精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.
46.Julia is at Roosevelt.She wants to go to Baseball Field.She should change lines atA
A.Grand
B.Cliton
C.Reno
D.Randolph
47.Louis is going to Medical Centre from Damen.He should get off at theC stop.
A.third
B.fourth
C.fifth
D.sixth
48.To go to Airport frm Youth Centre,you should take underground lines in this order:B
A.Blue Line→Green Line→Red Line
B.Red Line→Green Line→Blue Line
C.Blue Line→Red Line→Green Line
D.Red Line→Blue Line→Green Line.

分析 本文是一篇广告布告类短文.主要介绍了衣服公交线路图.在图上列举了沿途经过的车站.

解答 46.A.细节理解题.茱莉亚所在的位置是罗斯福,她想到棒球场去,根据路线图,途中必须要在Grand换车,故选A.
47.C.细节理解题.路易斯在大门,她想去医疗中心,依次经过Chicago站,Reno站,Monroe站,York站,第五个站是Medical Centre,所以在第五个站下车,故选C.
48.B.细节理解题.如果从青年中心沿红色路线到Grand然后换车,沿绿色路线到Reno换车,然后从Reno沿蓝色路线就可以到达飞机场,依次经过红色路线,然后是绿色路线,最后蓝色路线,故选B.

点评 首先要仔细观看路线图,然后结合具体的题目,从图中找出相关的地点,然后找出线路,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.It's raining hard but theyare stillbusyworking in the field.(忙着)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.---What do you think of Internet?
---I often chat with my friends on line.I can't imagine my life ______ Internet.(  )
A.withoutB.withC.on

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Put on your coat,________ you may catch a cold.(  )
A.andB.soC.butD.or

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-Hi,Mike,I've got a present __________ you.
-Oh,it's really beautiful.Thank you very much.(  )
A.inB.onC.ofD.for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

3.阅读下面的对话,选择单词,并用其正确形式填空.(每空一词)
 
late      friendship     leave     realize    about
Kate:Hi,Bob.I think I've made Alice angry and I'm not sure what to do(56)aboutit.
Bob:What happened?
Kate:You know Lucy is Alice's best friend.The more I got to know Lucy,the more I've(57)realizedthat we have a lot in common.So we've been spending more time together(58)lately.
Bob:But what's wrong with that?
Kate:Umm…it makes Alice unhappy because she thinks Lucy is now better friends with me than with her.
Bob:I see.Mmm…why not ask Alice to join you each time you do something with Lucy?Then she won't feel (59)leftout.
Nancy:Oh,good idea!That can make our(60)friendshipstronger.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-    will you show us around your school?
-In a few days.(  )
A.How soonB.How longC.How oftenD.How far

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.My son sent in his application,and the universityreplied (回复,回答) to him immediately.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.The other day he ran across one of his friends on the street,whom he ______for ages.(  )
A.didn't seeB.hasn't seenC.hadn't seenD.doesn't see

查看答案和解析>>

同步练习册答案