精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Building Trust in a Relationship Again
Trust is a learned behavior that we gain from past experiences. Trust is a risk. But you can't be successful when there's a lack of trust in a relationship that results from an action where the wrongdoer takes no responsibility to fix the mistake.
Unfortunately, we've all been victims of betrayal. Whether we've been stolen from, lied to, misled, or cheated on, there are different levels of losing trust.They've been too badly hurt and they can't bear to let it happen again. It's understandable, but if you're willing to build trust in a relationship again, we have some steps you can take to get you there.
Learn to really trust yourself. Having confidence in yourself will help you make better choices because you can see what the best outcome would be for your well-being.
If you've been betrayed, you are the victim of your circumstance. But there's a difference between being a victim and living with a “victim mentality”. At some point in all of our lives, we'll have our trust tested or violated.
Once trust is lost, what is left? Instead of looking at the situation from this hopeless angle, look at everything you still have and be thankful for all of the good in your life. Instead, it's a healthy way to work through the experience to allow room for positive growth and forgiveness.
A. You didn't lose “everything”
B. It is putting confidence in someone.
C. Stop regarding yourself as the victim.
D. Sometimes people simply can't trust anymore.
E. Remember that you can expect the best in return.
F. This knowledge carries over in their attitude toward their future relationships.
G. Seeing the positive side of things doesn't mean you're ignoring what happened.

【答案】B;D;C;A;G
【解析】本文是一篇议论文,论述了如何在友谊中重建信任。
(1)考查对上下文的理解和推理判断能力。根据空前“Trust is a learned behavior that we gain from past experiences.”信任是我们从过去的经验中学到的行为,B选项It is putting confidence in someone.它是对相信别人,符合,故选B。
(2)考查对上下文的理解和推理判断能力。根据空后“They've been too badly hurt and they can't bear to let it happen again”他们被狠狠的伤过,他们不愿意再让它发生,D选项Sometimes people simply can't trust anymore.有时候人们不再相信,符合,故选D。
(3)考查对上下文的理解和推理判断能力。根据空后“If you've been betrayed, you are the victim of your circumstance”如果你被背叛了,你是你周围环境的受害者,C选项Stop regarding yourself as the victim.别再把你自己当做受害者了,符合,故选C。
(4)考查对上下文的理解和推理判断能力。根据空后“Instead of looking at the situation from this hopeless angle, look at everything you still have and be thankful for all of the good in your life.”除了无助的对待这种情况,看看你自己还有的东西感谢你生命中美好的事情,A选项You didn't lose “everything”你没有失去所有的东西,符合,故选A。
(5)考查对上下文的理解和推理判断能力。根据空后“Instead, it's a healthy way to work through the experience to allow room for positive growth and forgiveness.”这是一个健康的方式来允许积极的一面和宽恕生长,G选项Seeing the positive side of things doesn't mean you're ignoring what happened.看见事物的积极的一面不是意味着你忽视正在发生的事情,符合,故选G。

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中的两项为多余选项。
Matthew Youlden speaks nine languages fluently and understands more than a dozen more. When I told Matthew how I've been working hard to only pick up a second language, he had the following advice for me.
Know why you are doing it
This might sound easy , but if you don't have a good reason to learn a language, you are less likely to stay interested over the long-run. Wanting to get to know a French person in his or her own language is another matter entirely. No matter what your reason is, once you've decided on a language, it's important to carry out .

