【题目】Chris Thomas used to think of Facebook as just a platform to get in touch with his friends. He now believes the social networking service with saving his life. The 28-year-old was diagnosed with muscular dystrophy(肌肉萎缩症)nine years ago and has relied on a wheelchair ever since.
On July 15,2017, Thomas was getting ready for bed in his apartment, when a shelving(架子)fell onto his wheelchair and knocked him over, causing him to fall on the floor and hit the back of his head. After waking up from a few minutes of coma(昏迷),he realized he couldn’t reach the string used to get the doorkeeper’s attention.
His phone was nearby and had the Facebook application conveniently open, so he posted a status update that immediately got his friends worried—even some he hadn’t spoken to in years. “It was amazing, friends from six different states who didn’t know each other were connecting with each other to get me help,” Thomas said. “Now that’s the power of social media! You have hundreds of people at your fingertips.
Eight minutes after the status went up, an old friend, Leah, got in contact with Thomas’ friend Brad, whose wife was in the neighborhood, and before you knew it there were 12 Facebook friends in his apartment, who took him to the hospital at once. They showed up to the rescue at the perfect time. Minutes before they arrived, Thomas thought he was going to have a panic attack, which he often suffers from because of his illness, but he’s doing better now.
“It felt good to know that my friends, even those I haven’t spoken to in the past, came to save me,” Thomas said. “They all came together. I would’ve never imagined it.”
【1】What did Chris Thomas do with Facebook in the past?
A. To sell his products online. B. To communicate with his friends.
C. To seek treatment for his illness. D. To offer help to others.
【2】What happened to Chris Thomas on July 15, 2017?
A. He became seriously ill. B. He was hit by a a shelving.
C. He fell off a shelving. D. He feel to the ground.
【3】When seeing the status update, Chris Tomas’ Facebook friends .
A. connected with each other to offer help B. came to his apartment at once
C. gave him some practical advice D. took him to hospital immediately
【答案】
【1】B
【2】A
【3】D
【解析】Chris Thomas过去常常把脸谱网看作是一个联系的平台。看到Chris Thomas发的状态更新后,脸谱网的朋友们相互联系以便提供帮助。
【1】B
细节理解题。根据短文第一段第一句Chris Thomas used to think of Facebook as just a platform to get in touch with friends.可知,在过去Chris Thomas用Facebook与朋友们交流。故选C。
【2】A
细节理解题。根据短文第二段中的when a shelving(架子) fell onto his wheelchair and knocked him over,causing him to fall and hit the back of his head.可知,在轮椅受到架子的撞击后,Chris Thomas倒在地上并且头着地。故选项A正确。
【3】D
细节理解题。根据短文第三段中的friends from six different states who didn't know each other were connecting with each other to get me help可知,看到Chris Thomas发的状态更新后,脸谱网的朋友们相互联系以便提供帮助。故选D。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】RMS Titanic was a British ship that sank (沉没) in the North Atlantic Ocean in the early morning hours of April 15,1912. There were about 2,224 people aboard the ship, more than 1,500 of 【1】 died, making it one of the 【2】 (bad) ocean disasters in modem history.
So far the ship 【3】 (rest) on the ocean floor for more than a century. In 2012 the first curious tourists were brought to it and saw the ship themselves. Now people will once again get the chance 【4】 (visit) the Titanic. This could be one of the last 【5】 (chance). A 2016 study showed that a bacteria (细菌) could eat away what 【6】 (leave) of the famous ship inside 15 or 20 years.
The eight-day journey will transport visitors in an undersea boat 【7】 the final resting place of the Titanic. The first trip is already 【8】 (full) booked, though the experience costs 105,129 dollars per person. Visitors will have a great time around the vast field where the Titanic rests, home to 【9】 great many ancient treasures,【10】 (remain) untouched for over a century.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Welcome to Arundel Castle which is situated in West Sussex, England. The castle has a history of nearly 1,000 years and has welcomed visitors traveling from all over the world. Arundel Castle also plays a starring role in many films.
The Gardens
The White Garden is planted with soft white iceberg Roses, and Snow White Lilies.
The Rose Garden is newly planted with lovely old-fashioned English roses that are at their very best in June and July.
The Organic Kitchen Garden produces a wide range of seasonal fruits and vegetables, pears, cherries and apples.
