精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.

What to Expect

The host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week. You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health.

Accommodation Zones

Homestays are located in London mainly in Zones 2, 3 and 4 of the transport system. Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的). Zones 3 and 4 often offer larger accommodation in a less crowded area. It is very convenient to travel in London by Underground.

Meal Plans Available

Continental Breakfast

Breakfast and Dinner

Breakfast, Packed Lunch and Dinner

It's important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast. Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal, bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normally part of a Continental Breakfast in England. Dinners usually consist of meat or fish with vegetables followed by dessert, fruit and coffee.

Friends

If you wish to invite a friend over to visit, you must first ask your host's permission. You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy.

Self-Catering (自助的)Accommodation in PrivateHomes

Accommodation on a room only basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main living room. This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long stay student. However, it does not provide the same family atmosphere as an ordinary homestay and may not benefit those who need to practice English at home quite as much.

【1The passage is probably written for________.

A. hosts willing to receive foreign students

B. foreigners hoping to build British culture

C. travelers planning to visit families in London

D. English learners applying to live in English homes

【2Which of the following will the host provide?

A. Room cleaning. B. Medical care.

C. Free transport. D. Physical training.

【3】What can be inferred from Paragraph 3?

A. Zone 4 is more crowded than Zone 2.

B. Accommodation in the city center is not provided.

C. Hosts dislike travelling to the city center.

D. The business center of London is in Zone 1.

【4】Why do some people choose self-catering accommodation?

A. To enrich their knowledge of English.

B. To enjoy much more freedom.

C. To entertain friends as they like.

D. To experience a warmer family atmosphere.

【答案】

【1】D

【2】A

【3】D

【4】B

【解析】

试题分析: 本文讲述的英国的Homestay所提供的一些服务以及具体的特点。

【1】D推理题。根据文章第一段Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.可知文章是向一些想在英国学习语言的学生推荐一种生活方式—homestay。故是写给申请在英国家庭里学习的学习英语的人的,D正确。

【2】A细节题。根据文章第二段第一行Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week.可知打扫房间是对方提供的服务之一。故A正确。

【3】D推理判断题。根据第三段中Homestays are located in London mainly in Zones 2, 3 and 4 of the transport system. 寄宿家庭位于伦敦,主要在运输系统的2区,3区和4区。Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的). 大多数主人都不住在镇中心,伦敦中心的大部分是商业区,而不是住宅区。可知伦敦商业中心在1区。故选D。

【4】B推理题。根据文章最后一段This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long-stay student.可知Self-Catering Accommodation是一种很独立的homestay的方式,自己照顾自己,能够给自己足够的自由。故B正确。

【名师点拨】

推理判断题。推理判断题所涉及的内容可能是文中的某一句话,也可能是某几句话,所以,推理题的答案只能是根据原文表面文字信息一步推出的答案:即对原文某一句话或某几句话所作的同义改写或综合。推理判断题的题干中通常含infer,suggest,imply,conclude indicate等标志性词语。 这种题型主要包括细节判断题、态度观点推断题、写作意图推断题、文章出处判断题和猜测想象推断题。23小题D推理判断题。根据第三段中Homestays are located in London mainly in Zones 2, 3 and 4 of the transport system. 寄宿家庭位于伦敦,主要在运输系统的2区,3区和4区。Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的). 大多数主人都不住在镇中心,伦敦中心的大部分是商业区,而不是住宅区。可知伦敦商业中心在1区。故选D。

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】短文改错

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意 1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

I’d like to share with you my progresses on study in these three years. To be honest, I was not so good at my study when I came to high school, often feel tired out and at loss. Sometimes, I am even on the point of giving up. Therefore, my change happened when my teachers and my classmates as well as came to encourage me one day in Senior Two. It was their encouragement and my own thinking that resulted in my mchievements in study final.

Still not a top student although I am now, I have found myself filled with greatly confidence to face any difficulty and challenge. There is no doubt that I am bound to fight with my dream to the end in the coming months

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】语篇填空请把答案写在答题卷的相应位置.

Camels certainly like eating green grass, not dry grass. But 【1】 (strange), camels always keep looking for dry grass 2 their stomachs are filled up.

A classmate of 3 (I) whose home is on the edge of Turpan Basin in Xinjiang told me his home has two camels; he said you could imagine a camel’s appetite, for it can slowly swallow dozens of kilograms of hay (干草). I asked him 4 camels eat hay, not green grass. He said the camel is a kind of animal with 5 strong sense of suffering, 6 (fear) its master letting it travel through the desert the next day, and the hay in its stomach is more hunger-resistant 7 green grass.

The camel has the best tolerance. Unfortunately, many people can only see a camel’s outstanding performance, but few understand its 8 (prepare) made for it.

