【题目】根据短文内容,从选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
In the world nothing is more important than health. If people took away our money, houses, cars, or even our clothes, we could still survive. 【1】 Then how can we keep healthy?
First of all, we should eat healthily. I usually avoid eating food high in fat, like French fries or cookies, which are junk food. 【2】 I only eat little meat. 【3】 It helps us build a strong body. Regular exercise is an important part of keeping me healthy. In addition, I think friends are an important part of one’s health. 【4】 I always feel better when I am with friends than when I am alone. When I am with my friends, I always laugh. Laughing is also an important part of health. It is good to stay with my friends.
By eating properly and exercising regularly, I can keep my body at a proper weight and keep healthy. By spending time with my friends, I can keep my mind as well as my body happy. These things sound easy to do, but not many people can manage them. 【5】
A.What’s more, taking exercise is very important.
B.Some people appear fat because they often eat too much.
C.I think a strong will is necessary if we want to keep fit.
D.I eat a lot of vegetables and fresh fruits which are full of vitamins.
E.There are some people who like staying alone, but they keep healthy.
F.But if our health were taken away, we could surely die.
G.Many studies show that people with few friends often get sick.
【答案】
【1】F
【2】D
【3】A
【4】G
【5】C
【解析】
试题分析:世界上没有什么比健康更重要,那么我们该如何保持健康呢?这篇文章告诉我们,只有合理的饮食再加上有规律的运动以及和朋友度过美好时光才能使我们身心健康。
【1】F考查对上下文的理解和推理判断能力。根据上一句话If people took away our money, houses, cars, or even our clothes, we could still survive.可知,这里是假设一个人被夺走钱;房子、汽车甚至衣服都可以生存,故选择F,表示如果被夺走健康,我们肯定会死去。
【2】D考查对上下文的理解和推理判断能力。根据主题句we should eat healthily可知这里讲的是饮食,再根据上文的I usually avoid eating food high in fat, like French fries or cookies, which are junk food.可知,选择D,介绍作者的饮食习惯,不吃高脂肪的垃圾食品,吃蔬菜和水果。
【3】A考查对上下文的理解和推理判断能力。根据下文的It helps us build a strong body可知此处选择A,指运动是非常重要的,因为它能使我有强壮的身体。
【4】G考查对上下文的理解和推理判断能力。根据上下文可知,这里讲的是朋友对于心理健康是非常重要的,故选择G,表示研究表明,拥有很少朋友的人极容易生病。
【5】C考查对上下文的理解和推理判断能力。根据上文的These things sound easy to do, but not many people can manage them.可知,这些事说起来很容易做,但是很多人都做不到。故选择C,表示如果想要健康,要有坚强的意志力。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Body language can a lot about your mood, so standing with your arms folded can send out a signal that you are being defensive.
A. take away B. throw away
C. put away D. give away
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Theoretically, a good screwdriver should last a lifetime, but it rarely___________, usually because it is used at one time or another as ___________ some other tool.
A. should, a favor for B. should, a lack of
C. does, a way of D. does, a substitute for
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】— Dad, we _________ the zoo-trip you promised us last week.
— Sorry my girls. I _______ to take you there this week, but I’ve been too busy.
A. expect; intend
B. had expected; had intended
C. are expecting; had intended
D. expected; intend
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Not until _________________ the better qualities in ourselves ____________ expect to find them in others.
A. have we developed; can we
B. we have developed; that can we
C. we have developed; can we
D. can we develop; that we will
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处,错误仅涉及一个单词的增加,删除或修改。
增加: 在缺词处加一个漏词符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改: 在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均限一词。
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
As we all know, everyone have a dream. I have dreamed of being a doctor since I entered into the primary school. Nowadays with modern life go rapidly, many people suffer from different kind of diseases, both mentally and physically. As a result, doctors are in great need at home and abroad. My dream is to become successful doctor, helping to save people’s lives. Although to be a good doctor was very difficult, I will do whatever I can to keep everyone health. To make my dream come true, I have told me over and over again that I’ll pay more attention on studies. After all, only by working hardly can one succeed.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】请认真阅读下面的引语(quotation), 按要求写一篇短文。
Imagination is more important than knowledge. ——Albert Einstein
内容要求:
1. 你对该引语的理解;
2. 相关的例子;
3. 恰当的结尾。
注意:
1. 短文开头已给出,不计入总词数;
2. 文中不能出现考生的具体信息;
3. 词数120左右。
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。请将答案写在答题卷对应的题号后。
Last year, my brother and I went to Miami for a vacation. Some of my friends who had been there before said 【1】 was a wonderful holiday destination. Before we went, we had planned for months. When the day came, we were ready.
After our plane landed, we went to the hotel. We had made our reservation six months 【2】 (early), but the man at the front desk said there had been a mistake. We 【3】 (tell)that our rooms hadn’t been reserved for that week, 【4】 for the week after. I didn’t understand 【5】 this would happen and my credit card had already been charged 【6】 the reservation. What’s worse, the hotel had been fully booked. When we were wondering what to do, the manager came out. She was 【7】 (surprise) helpful. She apologized for the mistake and gave us a spare VIP room on 【8】 top floor. We had never stayed in such an amazing room, and we weren’t charged extra.
The next day, my brother and I went to the beach 【9】 we watched some people play volleyball. We got a little 【10】 (sunburn),but the day had been so relaxing that we didn’t mind.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 ________that the government can clear up official corruption,we are________ about the future of our country.
A.Convinced;optimistic B.Convincing;optimistic
C.Convinced;pessimistic D.Convincing;pessimistic
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com