| See the world…for free! Traveling is expensive.But you can see the world for very little money! In this workshop,learn how to… ?get cheaper plane tickets. ?travel with your friends for free. ?see the world by ship …for $1 per day! This course is online at www.ASRLCT.org |
| Travel Tips The USA Pavilion(美国馆) is at the east end of the Expo Garden's Pudong Section(世博园浦东区),which can be reached from Gate No.8.Visitors are advised to visit t he pavilion in early afternoon,as most people prefer starting their visits from early morning,when it might take more than an hour to get inside.The whole visit takes about 45 minutes. |
| The Body Image Exhibition is on! From June 1 to July 1,over 70 pieces of paintings,photographs and videos will be on show at the Exhibition. Address:325 Nanjing Road W Transport:Subway line 1,2 and 8 Opening ho urs:9 a.m.-5 p.m.(No entering after 4 p.m.) Admission(入场费):20 yuan For more information call:021-6327-2829 |
分析 本文以表格的形式主要向我们介绍了三则广告:网上在线学习旅游的工作室,以很少的钱获得很多旅游的机会;世博会美国馆旅游指南;人体影像展,介绍了日期,地址,开放时间,入场费及联系电话等内容.
解答 66 A 细节理解题:根据第一则广告Traveling is expensive.But you can see the world for very little money!旅行很贵,但你可以用很少的钱看世界;This course is online at www.ASRLCT.org本课程是在网上www.asrlct.org.故选A.
67 C 细节理解题:根据第二则广告Visitors are advised to visit t he pavilion in early afternoon,as most people prefer starting their visits from early morning建议游客在下午早些时候参观亭子,因为大多数人喜欢从清晨开始参观.意思是清晨参观时,人很多,而下午早些时候人少,所花时间少,故选C.
68 D 细节理解题:根据第三则广告Address:325 Nanjing Road W这是地址,故D项正确,答案是D.其余三项均不符合文章的意思.
点评 把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | at; at | B. | in; in | C. | in; on | D. | at; in |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| World Expo(世博会) 2010,Shanghai China | |
| Address | Shanghai World Expo Garden |
| Phone | +86-21-962010 |
| Open time | 8:30a.m.-10:00p.m.(Saturdays to 10:30p.m.) |
| Ticket | Adult:¥160Kid:¥80 |
| expo2010@hotmail.com.cn | |
| Website | www.expo2010.cn |
| How to get there | by subway 42special bus routes(专线) |
| How to book tickets | by phone or through the Internet |
| Theme | Better City,Better Life |
| Feature | ●It is the first time for the 159-year-old World Expo to be held in China,a developing country. ●It's another great event for China after the successful Beijing Olympics in 2008. ●189countries present(展示) their best from May 1st to October 31st. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is named | B. | was named | C. | named | D. | was to name |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | No; What a | B. | Yes; What a | C. | No,How | D. | Yes; How |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com