分析 本文为读者提供几种观看纪录片的方法,帮助读者在观看的同时能够享受纪录片,并从中获得最大的收获.
解答 21.B 主旨题.由第三段最后一句"Here,we offer a few easy strategies to help you get the most out of watching documentaries."可知,本文为读者提供几种观看纪录片的方法,帮助读者在观看的同时能够享受纪录片,并从中获得最大的收获.故正确答案为B.
22.D 推断题.由最后一个小标题的内容可知,2016:Obama's America 是作为一个论据提出来的,来佐证影片的制片人或投资方通常会参与主题呈现这个观点.A、C项文中均未提及,B项与 Obama's America 在文中作为论据出现一事不构成因果关系.故正确答案为D.
23.C 细节题.由第二个小标题"批判性思考"的内容可知,在看纪录片的时候要注意辨别纪录片中的观点是否有说服力,是否有意义,与C项观点吻合.A、B、D项文中均未提及.故正确答案为C.
点评 考查学生的细节理解和推理判断能力.做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确选择.在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Sunny English Club For teenagers 16:00-18:00 Every Saturday 200 Yuan a month 9 Zhou Yu Street Tel:3785290 Foreign teachers,English songs and films and more! | Ocean Museum 9:00-17:00 From Thursday to Sunday Ticket:50 yuan 132 Xue Yuan Street Tel:5439871 Show you a full picture of sea lives! |
| Health Centre 9:00-17:30 16 Yong Le Street Tel:3801451 Free examinations for those over 70 Give you good advice to keep healthy! | Public Library 9:00-19:00 From Tuesday to Sunday 168 Yong Le Street Tel:3801462 Free for all people in the city Your mobile phone shouldn't be used in the reading room! |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Room 1 The celebrity(名人)footwear section is probably the most popular in the entire museum.Started in the 1950s there is a wide variety of shoes and boots belonging to everyone from queens and presidents to pop stars and actors!Most visitors find the celebrities'choice of footwear extremely interesting. | Room 2 Most of our visitors are amazed and shocked by the collection of"special purpose"shoes on exhibition here at the Museum of Footwear.For example,there are Chinese shoes made of silk that were worn by women to tie their feet firmly to prevent them from growing too much. |
| Room 3 As well as shoes and boots the museum also exhibits shoe shaped objects.The variety is unbelievable.For example,there is a metal lamp that resembles a pair of shoes,and Greek wine bottles that like legs! | The footwear Library People come from all over the world to study in our excellent footwear library.Designers and researchers come here to look up information on anything and everything related to the subject of footwear. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com