on his writing style.Hemingway lived in France and Italy between the 1920s and 1950s.Most of his books such as The Sun Also Rises were written at that time.He won the Nobel Prize in 1954mainly because of the novel The Old Man and the Sea.
26.When was Jane Austen born?A
A.In 1775    B.In 1799   C.In 1802   D.In 1899
27.Where was Victor Hugo from?D
A.England.B.America.C.Italy.D.France.
28.Ernest Hemingway won the Nobel Prize mainly because ofC.
A.The Hunchback of Notre-Dame    
B.Pride and Prejudice
C.The Old man and the Sea    
D.The Sun Also Rises.

分析 文章大意:"读书使人充实",简奥斯汀、维克多•雨果和海明威等作家写的小说有助于我们更了解我们的历史、文化和其他许多东西.简奥斯汀她是世界上最著名的女作家之一,她于1775出生在英国,她喜欢阅读和写作,她在她的生活中写了许多著名的小说,其中写于1779的<<傲慢与偏见》最受欢迎.维克多雨果,1802年出生在法国,是19世纪最优秀的作家之一,在写作方面的天赋和努力使得雨果在早年时便收获了成功.他最流行的小说,巴黎圣母院,被写于1831本,这本书是如此的成功以至于它迅速被译为欧洲的许多其他语言.海明威,一个杰出的美国作家和记者,生于1899年,他的生活经历对他的写作风格产生了很大的影响,海明威在20世纪20年代至20世纪50年代在法国和意大利生活,他的大部分作品比如《太阳照常升起》都写在那个时候,因小说《老人与海》他赢得了1954年的诺贝尔奖.

解答 26.A.细节理解题.根据第二段‘Jane Austen was one of the most well-known women writers of the world.She was born in England in 1775.'可知简奥斯汀她是世界上最著名的女作家之一,她于1775出生在英国,故选A
27.D.细节理解题.根据第三段‘Victor Hugo,born in 1802in France'可知维克多雨果,1802年出生在法国,故选D
28.C.细节理解题.根据第四段‘He won the Nobel Prize in 1954mainly because of the novel The Old Man and the Sea.'可知因小说《老人与海》他在1954年赢得了诺贝尔奖,故选C

点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相关文章细节,做出正确解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2017届河北石家庄井陉矿区实验中学初三上开学考英语卷(解析版) 题型:单项填空

My brother came back home while I homework.

A.am doing B .did C. was doing D. were doing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-What else do you need for your trip?
-_____else.I've packed everything.(  )
A.SomethingB.EverythingC.Nothing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-Which of the two American films do you like better?
-        ,because they're awful.(  )
A.NeitherB.EitherC.BothD.None

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.He's found _________ in the bag.It's empty.(  )
A.everythingB.nothingC.anythingD.something

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Have you got anything to do this afternoon,Lucy and Lily?
-Yes.______ of us are going to the home for the elderly.(  )
A.EachB.EitherC.BothD.All

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-Which country would you like to visit,Russia or Japan?
-_______.I want to visit an English-speaking country.(  )
A.EitherB.EachC.BothD.Neither

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-Will you please _______ the flowers?-Sorry.I won't.(  )
A.pickB.don't pickC.not to pickD.not pick

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.-When shall we have the sports shows?
-Any day next week.because it depends on (因为它取决于) the weather.(depend)

查看答案和解析>>

同步练习册答案