【题目】 If you live in Shanghai,Beijing or many other cities,you may see many orange bicycles on the streets these days.
These bikes are owned by a company called Mobike.You can order a bike through an app on your phone.When you find a bike,you just scan a QR code (扫描二维码) on the bike so you can use it.You don’t need to return the bike to a station—you can park it anywhere.
China was known as "the kingdom of bicycles" about 30 years ago.But more people choose to drive cars and catch the subway these days.Bike rental(租凭的) services like Mobike are bringing bikes back.
"Back then,I got the feeling that Chinese people were trying to be modern and push away the past.So they did not want to be linked with bicycles," said Ines Brunn,a German woman who runs a bike store in Beijing."I do believe changes in people's tastes will shape new thinking about bikes."
Online rental services are making biking more convenient,but it's still not easy to ride bikes in Chinese cities.Cars often take up bicycle lanes(道路). Bikers have to ride next to cars in car lanes,which can be very dangerous.
Beijing plans to build over 3,200 km of new bike lanes.Drivers who drive in bike lanes will be punished.Traffic signs will be put up to better protect bikers.
【1】If you want to use a Mobike, ________.
A. you have to scan a QR codeB. you don't need to pay for it
C. you don't have to return itD. you have to pay for an app
【2】Which of the following is NOT true,according to Paragraph 3?
A. China had the most bicycles in the world about 30 years ago.
B. There are more bicyclists than motorists these days.
C. More people are driving cars or taking the subway these days.
D. Bike rental services are becoming more popular.
【3】What does Ines Brunn mean when she says people’s tastes are changing?
A. Chinese people like modern things.
B. Chinese people like riding bicycles.
C. People in Beijing are changing their tastes.
D. More people will start riding bikes.
【4】Which is the best title for the passage?
A. How to use a Mobike
B. Orange bikes will be fashionable
C. Bringing back bikes
D. Why is Beijing building new bike lanes?
【答案】
【1】A
【2】B
【3】D
【4】C
【解析】
这是一篇说明文。文章主要介绍了现在中国很多城市出现了一种新型的摩拜单车,人们可以通过手机及相应的应用程序扫描二维码使用,它将自行车重新带回中国。而北京计划新建新的自行车道,以便更好地保护骑自行车的人。
【1】细节理解题。根据第二段When you find a bike,you just scan a QR code (扫描二维码) on the bike so you can use it.(当你找到一辆自行车时,你只需在自行车上扫描二维码就可以使用它。)可知,如果你想使用摩拜单车,你必须扫描二维码,故选A。
【2】推理判断题。根据第三段But more people choose to drive cars and catch the subway these days(但是现在更多的人选择开车和乘地铁。)可知,B选项“现在骑自行车的人比开车的人多”不正确,故选B。
【3】细节理解题。根据第四段"Back then,I got the feeling that Chinese people were trying to be modern and push away the past.So they did not want to be linked with bicycles," said Ines Brunn,a German woman who runs a bike store in Beijing."I do believe changes in people's tastes will shape new thinking about bikes."(“那时,我感觉到中国人正试图成为现代人,并把过去的事情推开,所以他们不想与自行车联系在一起,”一位在北京经营自行车商店的德国女人Ines Brunn说,“我相信人们品味的改变会塑造自行车的新思维。”可知,人们品味的改变意味着更多的人将开始骑自行车,故选D。
【4】主旨大意题。根据讲述摩拜单车在中国的使用和流行,及第三段Bike rental (租赁的) services like Mobike are bringing bikes back.(像摩拜单车这样的自行车租赁服务正在把自行车带回来。)可知,C项“带回自行车”适合作文章标题,故选C。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 This is a good and challenging opportunity for someone who is enthusiastic about taking their next step into Sales. Business and Marketing.
Be Interactive is a leading sales and marketing firm and is seeking a top performing sales agent to join us. Our company is famous for representing some of our country’s most well-known clients (客户) through our unique approach of providing a most effective access to market across our country.
Why work at Be Interactive
Here at Be Interactive, we value the importance of work-life balance and we take pride in recognizing and rewarding hard work. Be Interactive is spending much money on their members and we offer free personalized coaching to help develop your skills in sales and business to reach your full potential.
You will he surrounded by like-minded professionals and learn from our Top Leaders. There is NO SENIORITY and we 100% believe in promotion from within to help you fast track your future.
About the Role
While relevant experience is preferred, this opportunity does not require the applicant to have extensive experience of Sales and Marketing. However, if you have a drive and enthusiasm in this industry, we are looking for YOU!
Some of your responsibilities will include providing an outstanding level of customer service, creating and building strong professional relationships with all personnel. Business to Business and Event Promotional work.
Requirements
Fluent in English
Eager to build their skills in Sales. Business and Marketing
Great interpersonal and relationship skills with clients
Positive attitude
Motivated and hard-working
Willing to learn
Apply now
If you feel like you have the motivation and the drive to succeed, we will do the rest! Just hit that apply button and register your information. APPLY TODAY!
