分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了安全运行的五个技巧,运动对我们的健康有好处,例如跑步可以帮助预防心脏病和其他健康问题.
解答 36.G.推理判断题.根据前文Running is good exercise,but it can be hard on the body可知这里有五个想法,以减少伤害的风险;故选G.
37.E.推理判断题.根据前文The body needs time to get used to increases in distance or speed肌肉和关节的恢复需要时间;故选E.
38.B.推理判断题.根据后文 They may include body aches,sore muscles and pain that does not go away可知通常有警告标志;故选B.
39.A.推理判断题.根据后文There is no single best shoe for every runner可知你需要获得一双好的跑步鞋;故选A.
40.D.推理判断题.根据前文So physical fitness experts suggest some form of cross training to improve muscle balance and to help you stay injury free可知这些练习在身体上比较容易;故选D.
点评 七选五阅读是完成性阅读,和完形填空很类似,不同的是一个选词,一个选句子.解题时,要注意上下文语境,充分考虑信息词(选项中和空格前后句子中相同或相近的词),选出最符合语境的句子.
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
| A.Look around the house for a good study area. B.No one can become a top student unless he or she works hard C.This will help you understand the next class. D.Really listening in class means less work later E.Make full use of class time to take notes of what the teacher says in class. F.The world won't end if you don't pass a test G.Don't forget to set aside enough time for entertainment. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Author Johnna Basford | ●She is an artist graduating from design school and(71)living/working now in Scotland. ●She(72)ranks/comes third on Amazon behind Erik Larson and Dr.Phil. ●With all the publishers'(73)disapproval/disagreement(s)/objection(s,she still stuck to her idea to draw. |
| About the books | ●They are coloring books,many black-and-white drawings (74)contained. ●(75)Adults/Grownups are their target readers. ●They have become extremely successful,with millions of copies sold. ●Strikingly,as physical books,they top Amazon's best seller list along with(76)e-books. |
| Reasons why the books have become such a(n) (77)hit/success | ●Compared with a blank sheet of paper,it can (78)encourage people to be creative in drawing or painting. ●They can bring inner (79)calmness/peace/relaxation to patients and stress-out adults with different occupations. ●They allows people the (80)chance/possibility to have entertainment without technology. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com