15.Teenagers that are getting into different kinds of addiction have become one of the biggest problems faced all over the world and especially in America.That's why almost every state in America has specially designed treatment centers and rehab(康复) centers that give addiction treatment to youngsters.
In drug rehab centers in Wyoming,the treatment programs for youngsters are quite special.Youngsters fall into addiction due to their ignorance.That is why the drug rehab centers in Wyoming give more importance to proper counseling(咨询) programs.
The youngsters start consuming drugs either due to peer pressure or due to the stress they are going through,The families of the youngsters are most of the time unaware of the fact that their children are into some kinds of addition.Youngsters are playing with their future by taking drugs.The rehab centers in Wyoming try to spread awareness among the youngsters by conducting various programs.
The drug dealers try to target those areas to sell drugs where young people gather for enjoyment like pubs,discos,etc.The state government is trying their best to have control over the availability of these drugs.But the youth should also be aware of these harmful effects the drugs have on the body and mind.
A center for drug rehab in Wyoming will give proper guidance and counseling to teenagers to stay away from drugs.The role of families is also very important.Most families don't provide a healthy and peaceful atmosphere for the youngsters and the youngsters get fed up with the daily fights and quarrels that they see at home.Due to this,they can easily fall prey to any kind of addiction.
The treatment centers in Wyoming have various treatment programs designed specially for youngsters.They work along with their families so that they can plan out a suitable program for them.
29.According to the passage,we know that in AmericaC.
A.teenagers have become the biggest problem
B.there are different kinds of problems
C.nearly each state has treatment centers for youngsters.
D.the problem of drugs is not very serious at all.
30.Which of the following may lead to the youngsters'drug addiction according to the passage?A
A.The strong influence of their peers
B.Their curiosity about drugs.
C.The rich economy of their families.
D.Their happy home environment.
31.What can we learn from Paragraph 4?B
A.The state government can prevent the sale of drugs.
B.The drugs are easily available to teenagers.
C.The drug dealers can control all youths.
D.The youth become more aware of the dangers of drugs.
32.What's the main purpose of the text?B
A.To stress the importance of healthy family surroundings.
B.To introduce the teen drug rehab centers in Wyoming.
C.To explain how to design special treatment programs.
D.To give some useful tips on staying away from drugs.
分析 文章主要向读者介绍了美国Wyoming 毒品康复中心对青少年毒品上瘾的一些治疗情况.
解答 29-32 CABB
29.C 考查细节理解.根据文章第一段的第二句可知在美国几乎每个州都有青少年康复中心,因此选C 项;
30.A 考查细节理解.根据文章第三段第一句中的"The youngsters start consuming drugs either due to peer pressure"可知选A项.
31.B 考查推理判断.根据文章第四段的第一句The drug dealers try to target those areas to sell drugs where young people gather for enjoyment like pubs,discos,etc.毒贩子将目标投向诸如酒吧、迪厅等那些年轻人喜欢聚集享乐的地方去卖毒品.可知毒品贩子喜欢瞄准年轻人,年轻人很容易接触到毒品.故选B.
32.B 考查主旨大意.文章主要介绍了Wyoming 青少年毒品康复中心的一些情况,因此选B.
点评 本文是一篇科教类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.