Life, 9 a camel traveling through the desert, 【10 (need) the adequate accumulation, but not everyone can understand it.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Having bad feeling about world? “Cheer up.” says science writer Matt Ridley. “The world has never been a better place to live in, and it will keep on getting better both for humans and for nature.” 【1】

1 ) 2

It is reported that there are more than ten billion different products for sale in London alone. Even allowing for the many people who still live in poverty, our own generation has access to more nutritious food, more convenient transport, bigger houses, and better cars. 3 This will continue as long as we use these things to make other things. The more we specialize and exchange, the better off we'll be.

2)Brilliant advances

One reason we are richer, healthier, taller, cleverer, longer lived and freer than ever before is that the four most basic human needs—food, clothing, fuel and shelter—have grown a lot cheaper. Take one example. In 1800 a candle providing one hour's light cost six hours' work. In the 1880s the same light from an oil lamp took 15 minutes' work to pay for. 4 Today it's half second.

3 )Let's not kill ourselves for climate change

5 A child that dies from indoor smoke in a village, where the use of fossil-fuel (化石燃料) electricity is forbidden by well-meaning members of green political movements trying to save the world, is just as great a tragedy as a child that dies in a flood caused by climate change. If climate change proves to be mild, but cutting carbon causes real pain, we may well find that we have stopped a nose-bleed by putting a tourniquet (止血带) around our necks.

A. Ridley calls himself a rational optimist—rational, because he's carefully weighed the evidence.

B. Overreaction to climate change could prove just as damaging to human welfare as climate change itself.

C. Shopping fuels invention.

D. And, of course, we earn more pounds and dollars than any who lived before us.

E. In 1950 it was eight seconds.

F. It’s high time that we took immediate action to fight climate change.

G. Here's how he explains his views.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】下面是你今天前往机场接一位朋友的经历。请根据汉语提示写一篇100词左右的英语日记。

要点提示:

1. 下午2:00离开家, 朋友的飞机是3:40到。

2. 由于遇到(be caught in)沙尘暴, 能见度降低, 在环城路上遭遇堵车(be stuck in a traffic jam on the ring road), 耽误了20分钟。

3. 3:30赶到机场, meet到朋友。

参考词汇:能见度 visibility;降低 decrease

March 16 Saturday Fine

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_____________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

There are two primarily choices in life: to accept conditions 【1】 they exist, or accept responsibility for changing them. Many people are 2 (constant) waiting for their life to start. They always say, “When I am older I will do this.” 3 “In a few years, I will do that.” They think the life they 4 (experience) is boring and 5 (mean). Who has never viewed himself or herself as worthless and unattractive?

All of us may suffer 6 (depress) and frustration, lose guidance and support, and need aids physically, emotionally, or spiritually. Just think like this way: This too shall pass. Horrible feelings I am feeling will eventually go away. I need to stop feeling so sorry for myself and actually want to change. I am 7 incredibly lucky person 8 has come from a family who love and support my whole life. I had to be the one 9 (make) the decision to change my way of thinking. All the good things and all the wonderful people in my life would pass eventually too. While I am feeling miserable, my life is still going on and I am missing out on appreciating those precious 【10 (moment).

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

We may be very 【1】 __________ (please ) with the rapid progress we have made in every field of study , but we have almost done nothing2__________ ( improve ) our present examination systems which focus3_________ testing the students’ memory instead of their ability . As soon as a child begins school , he enters a world of examination4_________ will decide his future of job . In fact , a good examination system should encourage students to think for5__________ ( they ) . But the examination system now forces the students to remember6__________ is taught to get high marks . Thus the students who come out first in the examination are often the7__________ ( good ) in memorizing . What’s worse , such an examination system often8_________ ( drive ) teachers to cram all the time and forces them to train students what to do with the (9_________ ( come ) examination .

There must be 【10_________ better way to test a student’s true ability as well as their knowledge .

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Charlie Chaplin was1world-famous actor.Up to now nobody has been able to do this2(good) than him.His charming character,the little tramp is well-known throughout the world.He played a poor and homeless person,who wore large trousers,3(wear) shoes and a small round black hat,4(carry)a walking stick.This character was a social5(fail) but was loved by all who watched the film for his optimism and determation6 (overcome) all difficulties.The film The Gold Rush was set in California in the end of the nineteenth century7 gold was discovered and thousands of people rushed there searching for it.In the film,Chaplin and his friend are in California,too.Their job is in search of gold,8without success.Instead,they are trapped on the edge of a mountain in a snowstrom in a small wooden house.They are9hungry that they have to boil one of Chaplin's leather shoes in a pan and eat10.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

1I’m lucky that I’m interested in school work, o_________(否则)I’d go mad.

2I forgot all about it because I was so o_________(忙碌的)with other things.

3Products strongly _________(推荐)to the customers are not necessarily of good quality.

4The theory is generally _________(承认,公认)to be true.

5He is eager to do some _________(志愿的)work for the homeless.

查看答案和解析>>

同步练习册答案