分析 有时,选择合适的中学毕业服装是一件很困难的事情.文章就如何选择出席中学毕业典礼的服装这一问题给出了一些建议.
解答 61.Choosing the right graduation dress for middle school students./Some ideas for graduation dress for middle school students.
62.More lessons,more classes and many new friends.
63.Appears.
64.Long flowing dress with caps.
65.To accept the success of the students and celebrate with family and friends.
解析:
61.答案Choosing the right graduation dress for middle school students./Some ideas for graduation dress for middle school students.主旨大意题.根据第一段"Here are some ideas for graduation dress for middle school students."可知,文章主要讲的是中学生毕业典礼应该穿什么样的服装.故填Choosing the right graduation dress for middle school students./Some ideas for graduation dress for middle school students.
62.答案More lessons,more classes and many new friends.细节理解题.根据第二段"middle school means more lessons and more classes,but of course,students can also see it as an opportunity to make new friends"可知,中学意味着更多科目、更多课时、更多的朋友.故填More lessons,more classes and many new friends.
63.答案Appears.词义猜测题.根据"Well,the question that often arises in the minds of young students is about the right graduation dress for themselves."可知,经常出现的问题是关于为自己选择正确的毕业服装.故填Appears.
64.答案Long flowing dress with caps.细节理解题.根据"Long flowing dress with caps are commonly seen."可知,常见的装束为Long flowing dress with caps.
65.答案To accept the success of the students and celebrate with family and friends.细节理解题.根据"The main idea would be to accept the success of the students and celebrate with family and friends."可知,毕业聚会的目的是和家人、朋友一起庆祝自己的成功.应该填To accept the success of the students and celebrate with family and friend.
点评 阅读表达设题类型主要有以下几种:
1.概括文章大意、标题,或指出作者写作的主要原因.概括文章大意、标题,或指出作者写作的主要意图;2.补全文章中空缺的句子;3.短文转述填空;4.指代关系的确认;5.短文信息归纳表达.
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 21.A.ever | B.even | C.just | D.right |
| 22.A.to | B.in | C.on | D.for |
| 23.A.school | B.work | C.home | D.office |
| 24.A.cooked | B.had | C.ate | D.took |
| 25.A.already | B.hardly | C.rudely | D.nearly |
| 26.A.lost | B.missed | C.beaten | D.broken |
| 27.A.asleep | B.awake | C.afraid | D.alive |
| 28.A.standing | B.meeting | C.going | D.talking |
| 29.A.floor | B.kitchen | C.window | D.door |
| 30.A.grew | B.gave | C.picked | D.dropped |
| 31.A.tears | B.expressions | C.smiles | D.joy |
| 32.A.desk | B.bed | C.body | D.knees |
| 33.A.wrapped | B.covered | C.put | D.help |
| 34.A.pink | B.yellow | C.blue | D.black |
| 35.A.needn't | B.shouldn't | C.mustn't | D.can't |
| 36.A.however | B.besides | C.anything | D.anyway |
| 37.A.company | B.country | C.place | D.state |
| 38.A.for | B.with | C.behind | D.to |
| 39.A.stranger | B.loss | C.meal | D.work |
| 40.A.RESPECT | B.WARMTH | C.FAMILY | D.FRIEND. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | it is what | B. | what it is that | C. | how it is that | D. | that |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com