D
Sooner or later, most students are to take some form of English exami?nations. Often the more successful students are better prepared. However, sometimes students who do well have better test-taking skills. These abili?ties really have nothing'to do with understanding English better. They are skills that make taking the test easier, and therefore provide better results.
Here are some very important—and often ignored―guidelines to taking a test successfully.
Do not insist on completing each question before going to the next. This is extremely important. Remember one question raay only be worth one point! You will become nervous when you fail to find out its answer, making you lose your concentration and leading to worse results. However, answering the questions you are sur| you know the answers can make us more relaxed and confident.
Go through the test a second time working out the answers to more dif?ficult questions. Sometimes questions asked are answered in later questions asking for different things.
Usually a strong first impulse (冲动)means we know the answer and we don't really have to think about it too much, Going back to think about it usually makes you unsure and often causes a mistake. This is very common, so be very careful !
If you don't know the answer, write something. If you are answering a 4 possibility multiple choice question you will still have a 25% chance of be?ing correct!
Taking a test is as much for you as is for your teacher, so never cheat. If you cheat, you don't help yourself in the long run.
12. In the first paragraph, the writer stresses the importance of .
A. better preparations for exams
B.better understanding of English
C. better skills at taking exams
D. better results of taking exams
13. When taking an exam, you are advised .
A. to first answer the questions which are easier to you
B. to depend on your first impulse to answer the questions
C. to search the test paper for all the answers to the questions
D. to give up the questions whose answers you don't know
!4. It is common that many students_____ .
A. pay much attention to their test-taking skills
B. often give up a difficult test halfway
C. often get higher results by cheating
D.don't believe in their first impulse
5.Which would be the best title of the passage?
A. Effective studying methods B. Effective test-taking skills
C. Getting better exam results D. Being successful students
D
[文章大意]本文是一篇说明文,主要介绍了考试需要的一些答题技巧。不要纠结于某一个题目;在第二遍检查的时候思考难题;第一直觉往往是正确的;尽管不知道答案还是要写点东西;不要作弊。
12. C 推理判断题。由第一段第三句"However, sometimes students who do well have better test-taking skills."可知那些在考试中发挥出色的学生大多数都掌握了更好的应试技巧。故,(:。
13. A 细节理解题。由第三段最后一句"However, answering the questions you are sure you know the answers can make us more relaxed and confident.,,可知回答简单的问题可以使我们更加放松和自信,故选A。
14. D 细节理解题。由倒数第三段"Going back to think about it usually makes you unsure and often causes a mistake. This is very common, so be very care-ful!"可知,很多学生不相信第一感觉,回去更改答案,经常因此丢分,这是一个很普遍的现象,要多加注意,故选D。
15. B 主旨大意题。本文主要介绍了参加考试的小窍门,这将有助于同学们在考试中发挥出色,故选B。
科目:高中英语 来源: 题型:
3. Teenagers should not spend too much time online. / Many British parents hold the view.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
15. He has no idea ________ the book is about. He can't have read it very carefully.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
短文改错
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(A),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下両一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
At the age of 18, I travelled with a group of teenager to Greece. During our stay there, we made a lot of Greek friends live in a small village. They were not such rich, but they were very happy. They often invited us to attend various traditional activities. To our joy, these interesting activities let us to know more about Greek culture. In ad?dition, he showed interest in China, but they liked to ask many kinds of questions about Chinese culture. Every time we all patient answered their questions. A boy named Peter once told me that he dreamed visiting China some?day. I promised when he travelled in China, I am willing to be his guide for free.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
第二节书面表达(满分20分)
用括号中所给单词翻译下列句子,然后将这些句子组合成一篇连贯的英语短文。
1. 每个国家都有特别的节日,其中有一些非常有趣而且历史悠久。(some of which)
2. 中国的春节开始于农历12月底。(take place)
3. 过年前人们做好充分的准备,比如大扫除、买新衣服等。(get ready,such as) ,
4. 除夕夜,人们吃团圆饭。(a family dinner)
5. 无论离家多远,过春节的时候家里的成员都会赶回来。(no matter—)
6. 新年第一天,人们打扮一新,访亲探友。(dress up)
7. 人们给孩子们压岁钱,期待美好的未来。(lucky money, look for?ward to)
注意:词数100左右。
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
第I卷(非选择题共40分)
第二节(共10小题;每小题1分,满分10分)
阅读下面材料,在空白处填人适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
Making new friends means 41. _______ (ask) others not only to accept you, but to like you and want to be around you as well. 42. (fortunate)?there is an easy way to do it, and just take the following advice.
