精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】根据短文理解,选择正确答案。

(1)What can you buy in Bob's store?
A.Milk.
B.Sandwiches.
C.Bananas.
D.Banana milk shake.
(2)What does the phrase "Your Second Home in Town" mean?
A.It looks like your home.
B.You can sleep there after dinner.
C.You can buy it as a second home.
D.You can relax and enjoy the food just like at home.
(3)How many hours does Bob usually work every day?
A.9 hours.
B.10 hours.
C.12 hours.
D.11 hours.
(4)If you want to buy two at 9:00 in the morning, how much will you pay?
A.$30
B.$6
C.$15
D.$24
(5)Bob is thinking of taking a trip for two days. When is the best time for him according to the following calendar?
A.June 3rd and 4th.
B.June 4th and 5th.
C.June 18th and 19th.
D.June 11th and 12th.

【答案】
(1)D
(2)D
(3)C
(4)D
(5)D
【解析】这是一篇关于鲍勃的冷饮餐馆的广告说明,提供美味的香蕉奶昔以及其它的冷饮;介绍了价格及餐馆开门的时间,及特殊的优惠。

(1)细节理解题。根据文中Delicious banana milk shake and other cold drink. 可知在鲍勃餐馆能买到香蕉奶昔可知选D。

(2)词义猜测题。既然是广告可以理解为顾客在这里有家的感觉,可以在这里放松享受美食。所以答案是D。

(3)细节理解题。根据广告内容Open hours: 9:00 am—9:00 pm可知鲍勃餐馆开放12个小时 故选C。

(4)数字计算题。根据短文的内容20%off from 9:00am-10:00am可知在上午9点买可以便宜3元。买两个花24元。故选D。

(5)细节判断题。通过广告的信息Closed on the second Monday of every months可知鲍勃出去旅游可在June 11th and 12th.。故选D。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】________ the weather like today

—It is rainyIts too boring

AHow

BWhat

CHows

DWhats

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据图示和提示词,写出一个与图画情景相符的句子。

1feet, big, his (?)

____________________________________

2the, boy, in, Peter

____________________________________

3T-shirt, buy, for (?)

____________________________________

4sister, look like

____________________________________

5give, Nancy, to

____________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Has your teacher given you any advice______ your study?

A.in B.to C.on D.with

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Lucy is a good student. She is_____ late for class.

A. usually B. hardly ever C. sometimes D. never

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】--Shanghai Pudong Airport please! I must get there by 7.

--____,but I'll try my best.

A.No problem B.All right

C.I can't promise D.I can't do that

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】--I'd like to book a room for tonight.

--Sorry,sir,but we don't have any rooms ____ right now.

A.able B.comfortable

C.available D.suitable

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】--- Can I join their club?

--- I am afraid you will be refused __________ you’ve passed all their tests.

A. if B. when C. unless D. since

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】(2011山东淄博)The weather report says that it will be ________ tomorrow

Arain

Brainy

Crains

Drained

查看答案和解析>>

同步练习册答案