Matthew learned several languages together with his twin brother Michael. They learned their first foreign language, Greek, when they were only eight years old! Even if you can't get a sister or brother to join you on your language adventure, having any kind of partner will push both of you to always try just a little bit harder and stay with it.
Have fun with it
Think of some fun ways to practice your new language: make a radio play with a friend, draw a comic strip, write a poem, or simply talk to whomever you can. If you can't find a way to have fun with the new language, chances are you aren't following step four.
Act like a child
We learn by making mistakes. But as adults, mistakes become taboo(禁忌). Think how an adult is more likely to say, “I can't”, rather than, “I haven't learned that yet” (I can't swim, I can't drive, I can't speak Spanish). When it comes to learning a language, admitting that you don't know everything is the key to growth and freedom.
A. Find a partner
B. Leave your comfort place
C. We work in the same office in Berlin.
D. As kids, we are expected to make mistakes.
E. You are learning a language to be able to use it.
F. Using your new language in any way is a creative act.
G. Wanting to impress English-speakers with your French is not a very good reason.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】读后续写
阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。
One day, my brother and I were alone in our apartment. The reason was that my parents had both gone for a ball party and had left me in charge of everything. I was doing my homework while my younger brother was watching television. Suddenly, the doorbell rang. Ding-Dong! Ding-Dong! My younger brother had rushed to the door before I decided to answer the door. We both thought that our parents had come home. As a result, he unlocked the door and opened it.
Outside of the house stood a man who wore a black raincoat and black rubber boots. He looked no different from other people and he said that he was a salesman and asked politely if our mother or father was at home so he could talk with them.
Without any thinking, my brother said, “No.” He asked if we would like to buy some comic books, which he was selling. I quickly explained to him that we were not supposed to buy anything without our parents' permission. However, it seemed that he was not willing to follow my advice and he had an intention to enter our house.
Then I realized something terrible would happen. As I was about to close the door, he forced his way into our house. He took out a knife and forced me to tie up my brother's hands with some rope which he took out from his pocket. I tied up his hands but I tied in a special way so my brother could untie himself as we often did. The man then tied my hands up and locked both of us in the kitchen.
Soon he went upstairs to search the bedroom for something valuable. I managed to teach my brother to untie the rope on his hands. He then untied me. I rushed to the telephone to call the police, but the line was dead.
注意:
1). 所续写短文的词数应为150左右;
2). 应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;
3). 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;
4). 续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。
Paragraph 1:
The doors were all locked from the outside and what's worse, I did not have the keys.
Paragraph 2:
Just at the same time our parents came back home.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下短信。信中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。请按照下列格式修改:

增加:在缺词处加一个漏字符号(Λ),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划画一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

A terrible storm took place in a Friday night. The wind was so strong that many trees were brought down. It is eleven o’clock. Li Ming, one of my best friend, was still not back and his parents were very anxious about them. Half an hour late, the wind stopped,but it was still rainning hardly. Li Ming’s parents were about to look for him then he came home. Li Ming explained that the storm pushed over big trees as well as electricity poles, blocked the roads and that the bridge had washed away by the floods. Therefore, Lei Ming and his classmates had to find another way back. What was even more worse, one of his classmates had a arm hurt. So they took him to the hospital.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】It goes without saying that English plays an important role in our modern society.English is an international language.Wherever you go,you can hear English spoken by many people.From this point of view,it is true that English is important to our daily life.

Learning English is like learning to swim or learning to play ball.We are like the man who thinks he can learn to swim only by reading books about swimming.In fact,we learn by doing.The grammatical rules are valuable as we need some assistance.In the same way,advanced instructions about swimming are helpful as we learn something from actual experience in the water.But reading books never makes a swimmer and learning rules never makes a practical linguist.The regular procedure in learning English involves listening first,to be followed by speaking.Then comes reading,and finally the writing of the language.The way you learn English is much the same as the way you learned your own language.First of all you must listen and then repeat and repeat until you can use the language easily.In other words,you have to build up language habits in English just as you build up English habits in your own language.

To sum up,we must bear in mind that nobody can learn to swim for you.Nobody can learn to play ball for you.Nobody can learn English for you.It’s up to you.You must learn for yourself and you will learn if you really want to and are willing to practice.

