分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了Margery和John在几十年前因为Margery参军失散了,这次在一家杂志的帮助下,John终于找到了失散60多年的姐姐.
解答 65.A.细节理解题.根据文章第二段"Margery,the oldest of the three children,had signed up for the RAF as part of the war effort"可知Margery离开家是因为她参军服役了;故选A.
66.D.推理判断题.根据文章第三段"That's what made it,the letter to the paper a few months back"John为了找他姐姐给杂志写了信,可知他是在一家杂志的帮助下找到他姐姐的;故选D.
67.C.细节理解题.根据文章第四段"The last time we ever heard from Margery was in 1953after the floods"和最后一段"Margery is 88this year(2008)"可知Margery 最后一次回家时33岁;故选C.
68.D.推理判断题.根据文章最后一段"and she was getting better after several months in hospital"可知Margery的身体不太好;故选D.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | even if | B. | unless | C. | if | D. | though |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Working Overtime Is Your Life work,book off some vacation days.Vacations give us something to look forward to when the daily hard work is weighing us down. •REST up at a destination spa (度假式水疗). •RECHARGE your batteries on a skiing vacation. |
| You've an Unhealthy Way of Life may speed things along.Plan a girlfriends'getaway or guys'weekend immediately! •REST by the fountain at a hot see-and-be-seen LA boutique hotel. •RECHARGE on a shopping trip or at a non-stop party hotspot. |
| You're Nursing a Broken Heart a trip abroad may make it a bit easier.On a vacation with healthy lifestyle habits at the centre,you're forced to focus on self-care in a way which would prove impossible at home. It's not enough to take care of your health on the rare occasion you can go on vacation: use vacations to kick-start a healthier lifestyle which is sustainable on a daily basis when you get back home. •REST a troubled mind at a yoga retreat. •RECHARGE energy levels by the sea. |
| You've Got No Skills Left To Improve active.If you're an expert at everything and a newbie (新手) at nothing,it's time to move outside your comfort zone.Travel is renowned for providing that opportunity for growth. •REST your body while challenging your brain,by learning a language abroad. •RECHARGE yourself with a healing art like massage-therapy or a cooking course. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Have you seen Mr.Smith? | B. | Where has Mr.Smith gone? | ||
| C. | How about Mr.Smith? | D. | Hello,Mr.Smith |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | will call | B. | am calling | C. | call | D. | called |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | more than | B. | so much | C. | more | D. | as much |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | ran out | B. | ran out of | C. | was run out | D. | was run out of |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | does | B. | will | C. | did | D. | would |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com