43._____________ first step to making new friends is understanding your disadvantages. Many timespeople 44.________are interested in making new friends don't know why they don't have friends. They can't see that
45.__________own actions are working against them.
Once you can know what is stopping you 46. __________ making new friends, you need to work through these problems. This can be painful 47.________ it will make you uncomfortable.
丁he next step is to shine on these social occasions (场合)so that others will leave with a positive 48. ________ (impress). If you find social situations hard, just rely on a few simple rules.
When you feel 49. __________(confidence) that you've made some great new friends, get out there and celebrate with them! No matter 50.____________you decide to do, the important thing is to celebrate your new friends and hopefully continue developing more.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
The way to lift up your mood
Everyone has periods in their lives when everything seems very hard? when there's nobody to talk to and the mood (情绪)is just getting worse and worse. 16.___________________
The first thing you should try is socializing and thinking positively. It's very hard, because usually when we feel sad we lock ourselves at home and try to think about all the bad things we have. But if you try to force yourself
and call a friend for a cup of coffee, the chances for changing your mood into better are very good. Just try to avoid bad thoughts. 17.___________________
18.___________________ It could be something you wanted for a long time―a short trip, a coat, a ring or anything that could lift up your mood. It doesn't have to be costly, but it has to be good to yourself.
Not only giving gifts to yourself can lift up your mood. 19.___________________Think of your friends* family, relatives or even local charities (慈善机构), choose one person and give him/her a gift. It doesn't have to be something expensive or big. It may be just a little toy to your poor neighbour's child. Making another person feel happy will make you feel good in your heart and mind.
Take control of your feelings. Don't let them control you. 20.___________________Just follow the advice above, and start doing something.
A. Cry aloud if you feel it is necessary.
B. Here are some things that may help you lift up your mood.
C. Making yourself feel better isn't that hard.
D. Buying things to others may be a perfect way to feel happy.
E. Do your best to find someone to talk to.
F. Instead, try to think about the bright side of your life.
G. You should also try doing something only for yourself, something totally selfish.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
What is eBay? The simple answer is that it is a global trading platform where nearly anyone can trade practically anything. People can sell and buy all kinds of products and goods, including cars,movies and DVDs,sporting goods,travel tickets,musical instruments,clothes and shoes―the list goes on and on.
The idea came from Peter Omidyar,who was born in Paris and moved to Washington when he was still a child. At high school, he became very interested in computer programming and after graduating from Tufts University in 1988 ,he worked for the next few years as a computer engineer. In his free time he started eBay as a kind of hobby,at first offering the service free by word of mouth. By 1996 there was so much traffic on the website that he had to upgrade(升级) and he began charging a fee to members. Joined by a friend, Peter Skill and in 1998 by his capable CEO,Meg Whitman,he has never looked back. Even in the great,com crashes of the late 1990s, eBay has gone from strength to strength. It is now one of the ten most visited online shopping websites on the Internet.
EBay sells connections, not goods, putting buyers and sellers into contact with each other.All you have to do is take an e-photo, write a description, fill out a sales form and you are in business:the world is your market place. Of course for each item(商品)sold eBay gets a percentage and that is a great deal of money. Every day there are more than sixteen million items listed on eBay and eighty percent of the items are sold.
( ) 5. We learn from the text that eBay provides people with
A. a way of buying and selling goods
B. a website for them to upgrade
C. a place to exhibit their own photos
D. a chance to buy things at low prices
( ) 6. Why did Peter create eBay after graduating from university?
A. For fun. B. To make money.
C. For gathering the engineers. D. To fulfill a task of his company.
( ) 7. From "he has never looked back"in Paragraph 2 ,we learn that Peter
A. did not feel lonely B. was always hopeful
C. did not think about the past D. became more and more successful
( ) 8. How does eBay make money from its website?
A. By bringing sellers together. B. By charging for each sale.
C. By listing items online. D. By making e-photos.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com