精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.
See the world…for free!
Traveling is expensive.But you can see the world for very little money!
In this workshop,learn how to…
?get cheaper plane tickets.
?travel with your friends for free.
?see the world by ship …for $1 per day!
This course is online at www.ASRLCT.org
Travel Tips
The USA Pavilion(美国馆) is at the east end of the Expo Garden's Pudong Section(世博园浦东区),which can be reached from Gate No.8.Visitors are advised to visit t he pavilion in early afternoon,as most people prefer starting their visits from early morning,when it might take more than an hour to get inside.The whole visit takes about 45 minutes.
The Body Image Exhibition is on!
From June 1 to July 1,over 70 pieces of paintings,photographs and videos will be on show at the Exhibition.
Address:325 Nanjing Road W                        Transport:Subway line 1,2 and 8
Opening ho urs:9 a.m.-5 p.m.(No entering after 4 p.m.)   Admission(入场费):20 yuan
For more information call:021-6327-2829
66.After taking the course at www.ASRLCT.org,you will be able toA.
A.travel for little or no money                 
B.get more tickets
C.keep learning                            
D.work on the ship
67.If you visit the USA Pavilion in early afternoon,C.
A.you can visit it for free
B.you can visit it in 35minutes
C.it will take you less time to enter
D.it will be much easier to find Gate No 8
68.We can go to visit the Body Image ExhibitionD.
A.at 4:30p.m.
B.at night 
C.for free
D.at 325 Nanjing Road W.

分析 本文以表格的形式主要向我们介绍了三则广告:网上在线学习旅游的工作室,以很少的钱获得很多旅游的机会;世博会美国馆旅游指南;人体影像展,介绍了日期,地址,开放时间,入场费及联系电话等内容.

解答 66 A 细节理解题:根据第一则广告Traveling is expensive.But you can see the world for very little money!旅行很贵,但你可以用很少的钱看世界;This course is online at www.ASRLCT.org本课程是在网上www.asrlct.org.故选A.
67 C 细节理解题:根据第二则广告Visitors are advised to visit t he pavilion in early afternoon,as most people prefer starting their visits from early morning建议游客在下午早些时候参观亭子,因为大多数人喜欢从清晨开始参观.意思是清晨参观时,人很多,而下午早些时候人少,所花时间少,故选C.
68 D 细节理解题:根据第三则广告Address:325 Nanjing Road W这是地址,故D项正确,答案是D.其余三项均不符合文章的意思.

点评 把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.Are you busy after school?形容词(表语).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

19.What about visiting the local theatre?(同义句)
Why not visit the local theatre?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.They are arriving ____ Guangzhou____ the sixth of July.(  )
A.at; atB.in; inC.in; onD.at; in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Talk to the Coffee Maker
This coffee maker is cool.If you say"Set the coffee heating time",it will answer"Please say the time."It can understand what you say.Then it will start to work and make delicious coffee for you.
Homes Needed
Five cute cats here need homes.Very welcome for their good-looking and friendly nature.We can be home almost any time to show them and are glad to send off one or more of them to good families.
Welcome to Shanghai World Expo
From May l to October 31,194countries and 50international organizations are on show at the 5-square-km Expo garden.Seventy million visitors are expected to visit it by the end of October.The Expo's theme (主题)is"Better City,Better Life.

46.What is the Coffee Maker?B
A.A person.  
B.A machine.  
C.A clock.  
D.A cat.
47.The theme of Shanghai World Expo isA.
A.Better City,Better Life     
B.Man in the Space Age
C.Build the World of Tomorrow  
D.Man and His World
48.Which of the following is TRUE according to the news?C
A.Only good-looking people can own the cats.
B.The Coffee Maker can not understand what you say.
C.Five beautiful cats need good families.
D.The Expo garden has an area of 50square kilometres.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.
World Expo(世博会) 2010,Shanghai China
AddressShanghai World Expo Garden
Phone+86-21-962010
Open time8:30a.m.-10:00p.m.(Saturdays to 10:30p.m.)
TicketAdult:¥160Kid:¥80
E-mailexpo2010@hotmail.com.cn
Websitewww.expo2010.cn
How to get thereby subway  42special bus routes(专线)
How to book ticketsby phone or through the Internet
ThemeBetter City,Better Life
Feature●It is the first time for the 159-year-old World Expo to be held in China,a developing country.
●It's another great event for China after the successful Beijing Olympics in 2008.
●189countries present(展示) their best from May 1st to October 31st
46.If you want to book a ticket to World Expo 2010,you can'tB.
A.e-mail expo2010@hotmail.com.cn
B.write a letter
C.call+86-21-962010
47.Mr.Chen and his wife want to go to Shanghai Expo with their child,they will payCin all.
A.¥160                
B.¥320             
C.¥400
48.Last Saturday,Michael went to visit Shanghai Expo.He had to leave thereB.
A.before 8:30a.m.
B.by 10:30p.m.
C.after 11:00p.m.
49.Shanghai World Expo lasts forA.
A.six months           
B.159days          
C.189days
50.You mustn't go to Shanghai World Expo byB.
A.subway               
B.motorbike         
C.bus.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.用方框中所给单词的适当形式填空.每词仅用一次,每空一词l. 
he  quick  thousand   proud   waste

56.The company producesthousands of computers every month.
57.Wakehim up,or he'll be late for school..
58.Sue haswasted her money on things she doesn't need.
59.Our monitor runs much morequicklythan us.
60.All of us felt veryproudwhen we won the soccer match.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Spud Webb       Player of the Year in Texas in his last year of senior high.(  )
A.is namedB.was namedC.namedD.was to name

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.---James is seldom absent from classes,is he?
---_______.But I haven't seen him for a whole morning.______ big surprise it is!(  )
A.No; What aB.Yes; What aC.No,HowD.Yes; How

查看答案和解析>>

同步练习册答案