精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
17.Part-time Cleaning Help
Are you looking for a vacation job?Can you clean the house and cook?Then,I need you.The work is boring,but the pay is good.I need you from 2:00 pm-5:00 pm,Monday to Saturday.Please come to the cleaning center or call Mrs.Johnson at 544-9968.
A Fitness Camp
For Overweight Kids
Are you too fat?Can you run as fast as your classmates?Have you failed your PE examination?
Our fitness camp can help you lose weight and get fit again.Come and join us!Please call Nathan at 475-2300.
Next Wave Music Store
  After 10 years of teaching the piano,
David Smith has made his first CD!
  Come and meet him this weekend.
  Special presents for the first 50 people.
Time:Sat.7:00 pm
Call Marsha at 8732059.
25.The cleaner will workDhours one week.
A.12         B.15         C.21        D.18
26.Aneeds a cleaner.
A.Mrs.Johnson     B.David Smith  C.Marsha    D.Nathan
27.You can callB,if you want to go to the fitness camp.
A.544-9968     B.475-2300      C.8732059   D.475-2200
28.If you're the tenth to come toC,you can get a special present.
A.the cleaning center          
B.the fitness camp   
C.Next Wave Music Store     
D.the cooking camp.

分析 这是一则招聘广告,招聘兼职清洁的,提到了要求以及待遇联系方式等.

解答 25.D细节理解题.根据I need you from 2:00 pm-5:00 pm,Monday to Saturday.可知一天3小时,那么6天就是3×6=18小时,故选D
26.A.细节理解题.根据Please come to the cleaning center or call Mrs.Johnson at 544-9968.可知Mrs.Johnson 需要清洁员,故选A.
27.B.细节理解题.根据Please call Nathan at 475-2300可知要去健身中心可以拨打这个电话,故选B.
28.C.细节理解题.根据Special presents for the first 50 people.可知前50名有礼物,你如果是第10个,是可以的得到礼物的,Next Wave Music Store…Special presents for the first 50 people.音乐商店…特殊的礼物第一到50人.故选C.

点评 本文是一个广告布告类阅读理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

7.听下面一段材料,回答第6至7两个小题.
6.What did the young man try to do?
  A.Get the old man's bag.   B.Help the old man.   C.Collect his money.
7.Who is the woman speaking to?
  A.A manager.   B.A customer.   C.A policeman.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

8.What is the woman going to do next week?
A.Meet Rich's mother.
B.Buy her mother a present.
C.Introduce Rich to her mother.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

5.How long will the boy be at summer camp?
A.For one week.
B.For two weeks.
C.For three weeks.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Wang Yun,21,from Beijing Un iversity,found that her friends were all occupied with their smart phones during a high school friends meeting.Or they were busy taking pictures of their meal and sending them to their micro blogs.For a while,silence fell."I thought we had a lot of topics to s hare,but few people were interested in talking,"she said."It seemed that there's a huge gap between me and my friends."
The New York Times published an article recently,feeling sorry for the"death of conversation".It suggests that while new technologies such as cell phones and e-mails make us feel more connected than ever,they're actually driving us away from people around us.
Sherry Turkle,author of the article,says people are accustomed to a new way of being"alone together".Actually,sending text messages or writing micro blogs allows us to exchange thoughts.But bits and pieces of online connection cannot take the place of a real conversation.
Wang Yun says she hopes to hear people's voice and see their faces in a conversation."The give and take in a conversation makes our minds sharp,"she says.She also mentions that burying oneself in cell phones decreases people's chance of starting conversations with strangers and meeting new friends.
However,experts remind us that it's unfair to just blame cell phone technology.Jerry Chen,a professor from Hong Kong University,points out that texting or calling may be just an excuse for many people to escape contact with other s."The best way to enhance conversation is to understand each other.Simply throwing away the cell phone is not a solution,"he says.
21.Wang Yun's experience in the first paragraph shows.D
A.the smart phone has a lot of functions       
B.she is not welcomed by her classmates
C.young people are impolite to others nowadays 
D.young people tend to communicate in different ways
22.What can we learn from the article published in The New York Times?B
A.We should use our cell phones more often.
B.Cell phones are making us distant from each other.
C.Cell phones do good to our mental health.
D.The use of e-mails should be abandoned.
23.What do we know about Wang Yun?B
A.She can't afford a smart phone.
B.She prefers talking with others face to face.
C.She likes sending text messages and writing micro blogs.
D.She often exchanges thoughts with others through her cell phone.
24.According to Professor Chen,D.
A.cell phones can make people's minds sharp
B.cell phones help us understand each other
C.talking on cell phones will take the place of real conversations
D.cell phones are an excuse for people to escape contact with others.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

2.What are the speakers talking about?
A.A room.B.A teacher.C.A course.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

9.Who might the woman be?
A.A doctor.B.A cleaner.C.A teacher.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

6.What will the woman probably do next?
A.Put her car in the garage.
B.Go for a drive.
C.Wash her car.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

7.What would the woman like to have?
A.Salad.B.Rice.C.Fish and chips.

查看答案和解析>>

同步练习册答案