分析 本篇短文给我们讲述了关于香港假期野营,一些家长喜欢让孩子去参加假期野营,让孩子在那里学习很多东西.
解答 51 A 细节理解题.根据第一段Now they still enjoy taking part in many kinds of holiday camps without their parents.现在他们喜欢参加许多没有父母陪的假期野营.故选A.
52 D 细节理解题.根据第一段Now they still enjoy taking part in many kinds of holiday camps without their parents.现在他们喜欢参加许多没有父母陪的假期野营.故选D.
53 C 细节理解题.根据第二段The most important for the children is to learn to look after themselves.可知对孩子最重要的是他们照顾好他们自己,故选C.
54 D 细节理解题.根据第三段Holiday camps in Hong Kong are not so expensive.可知香港的假期野营不是这么贵.也就是便宜或价格低.故选D.
55 A 细节理解题.根据第四段It is said that students in Hong Kong have much knowledge about many things.据说在香港的学生拥有关于许多事情的知识.故选A.
点评 阅读能力是中学生学习英语应具备的一种基本能力.学习英语的一个重要目的在于获取信息.通过阅读这一重要手段,我们可以大量地获取知识,拓展知识面,还可以增强语感,培养敏捷的思维能力.这些能力的提高,需要同学们多多训练,多多积累.
科目:初中英语 来源:2017届内蒙古满洲里市九年级上期末检测英语试卷(解析版) 题型:任务型阅读
左栏是五个人的信息,右栏是七个活动介绍。请将左栏的个人信息与相应的活动配对。
1.Miss Li is a famous doctor. She likes reading the medical magazines. 2.Marcia is a fan of Jacky Chan. She likes his movies very much. 3.Lydia is a good college student. Next month she will go to Canada to study. She is afraid of the language. 4.Wendy is a Chinese girl. This winter she wants to go to Canada on vacation. 5.Julia prefers the fashion but cheap clothes. She doesn’t want to spend too much money on them. | A. Big Star House It is a big store. It sells the things that have been used. It is going to hold an end-of-season sale. The price of them will be lower than usual. B. Children’s Cinema Some kinds of movies are on show every weekend, e-g. Rush Hours ( Role actor: Jacky Chan) C. Spring Art More than 100 artists get together and sell the works of painters and photographers(投影师). There are many famous pictures for sale, too. D. English Corner in the Open air The students from the English department of Foreign Language University hold an English Corner in the People’s Square in the evening. E. Chinese Medicine It is a magazine that introduces a lot of medicines. You can find some information about Chinese Medicine. F. Dance Together A dancing ball will be held in the Happy Square this weekend. G. Global Hotel It is a hotel offering services for long-distance travellers to Canada, in which you can use a telephone to keep in touch with your family and children for free. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 56.A.dog | B.son | C.cat | D.sister |
| 57.A.like | B.mind | C.stop | D.enjoy |
| 58.A.bad | B.new | C.cold | D.easy |
| 59.A.clock | B.photo | C.radio | D.telephone |
| 60.A.find | B.hope | C.hear | D.agree |
| 61.A.if | B.and | C.though | D.because |
| 62.A.to | B.from | C.with | D.about |
| 63.A.me | B.him | C.her | D.them |
| 64.A.sad | B.ill | C.fine | D.lazy |
| 65.A.Who | B.How | C.Where | D.What. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com