分析 这篇文章介绍了2010年春季TEENSGIVING活动,这是一项一年一度的社区公益服务活动,将会有成千上万的青少年和成人志愿者参加,并且讲述了如何申请参加这项活动.
解答 21.B 细节题.根据文章内容,Sample projects include painting park benches,planting gardens,visiting and playing with poor and disabled children,assisting at animal shelters,working at soup kitchens…活动内容包括粉刷公园长椅、植树、拜访并和残疾孩子玩耍,帮助收容所的动物们…结合选项,孩子们能做的就是B
22.A细节题.Adult volunteers will be"thanked"with a light breakfast,a gift certificate for their troubles,and the satisfaction of helping our city's youth contribute to their community.In addition,all teen and adult volunteers will receive a cool TEENSGIVING in SPRING 2010 T-shirt.成年志愿者将获得一份爱心早餐,一个解决他们烦恼的礼品券作为感谢.社区对他们表示很满意,另外,所有的青少年和成人志愿者都会获得一个很酷的TEENSGIVING2010春季T恤.故选A
23.C 主旨题.这篇文章给读者介绍了2010年春季TEENSGIVING的主要内容,以及如何申请参加这项活动.结合选项,故选C
点评 本文是一个广告布告类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:解答题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.The US The US has always been on the top destination list for Chinese students,with its high education standardsand enough scholarships. Good news:It is easier to get a US student visa nowadays.Last year,the refusal rate was only 20% to 30%,much lower than a few years before,according to US Embassy. Concerns:There are a lot to prepare,such as the TOFEL,GRE,etc.It's a longer time to apply to US universities than schools in the UK or Australia. B.The Netherlands Tulips,windmills and wooden shoes:these were the image (形象) that once attracted tourists.But Holland has more to offer. Good news:From 2012,Holland and China started recognizing each other's education certificates (证书).And from 2013,the government provides?4 million for scholarships to Chinese students every year. Concerns:Not many Chinese know about Dutch education.Speaking Dutch sounds not easy. C.The UK Easier access to visas and international environment are the UK's great attractions for Chinese students. Good news:There are many new scholarships this year,both from the government and universities,such as the Scotland International Scholarship. Concerns:It's expensive to study in the UK,with an average cost of¥200,000 to¥300,000 a year. D.Australia Good climate,high quality education,favorable (有利的) immigration policy:these make Australia one of the most popular choices to live in. Good news:A new E-visa policy ensures a quick application process (four weeks compared with 12 weeks before). Concerns:Tuition fees have risen in past years.The total cost is about¥200,000 to attend a university located in big cities like Sydney or Melbourne. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com