【1】What is the main purpose of this text?
A.To introduce a leading sales firm.B.To advertise for a sales agent.
C.To explain the responsibility of a salesperson.D.To guide the readers to a linked website.
【2】What’s the appeal of Be Interactive?
A.Sales skills can be improved.
B.Relevant experience is a must.
C.Good relationships between the staff are to be built.
D.Members are promoted as their working years increases.
【3】Who is the least likely to be employed by Be Interactive?
A.A person who speaks good English.B.A person with a strong desire to learn.
C.A hard-working person full of enthusiasm.D.A person lacking communication skills.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。
When I was young, I always knew my parents had trouble with money. We would go to yard sales all the time, buy everyday supplies at Dollarama and work and eat at a soup kitchen four nights a week.
Then, a new man walked into the soup kitchen and asked me what my name was. As I told him that my name was Angela, my mom handed me the soup spoon and hair net(发网) to start getting to work. After that, I couldn’t find the strange man again. I searched everywhere for him and even asked the other men and women in the kitchen if they had seen him. My mom thought I was going crazy, saying that there was no one with me when she came to hand me my stuff. She said I had been sitting alone and that it seemed I was talking to myself.
Later that night in the car, my mom was crying. I asked her what was wrong and she told me that the rent on our apartment had gone up and that my grandma had died. She didn’t know how she was going to pay for the funeral and the rent. I guaranteed that I would help pick up the odds and ends(杂事) before she made as much as possible.
The moment we got into the apartment building, she asked me to run to the mail room and grab the mail. I went and the only thing I could find was one single envelope. A familiar man called me back saying he thought I left something in our mailbox. I reached in and pulled out a huge envelope but I couldn’t tell what was in it.
I brought the envelopes up to my mom. She opened the first one and found our first super expensive rent bill. She then walked into her room, saying she couldn’t handle to open the other one.
Paragraph 1:
I looked at the envelope and saw this: Dear Angela and Family. Love, Your Friend.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Paragraph 2:
I had a feeling all of a sudden that I knew who had sent it.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Lisa complained it was _______, having to go upstairs to make the coffee every time.
A.as clear as dayB.a shot in the darkC.a pain in the neckD.as easy as pie
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
China has become the first country to land a spacecraft on the far side of the moon. The unmanned Chang’e-4 probe (探测器) - the name was inspired by an ancient Chinese moon goddess 【1】 (touch) down last week in the South Pole-Aitken basin. Landing on the moon’s far side is 【2】 (extreme) challenging. Because the moon’s body blocks direct radio communication with a probe, China first had to put a satellite in orbit above the moon in a spot 【3】 it could send signals to the spacecraft and to Earth. The far side of the moon is of particular 【4】 (interesting) to scientists because it has a lot of deep craters (环形山), more so 【5】 the familiar near side. Chinese researchers hope to use the instruments onboard Chang’e-4 【6】 (find) and study areas of the South Pole-Aitken basin. "This really excites scientists," Carle Pieters, a scientist at Brown University, says, "because it 【7】 (mean) we have the chance to obtain information about how the moon 【8】 (construct)" Data about the moon’s composition, such as how 【9】 ice and other treasures it contains, could help China decide whether 【10】 (it) plans for a future lunar (月球的) base are practical.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及--个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号( ^) ,并在其下面写上该加的词。
删除:把多余的词用斜线( \)划掉。
修改:在错的词下划一-横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限- -词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Passing exams are every student's dream. Fail them is their frightening dream. So, to realize our dreams, many students try anything. They even go to fortunetellers, buy lucky charms and follow lots of old custom. In Korea, many students bury something personal in the university they want to enter. They believed that those things are amazing and will “pull" them into the university. If it works or not, nobody real knows. At least it does ease the students' minds about passing exams. Remembering, though, you can't always rely luck. There is no substitute for a hard work.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 The chief problem in dealing with foreign motorists is not so much remembering that they are different from you, but that they are largely variable. Cross a frontier(边境) without adjusting and you can be in deep trouble.
One of the greatest gulfs separating the driving nations is the Atlantic Ocean. Or rather, it is the mental distance between the European and the American motorist, particularly the South American motorist. Compare, for example, an English driver at a set of traffic lights with a Brazilian.
Very rarely will an Englishman try to anticipate(预先准备) the green light by moving off. You will find the occasional someone who watches for the yellow light to come up on the set of lights. However, he will not go until he receives the lawful signal. Brazilians view the thing quite differently. If, in fact, they see traffic lights, they regard them as a kind of roadside decoration.
The natives of North America are much more disciplined. They show this in their addiction to driving in one lane(车道) and sticking to it—even if it means settling behind some great truck for many miles.
