精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

Millions of kids in the United States attend some kind of camp each summer. Some go to sleep-away camp for weeks, while others attend day camp in their hometowns. There is one thing all those camps have in common, though. More than nine out of 10 kids said camp helped them make new friends and feel better about themselves.

__________________

What else do kids get out of camp? Plenty!

Kids who want to be stars on the football field or basketball court have their choice of a variety of summer camps. Some, such as the Let Me Play sessions offered by Nike, are free and provide a few hours of instruction by professional athletes. Other summer sports camp opportunities are offered by professional teams or university athletic departments. Players and coaches usually lead those camps, teaching basic skills as well as teamwork and good sports behavior.

Open up to fun

It’s easy to be yourself if you have something in common with your fellow campers, even when that something is a disease.

A journal entry by one camper describes the camp’s high ropes course as a symbol of everyone there and the challenges they face. “Climbing it and going through that struggle to get up and push yourself is like getting through the sickness we all were faced with at some point,” she writes. There is another reward that comes once climbers reach the top of the ropes course and hear the words “good job” from their fellow campers. It is, “in a way, coming close to being cured. Even if we aren’t, it felt like it,” the camper says.

Healthy benefits

There are also health and wellness camps for kids who don’t have any illnesses. For Erin H. of Oklahoma, the first thoughts she had about going to a weight-loss camp were that it would be embarrassing and a waste of time. But as soon as she arrived at Wellspring Adventure Camp, she knew it would be awesome. “I had the most fun ever!” says Erin, who liked Wellspring so much. She stayed for eight weeks instead of the four weeks she’d originally agreed to. “This camp has helped improve my self-respect 100 percent, and I’m no longer self-conscious.”

1.The first paragraph serves as _________.

A. conclusion B. definition (下定义)

C. background D. comment (评论)

2.What is suitable phrase for the blank in the passage?

A. Setting a goal B. Developing an ability

C. Killing time D. Forming a habit

3.The author mentioned the example of high ropes course to prove_______.

A. it was an effective way to cure campers’ illness

B. it had campers know the difficulty to fight against illness

C. it made campers realize the importance of health

D. it helped campers feel better about their illness

4.From the last paragraph, we know that Erin___________.

A. gained a lot from the weight-loss camp

B. stayed in the weight-loss camp for four weeks

C. thought taking part in the weight-loss camp was useless

D. felt embarrassed about her appearance now

5.The purpose of writing this passage is to ____________.

A. give advice on how to choose a suitable camp

B. compare sleep-away camps and day camps

C. advertise for some famous summer camps

D. introduce the benefits of going to a camp

 

1.C

2.B

3.D

4.A

5.D

【解析】

试题分析:文章大意:本文主要介绍了在美国孩子在暑假参加各种夏令营,并从夏令营中获得各种各样的好处。

1.推理判断题。根据文章第一段的内容可知,这里所讲述的是在美国孩子参加夏令营的背景。故C正确。

2.2】推理判断题。根据文章What else do kids get out of camp? Plenty!以及下一段文章内容可知,这里的小标题为“培养一种能力”。故B正确。

3.细节理解题。根据文章倒数第二段中Climbing it and going through that struggle to get up and push yourself is like getting through the sickness we all were faced with at some point的信息可以判定。故D正确。

4.细节理解题。根据文章最后一段This camp has helped improve my self-respect 100 percent, and I’m no longer self-conscious.可以得出答案。故A正确。

5.写作意图题。本文主要介绍了在美国孩子在暑假参加各种夏令营,并从夏令营中获得各种各样的好处。故D正确。

考点:考查说明文阅读

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源:2016届广西玉林高中高一上学期第二次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

He _______that, without any strong evidence, he was sentenced to 10 years in prison by the judge in the trial.

A. could not have imaginedB. can not imagine

C. could have imaginedD. can have not imagined

 

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:2016届广西桂林中学高一下学期期中考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

The government has to close those small factories to prevent the water of the river ______.

A. pollutingB. from polluting

C. being pollutedD. polluted

 

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:2016届广东省高一下期末英语试卷(解析版) 题型:信息匹配

A. Not named yet: baby, female

It’s a small grey cat with long hair and deep blue eyes. It is friendly and can get along well with dogs. I can’t keep it because I have too many pets, but I can’t just let it go outside.If you are looking for a cat, please let me know. And I will send it to you, but you’ll have to pay me travel fees.

B. Brooke: orange and white, young, female

She’s a shy cat and likes to be alone at first. Once she gets familiar with you, she is very sweet and loves to be in your lap and play with you. She also loves to talk. The owner shouldn’t be a smoker. For free.

C. Sammi Hammi: adult, male

Sammi Hammi, a blue and gold bird, is looking for his forever home. He loves dogs and likes to sing and dance. He will talk your ear off while you cook! He loves delicious food and he is a great boy who loves attention. The new owner will have to pay an adoption fee and for his cage.