写作内容

1.用约30个单词写出上文概要;

2.用约120个单词就如何学习英语这个主题发表你的看法,至少包含以下内容要点:

(1)中国人学习英语很不容易;

(2)你学习英语的方法;

(3)学好英语贵在坚持。

写作要求

1.写作过程中不能直接引用原文语句;

2.作文中不能出现真实姓名和学校名称;

3.不必写标题。

评分标准

内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】你校英语俱乐部举行征文大赛,要求参赛学生介绍一件自己珍藏的物品(如书信、礼物、照片等)。请你用英文写一篇字数为100-120的参赛稿,内容应包括:
1). 如何得到这件物品;
2). 这件物品对于你的意义。
注意: 短文中,不得以任何形式透露本人和学校等真实信息。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解B
I am Peter Hodes, a volunteer stem courier. Since March 2012, I've done 89 trips of those, 51 have been abroad, I have 42 hours to carry stem cells(干细胞) in my little box because I've got two ice packs and that's how long they last, in all, from the time the stem cells are harvested from a donor(捐献者) to the time they can be implanted in the patient, we've got 72 hours at most, So I am always conscious of time.
I had one trip last year where I was caught by a hurricane in America. I picked up the stem cells in Providence, Rhode Island, and was meant to fly to Washington then back to London. But when I arrived at the check-in desk at Providence, the lady on the desk said: “Well, I'm really sorry, I've got some bad news for you-there are no fights from Washington.” So I took my box and put it on the desk and I said: “In this box are some stem cells that are urgently needed for a patient-please, please, you've got to get me back to the United Kingdom.” She just dropped everything. She arranged for a flight on a small plane to be held for mere-routed(改道) me through Newark and got me back to the UK even earlier than originally scheduled.
For this courier job, you're consciously aware than that box you're got something that is potentially going to save somebody's life.
(1)Which of the following can replace the underlined word “courier” in Para 1?
A.provider
B.delivery man
C.collector
D.medical doctor
(2)Why does Peter have to complete his trip within 42 hours?
A.He cannot stay away from his job too long
B.The donor can only wait for that long
C.The operation needs that very much
D.The ice won't last any longer
(3)Which flight did the woman put Peter on first?
A.To London
B.To Newark
C.To Providence
D.To Washington

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】【来源】【百强校】2017学年江西南昌二中第二次考试英语卷(带解析)

校近期组织了一次户外郊游活动,假如你是学校英文报的记者,请你写一篇短文,报道此次活动。内容包括:

1.时间与地点:11月27日,瑶湖公园;活动的内容;你对这次活动的评价。

注意:1.词数100左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解
Some people will do just about anything to save money. And I am one of them. Take my family's last vacation. It was my six-year-old son's winter break form school, and we were heading home from Fort Lauderdale after a week-long trip. The flight was overbooked, and Delta, the airline, offered us $400 per person in credits to give up our seats and leave the next day. I had meetings in New York, so I had to get back. But that didn't mean my husband and my son couldn't stay. I took my nine-month-old and took off for home.
The next day, my husband and son were offered more credits to take an even later flight. Yes, I encouraged—okay, ordered—them to wait it out at the airport, to "earn" more Delta Dollars. Our total take: $1,600. Not bad, huh?
Now some people may think I'm a bad mother and not such a great wife either. But as a big-time bargain hunter, I know the value of a dollar. And these days, a good deal is something few of us can afford to pass up.
I've made a living looking for the best deals and exposing (揭露) the worst tricks. I have been the consumer reporter of NBC's Today show for over a decade. I have written a couple of books including one titled Tricks of the Trade: A Consumer Survival Guide. And I really do what I believe in.
I tell you this because there is no shame in getting your money's worth. I'm also tightfisted when it comes to shoes, clothes for my children, and expensive restaurants. But I wouldn't hesitate to spend on a good haircut. It keeps its shape longer, and it's the first thing people notice. And I will also spend on a classic piece of furniture. Quality lasts.
(1)Why did Delta give the author's family credits?
A.They had early bookings.
B.They took a later flight.
C.Their flight had been delayed.
D.Their flight had been cancelled.
(2)What can we learn about the author?
A.She is interested in cheap products.
B.She seldom makes a compromise(折衷).
C.She is very strict with her children.
D.She rarely misses a good deal.
(3)What does the author do?
A.She's a teacher.
B.She's a housewife.
C.She's a businesswoman.
D.She's a media person.
(4)What does the author want to tell us?
A.How to spend money wisely.
B.How to reserve airline seats.
C.How to expose bad tricks.
D.How to make a business deal.

查看答案和解析>>

同步练习册答案