分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了使阅读成为每天的一部分的许多简单方便的方法,帮助你更好的阅读.
解答 12.B.推理判断题.根据第一段And there are many easy and convenient ways to make reading a part of each day-even when it's tough to find time to sit down with a book可知课文的最佳题目是找到阅读的瞬间;故选B.
13.A.细节理解题.根据第三段Help your child create letters or messages to send back to the relatives.These types of activities help kids see the purpose of reading and of print可知鼓励孩子写信是为了说明阅读的作用;故选A.
14.D.推理判断题.根据第二段Point out the difference between the words and the pictures on the boxes.Encourage older kids to tell you what's on the shopping list可知鼓励年龄较大的孩子阅读,你可以要求他们为你阅读一本喜欢的书;故选D.
15.C.词义猜测题.根据最后一段Most importantly,be a reader yourself.Kids who see their parents reading are likely to resemble them and become readers,too可知自己做一个阅读者,看到父母阅读的孩子也可能会模仿像他们一样成为读者;意为模仿;故选C.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Theme | Politeness is (76)non-existent,especially in large cities. | |
| Phenomena and Excuses | Phenomena | Excuses |
| Big,strong schoolboys push elderly women aside to (77)sit on the last remaining seats. | ||
| Young men (78)refuse/hate/dislike to treat women politely. | Women think they are(79)equalto men,so they should take their turns in the rat race like others. | |
| Young people sit indifferently (80)indifferently while grey-haired women,mothers with (81)children/babiesand disabled people stand by. | First come,first served. | |
| The elderly themselves push each other to get on buses. | ||
| (82)Causes/Analysis | ●Communications in transport are not satisfactory. ●Communication between people doesn't go (83)smoothly and politely. ●People are too (84)tired and too rushed to care about others. | |
| Solution | Young people make an (85)effort to stop such lowering of moral standards. | |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | that | B. | when | C. | which | D. | what |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | has fixed | B. | had fixed | C. | would fix | D. | was fixing |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
| How to Reduce Your Risk of Injury from Falling | |
| (76)steps\measures\ways | Detailed suggestions |
| Make your body (77)balancebetter with exercise | •Try exercises (78)regularlylike Yoga and Tai Chi •Make clear which is the best type of exercise program for you in advance |
| Increase your home's accessibility and safety | •Remove items that might cause you to (79)fall\slip •(80)Installitems that will support you when needed •Improve the lighting in and out of your room •Wear non-slip shoes |
| Be(81)carefulof medication side effects | •Do check with your health care provider to ensure your (82)safetyof taking any over-the-counter medications,(83)whetheryou have taken them or not |
| Protect your vision carefully | •Don't(84)wearthe wrong glasses that damage your vision •Have your vision checked regularly to detect and correct your (85)potentialvision problems |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Differently | B. | Alternatively | C. | Accordingly | D. | Conversely |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com