精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】Our Museums, Galleries, and Zoo

19 world-class museums, galleries, and a zoo

The Smithsonian offers eleven museums and galleries on the National Mall and six other museums and the National Zoo in the greater National Capital Area. In New York City, we invite you to tour two museums in historic settings.

Not near a Smithsonian museum? Look for exhibitions and museums in your community. Here we have listed some places to visit:

Tips & Guidelines:

Stop at any Smithsonian museum information desk where friendly and knowledgeable staff and volunteers can assist you in planning your visit.

Service animals are welcome at the museums and the National Zoo. Pets are not permitted.

Lunches should be properly closed or stored in lockers during your visit.

1The Smithsonian offers all these EXCEPT_________.

A.galleriesB.concerts

C.museumsD.zoos

2If you are interested in animals, you can_________.

A.go to 1661 Pennsylvania Avenue, NW Washington, DC

B.go to 8th and F Streets, NW Washington, DC

C.visit the museum 11 a.m. on Christmas

D.visit the zoo at weekends on June 25

3To arrange your visit better, you can__________.

A.have lunch during your visit

B.take your pets along with you

C.ask the staff and volunteers for help

D.fill in an application form before your visit

【答案】

1B

2D

3C

【解析】

这是一篇应用文。介绍了史密森尼博物馆相关的信息以及游玩建议。

1细节理解题。根据第一段The Smithsonian offers eleven museums and galleries on the National Mall and six other museums and the National Zoo in the greater National Capital Area可知史密森尼博物馆(Smithsonian)在国家广场(National Mall)上设有11个博物馆和美术馆,在较大的国家首都辖区有6个博物馆和国家动物园(National Zoo)。没有提供音乐会。故选B项。

2细节理解题。根据原文National Zoo所在的表格可知国家动物园的开放时间为三月15号到九月,每天的上午九点到下午六点;十月到来年的三月14号是每天上午九点到下午四点,1225号不开。所以如果对动物感兴趣,游客可以在六月25号去游玩。故选D项。

3细节理解题。根据倒数第三段中Stop at any Smithsonian museum information desk where friendly and knowledgeable staff and volunteers can assist you in planning your visit.可知史密森尼博物馆的信息问讯处有友好的并且知识渊博的员工及志愿者,他们可以帮助你为参观做计划。所以如果你想更好的参观这里,可以寻求职工和志愿者的帮助,故选C项。

细节理解题大多是根据文章中的具体信息如事实、例证、原因、过程、论述等进行提问的。抓住文段中的事实和细节是做好该题型的关键,也是做好其它类型问题的基础。该题型几乎都可以在文章中直接找到与答案有关的信息,或是其变体。在一篇短文里大部分篇幅都属于这类围绕主体展开的细节。做这类题一般采用寻读法,即先读题,然后带着问题快速阅读短文,找出与问题和选项有关的词语或句子,再对相关部分进行分析对比,找出答案。正确选项虽然一般不是原文照搬,但是一般是原文的改写,意思不变。

例如本题第1小题,The Smithsonian offers all these EXCEPT ?由题干可以锁定原文第一段,根据The Smithsonian offers eleven museums and galleries on the National Mall and six other museums and the National Zoo in the greater National Capital Area可知史密森尼博物馆有11个博物馆和美术馆,在较大的国家首都辖区有6个博物馆和国家动物园。没有提供音乐会。所以选B项。

做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据。

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】China is one of the largest countries in the world,________9.6 million square kilometres.

A.to cover

B.covered

C.covers

D.covering

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Without his wartime experiences, Hemingway____ his famous novel A Farewell to Arms.

A. didn’t write B. hadn’t written

C. wouldn’t write D. wouldn’t have written

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】The policeman said the accident last night______careless driving, so much money________be paid by the driver.

A.was due to; was due to

B.due to; was due to

C.is due to; was due to

D.is due to; was due to

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】 As we know, language is one of the significant means for mankind to thoughts and feelings.

A. drive B. convey C. deliver D. transport

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Directions: Complete the following passage by using the words in the box. Each word can only be used once. Note that there is one word more than you need.

Experts agree that it is becoming a growing trend that more and more consumers across the country are using cashless payment methods.

In fact, as early as 1988, the State Council released 1 to encourage bank transfers and to reduce using cash during economic activities. Today, the move toward a cashless society could “reduce the risks of using cash, save on costs and as a matter of convenience, prevent 2 activities such as money laundering (洗钱),” Dong Ximiao, a research fellow at Chongyang Institute for Financial Studies at the Renmin University of China, told the Global Times.

But China is not the first country to seek a cashless society. Developed states like Sweden, Denmark and Singapore are also 3 the increase of cashless payment. The rapid development of cashless payments does not mean there are no challenges and 4.

Alibaba’s Hema store, where customers can shop, dine and order goods for delivery from their mobile phones, have come into the spotlight recently. Media reports said that consumers can’t purchase goods with cash there, which would be considered illegal. A Hema PR representative told the Global Times that all 13 Hema stores in the country do in fact allow consumers to pay in cash. She noted that Hema store simply 5 consumers to pay via Alipay for convenience purposes.

Alipay and WeChat Pay, the nation’s two major third-party mobile payment tools, also 6 campaigns this month to encourage more merchants and customers to use cashless payment methods. Both called for the establishment of a “cashless society”, which caused 7 over whether cash will soon disappear. Dong 8 that a cashless society would not mean that cash would completely disappear. “As the economy growsthe 9 of cash is still very huge,” noted Dong.

“Also, it’s important to remember that nearly half of China’s population lives in rural areas, especially in undeveloped western regions, and therefore is not able to enjoy 10 brought by the Internet,” Dong said. “And when it comes to China’s senior citizens, most of them prefer to use cash in their daily life,” he added.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】We would make a big snowman now if it heavily last night.

A. snowed B. has snowed

C. would snow D. had snowed

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】 a large salary rise already, Sarah is thinking of buying a new apartment.

A. Receiving B. Having received

C. received D. To receive

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】 Shanghai is easily __ by road, train or air so that it has become a large international city.

A. accessible B. available

C. abnormal D. abstract

查看答案和解析>>

同步练习册答案