D. Buster: black and white, young, male

He will be the sweetest cat you will never meet. He likes to play and gets along well with other pets. Anyone who gets this guy will love him! For free.

E. Zoey: American Bulldog, adult, female

My dog Zoey is three years old and is very outgoing.She loves the outdoors and she loves kids. She is good at looking after other dogs. She also likes being around people. I need to find her a good home. I would like someone with children and other dogs to take her. For free.

F. Rebel and Maverick: young, male

Both Rebel and Maverick will be 2 years old soon. They are wonderful dogs, but I can no longer keep them for some reasons. They love children. A home with children would be the best. They also get along well with other animals. The most suitable place for them is a home with a yard because they love to be outside.600 dollars.

阅读以下人员的信息, 然后为他们选择合适的宠物:

1.Alice and her 10-year-old twin sons live in a house with a big yard. She’s looking for some pets to play with the boys. A pair of dogs is preferred.Money isn’t a problem.

2.Tom, 63 years old, has no children.His wife died last year and he’s very lonely. He would like to have a pet that he can talk to. He used to be a cook and loves birds very much, but he doesn’t like cats.

3.Bruce has a dog and he’s looking for another pet. It must be male and be able to get along well with his dog. Also, the pet has to be free.

4.Neil plans to find a female pet for his daughter. She loves orange and white cats. There are no smokers in the family. Free pets are preferred.

5.Max is looking for an adult dog to join his family. He has 3 children and two baby dogs. He hopes the new pet can help look after the baby dogs and play with his children.

 

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:2016届广东省惠州市高一下期末英语试卷(解析版) 题型:其他题

1.由于“舌尖上的中国”第二季的介绍,这家特色小面馆发生了很大的变化。

Thanks to A Bite of China II, great changes have _______ _______in this small local noodle restaurant.

2.西班牙队在World Cup 2014中以失败告终。

Spain football team ended _______ _______in World Cup 2014.

3.你看见了左边的那条通向大亚湾的路吗?

You see the road on the right _______ _______Daya Bay?

4.无论内马尔走到哪里,总是有许多足球迷等着想见他。

_______ Neymar goes, there are many football fans _______to see him.

5.本周日是否沿东江绿道骑车得看天气而定。

Whether we will cycle along the East River Greenway this Sunday all _______ _______the weather.

6.至于惠州,我认为是珠三角地区最适合工作和生活的城市之一。

_______ _______Huizhou, I think it’s one of the best suitable cities to work and live in the Pearl River Delta.

7.李磊一家人已计划和他的外婆一起暑假期期间去游南昆山。

Li Lei’s family_______ _______ his grandma_______ planned to visit Lankunshan Mountain during the coming summer holidays.

 

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:2016届广东省广州市越秀区高一下期末英语试卷(解析版) 题型:书面表达

水是生命之源,而在现实生活中,浪费水的现象屡见不鲜。请你以“How to save water” 为题, 写一篇100词左右的短文, 提出解决办法。 内容包括:

说明节约用水的重要性;

提出节约用水的具体方法;

发出号召。

 

 

 

 

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:2016届山西省高一下期末英语试卷(解析版) 题型:书面表达

写作:明天的英语课轮到你进行课前英语小演讲。请根据以下信息,以“健康早餐”为主题写一份演讲稿。

[写作内容] 1. 现象: 有些同学不吃早餐; 有些同学吃早餐,但营养不均衡。

2. 后果: 严重影响身体健康; 影响学习效率。

3. 建议: (1)早起,吃营养均衡的早餐。

(2)营养均衡的早餐包括:含有碳水化合物的谷类,以提供每天所需的能量; 鸡蛋、牛奶等提供蛋白质; 蔬菜、水果等帮助消化。谷类:grain;碳水化合物:carbohydrates;蛋白质:protein; 消化:digestion

I’m very much honored to give you a speech on healthy breakfast.______________

 

 

 

 

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:2016届山西省高一下学期期中考试英语卷(解析版) 题型:其他题

One Sunday morning in August I went to local music festival. I left it early because I had an appointment   1.    (late) that day. My friends walked me to the bus stop and waited with me   2.      the bus arrived. I got on the bus and found a seat near the back, and then I noticed a man   3.     (sit) at the front. He   4. (pretend) that a tiger toy was real and giving it a voice. He must be   5.    (mental) disabled.

Behind him were other people to   6.    he was trying to talk, but after some minutes.  7.      walked away and sat near me, looking annoyed

I didn’t want to be laughed at for talking to him but I didn’t like leaving him   8.     his own either.

After a while I rose from my seat and walked to the front of the bus. I sat next to the man and introduced myself. We had   9.   amazing conversation. He got off the bus before me and I felt very happy the rest of the way home.

I’m glad I made a choice. It made   10. of us feel good.

 

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源:2016届山东省淄博市高一5月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Since the matter was extremely urgent, we dealt with it immediately.

A. 不幸的 B. 不寻常的

C. 紧急的D. 不健康的

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案