To prevent other drivers from falling into wrong ways, American motorists try always to stay close behind the vehicle in front which can make it impossible to make a real lane change. European visitors are always falling into this trap. They return to the Old World still waving their arms in disappointment because while driving in the State in their cars they kept failing to get off the highway when they wanted to and were swept along to the next city.
However, one nation above all others lives cautiously by its traffic regulations — the Swiss. In Switzerland, if you were simply to anticipate a traffic light, the chances are that the motorist behind you would take your number and report you to the police. There are slight regional variations among the French, German and Italian speaking areas, but it is generally safe to assume that any car bearing a CH sticker will be driven with a high degree of discipline.
【1】How do American drivers behave on the road according to the passage?
A.They run the red light sometimes.
B.They drive close behind other drivers.
C.They care little about the traffic light.
D.They start their car at the yellow light.
【2】Which people take the traffic light most seriously?
A.The Swiss.B.The Brazilians.
C.The English.D.The French.
【3】The passage is mainly developed by ____.
A.analyzing causesB.describing changes
C.making comparisonsD.pointing out similarities
【4】Which part of a newspaper is the passage probably taken from?
A.Culture.B.Business.
C.Entertainment.D.Geography.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 Here are Important Travel Notices from United Airlines, March 20, 2019, 7:12 AM. Information is updated as it is received.
1. Travel and the Zika virus
If you have a ticket for travel to a country affected by the Zika virus (as listed on the CDC website) and have concerns, please contact the United Customer Contact Center with any questions or changes to your reservation. Customers advised to avoid the affected regions based on CDC guidance may change their destination or travel date without a fee or may choose to receive a refund if their tickets were booked before February 28, 2019. The new travel date must be within the validity of the ticket. Additional charges may apply if there is a difference in fare for the new travel route.
2. Longer lines at security checkpoints
Procedural changes at TSA checkpoints throughout the United States may result in longer lines at security checkpoints. Please plan accordingly and allow for extra time at the airport. The TSA advises arriving at the airport two hours before your flight for US travel and three hours before for international travel. To save time at security, we encourage you to visit www.tsa.gov.com and apply for tsa pre-check.
3. Notice for flights departing the European Union, Norway and Switzerland
EU Regulation 261/2004 requires air lines to provide the following notice: if you are not allowed to board or if your flight is canceled or delayed for at least two hours, ask at the check-in counter or boarding gate for the form, stating your rights, particularly about compensation and assistance.
4. How to protect yourself
Travelers to regions affected by Zika can take precautions to prevent contracting the disease by protecting themselves against mosquitos. The CDC recommends visitors to areas with Zika wear long-sleeved clothing, apply mosquito repellant, and use a mosquito net at night.
【1】Travelers don’t have to pay additional fees when they want to ________.
A.rearrange their travel date at any time
B.cancel their flights booked before February
C.apply for a refund for tickets booked in March
D.choose a longer and more expensive route to a new destination
【2】What do we know from Notice 2?
A.Pre-check can be done online to save time for travelers.
B.Security checkpoints are not available during this period.
C.It usually takes longer time to go through the security check in the US.
D.Security check of International flights is stricter than that of the US ones.
【3】Compensation can be asked for when ________.
A.passengers refuse to board the plane
B.passengers miss their flight due to traffic jam
C.passengers’ flight is delayed at least two hours
D.passengers forget to state their right in the form
【4】Which is the effective method to protect yourself against Zika?
A.Wearing long-sleeved shirts only during the flight.
B.Protecting the mosquitos with the disease
C.Avoiding the smell of mosquito repellant.
D.Setting a mosquito net before going to sleep.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,在空白处填入 1 个适当的单词或括号内单词的正确形式。
Looking out of the window of his Ford truck, Bob Fitzgerald sees large, undesirable plants growing in the fields.【1】(visitor) to his neighborhood in Princess Anne, Maryland 【2】(main) see dying forests and empty farmland.
Fitzgerald says the land【3】(be) in his family for over 3 centuries. “I’d say in the next 20 years. You’re going to lose【4】very high percentage of that land.”
The land around the Chesapeake Bay has been sinking for hundreds of years. But climate change is making things【5】(bad). As sea level rises, salt water is entering rivers and other waterways. As a result, the ground is becoming too salty for crops【6】(grow) on.
Maryland’s Eastern Shore is home to some of the oldest farms in North America. Fitzgerald says he has seen big changes during his life.
“You just can’t believe【7】it’s been taking things over in the last 15 or 20 years. I can show you land around here that people raised tomatoes on when I was a little boy. And now it’s gone.”
Around the world, scientists warn that coastal farms are under【8】(threaten) from rising seas and salt water. A World Bank report estimates rice production in coastal areas of Bangladesh may fall【9】15 percent by the year 2050. Another study found hundreds of millions of people will【10】(force) to move inland because of rising waters.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com