精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

B( 2015 .河南开封二模) 

English is spoken as a first language by about 375 million people and as a foreign language by around 750 million people. It is being learned by about a billion people. These numbers alone make English to learn. If you are not fluent (流利的) in English,it may be good for you to know the advantages of learning the language.

In many countries?English is used as a working language. In the United States9 English speakers make more money than those who don't speak English at all. Learning English can increase the chance of getting a good job.

If you visit a country,you can easily find someone who can speak at least a little English. So if you know English,you have a chance to communicate almost anywhere you travel.

It’s not easy for parents who don't understand English to raise children in an English-speaking country. For example ? if they send their children to school and the teacher does not speak their mother language ? parents are likely to have difficulty communicating with the teacher. And if the children have homework they do not understand,parents cannot help them.

Want to get advice on how to learn English well? Please go on looking at our website.

6. According to the first paragraph,about million people speak English as a first language.

A.375   B. 750   C. 1,125   D. 1,500

7. Which of the following can be put in the blank in Paragraph 1 ?

   A. hopeless   B. difficult   C. boring   D. important

8. Which of the following is NOT mentioned in the reading?

   A. English is helpful in finding a job.

   B. English is helpful in travelling to other places.

   C. Children who learn English well can receive more attention.

   D. Parents who know English well have little trouble helping kids with homework.

9. Who is this passage written for?

   A. People who learn English as a first language.

   B. People who are not good at English.

   C. People who will work in the USA.

   D. People who love travelling.

10. Where can you probably find the above reading?

   A. In a museum. B. In a magazine. C. In a newspaper. D. On the Internet.

6. A解析:由第一段中的“English” spoken as a first language by about.375 million people…”可兔答案为A.

7. D解析:结合上下文可知,这些数字证明了学英语是很“重要的”,故 答案为D

8. 5…解析:°通读第二段到第四段可知,没有提到的一项是   C.

9. B解析:由最后一段中的“Want to get advice on how to learn English well?”可推断,本文写给“不擅长英语的人”。故答案为   B.

10. D解析:由最后一段中的“Please go on looking at our website. ”可知答案为   D.

题目来源:2016年周测月考直通中考周内课时练九年级英语下册外延衔接版 > 周测月考卷8 Module 7阶段性测试

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

8. (2014 •云南昆明)

— It's smoggy these days. That's terrible!

—Yes. I hope to plant trees. trees, air pollution.

   A. The more;the fewer   B. The less; the more

   C. The less;the fewer   D. The more;the less

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

8. - -Do you believe that paper is made wood?

—Yes,I do. And you can see that books are made paper. .

   A. from;from   B. from;of   C. of;from   D. of;of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

6. (2014 •贵州,終西南) He didn't go to school yesterday he was ill.

   A. because   B. because of   C. if   D. so

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

13. (2015 •甘肃兰州) She says that she’ll have to close the shop business improves.

   A. if   B. or   C. unless   D. because

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

3. (2015 .重庆B卷) The joke was so funny that it made him again and again.

   A. laugh   B. to laugh   C. laughed   D. laughs

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

10. (2014 .浙江抗州) I will never forget the day we spent in the old town with small houses.

   A. who   B. whom   C. that   D. what

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

6. (2014 •内蒙古赤峰)

—Will you please give this message to Helen?

—Sure. Til give it to her she arrives here.

   A. until   B. although   C. before   D. as

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

2. (或许) we should go to the policeman over there for help.

查看答案和解析>>

同步练习册答案