The Castle Shop
In the Castle Shop, you will discover a wide and interesting range of gift ideas for everyone. It offers gifts and souvenirs designed to appeal to all tastes and pockets. Foods, china, books, and stationery (文具) are all available. Many are sold in this Castle Shop only.
At Arundel Castle we pride ourselves on supporting local suppliers and actively encourage environmentally friendly products.
The Arundel Festival_____
Saturday l6th to Monday 25th August
The annual Arundel Festival gets bigger and better every year. It is one of the most amazing, diverse and easily accessible arts festivals in the UK, offering a mix of visual arts, music, theatre and street entertainment.
Parking
Coaches and mini-buses can drop off at the main Castle entrance in Mill Road and park in the main town car park that is opposite the Castle entrance. Please inform us when making your booking of how many parking permits are required.
【1】What can you do when visiting the castle?
A. Buy eco-friendly products in the Castle Shop.
B. Get old-fashioned English roses as gifts.
C. See how the local gifts are being made.
D. Get seasonal fruits and vegetables free of charge.
【2】How long does the Arundel Festival last this year?
A. One month.
B. One week.
C. 16 days.
D. 10 days.
【3】Where can you park the coach?
A. In Mill Road.
B. In the main town car park.
C. Inside the Castle.
D. At the main Castle entrance.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】成功总是会给那些善于发现自己长处的人们。
【2】这是我今年第三次花钱去看电影。
【3】我们发现学习一门外语很有必要。
【4】让我最感动的是即使他们遭受猛烈的攻击,他们也不会轻言放弃。
【5】是我姐姐先想到要沿着湄公河骑自行车,从它的源头到它的入海口。
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】Once environmental damage ________________(do), it takes many years for the system to recover.
【2】I ________________(give) ten minutes to decide whether I should reject the offer just now.
【3】My bike ________________(repair) now.
【4】My homework ________________(finish); so I can play football now.
【5】The fire __________(put out) before the firemen arrived.
【6】A great many trees ________________(cut down) if they build a factory here.
【7】It is an honour for me ____________(ask) to speak here.
【8】Are you going to attend the meeting ________________ (hold) in the teachers' office?
【9】She asked ________________(send) to work in Xinjiang.
【10】The books are not allowed ________________(take) out of the room.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】结合语境,根据首字母或汉语提示用单词的适当形式填空。
1. The word has long been in common _________ (使用).
2. It’s well known that Zheng He’s _________ (航行) made the connections between East and West closer.
3. A _________ (指令) is an order to a computer to take some kind of action.
4. I was certain that love was quite enough to _________ (战胜) our differences.
5. At the end of that summer vacation, I found I could speak English nearly as ________ (流利地) as a native English speaker.
6. The best way of learning a foreign language is to speak to the n________ speakers.
7. An elderly woman rang up the police at the r_________ of her neighbor.
8. By this time she was in her nineties and needed help more and more f_________.
9. Police are trying to discover the i_________ of a baby found by the side of a road.
10. You can g________ increase your running until you can do 30—40 minutes of running at a time, 4 days a week.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1)每处错误及其修改均仅限一词:
2)只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
There are many ways you can show respect to others. In some cases, what you should do is listen patient when someone is speaking, even if you have anything important to say. Some other ways you can show respect includes the following ones. Take a care of borrowed things. When you borrow something but take good care of it, the person you borrowed it will surely appreciate it. Be polite, follow the rules, and practicing good manner. Clean up the mess you have made. If you don't clean up by yourself when you make a mess, someone else will have to. This can make people frustrating.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】The empty cupboard was witness of his poverty.
【2】He is honest and hard-working, but his twin brother just does opposite.
【3】You should not flee out responsibility.
【4】The document urged the university into allow women to study medicine at the institution.
【5】By no means shall we abandon search for the missing plan.
【6】He was rushing back to help them out poverty.
【7】How much longer is thing going to drag in.
【8】Water was found at depth of 30 feet.
【9】I was about to go out then it began to rain..
【10】He is abandoned to read all kind of books in his spare time.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】一I think I saw Mr. Smith at yesterday's party.
一He ______ there. He is now on a business trip in Greece. And he left the day before yesterday.
A. mustn't have been B. couldn't have been
C. might not be D. should not be
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com