精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
1.Online Voting-The Most Beautiful Places in China
    What are the most beautiful places in China in your eyes?Please take part in our activity and vote online.We are looking forward to your choice and voice!
    Everyone is welcome!
    Rules:
    1)Voting period:October 1 to November 30.
    2)The results and the winners list will be released in December.
    3)10 votes are allowed.
    4)Please leave your contact information when sending your votes.CRIENGLISH takes no responsibility if a winner fails to receive the award because of incorrect contact information.
    5)Your comments will be important in choosing the winners.
    6)CRIENGLISH reserves the right to decide the final winners.
    7)CRIENGLISH reserves the right for final explanation of the rules.
    Awards:
    The three top winners will each receive an award worth 300 yuan (about 48 US dollars);
    The five second place winners will each receive an award worth 200 yuan (about 32 US dollars);
    The ten third place winners will each receive an award worth 100 yuan (about 16 US dollars).
56.You need to leave your contact information when sending your votes so thatC
A.CRIENGLISH can post it online
B.everybody online can contact you
C.CRIENGLISH can reach you if you win a prize
D.CRIENGLISH can use it for some other purposes
57.How many winners will be chosen in this activity?D
A.8.B.10.C.15.D.18.
58.What can be learned about the rules?D
A.The activity lasts three months.
B.Everyone must provide 10 votes at least.
C.Only the one giving his information can join the activity.
D.You'd better give a comment in order to win.
59.The text invites people toB.
A.travel around the ten most beautiful places in China
B.choose the ten most beautiful places in China
C.write an article about the ten most beautiful places in China
D.send some photos about the ten most beautiful places in China
60.Who probably wrote the passage?A
A.A Travel Research Agency        B.A Medical Center
C.An Animal Reservation           D.A Souvenir shopping mall.

分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了选出中国最美十个地方的投票活动.

解答 56.C.推理判断题,根据4)Please leave your contact information when sending your votes.CRIENGLISH takes no responsibility if a winner fails to receive the award because of incorrect contact information可知,如果没有联系方式,当获奖的时候就无法联系;故选C.
57.D.事实细节题,根据最后的The three top winners will each receive an award worth 300 Yuan (about 48 US dollars)The five second place winners will each receive an award worth 200 Yuan (about 32 US dollars)The ten third place winners will each receive an award worth 100 Yuan (about 16 US dollars)可知.第一名三个,第二名五个,第三名十个.共十八个;故选D.
58.D.推理判断题,根据5)Your comments will be important in choosing the winners可知,要想赢得比赛,需要给出评论;故选D.
59.B.推理判断题,根据第二段What are the most beautiful places in China in your eyes?Please take part in our activity and vote online和3)10 votes are allowed可知,要选出十个中国最美丽的地点;故选B.
60.A.推理判断题,根据内容可知,这是一个评选中国最美丽十个地方的投票活动,所以是旅行研究机构发出的;故选A.

点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

8.To most people,noise pollution is a jet flying over their head.For one Spanish woman,it is a neighbor playing the piano.The woman has taken her neighbor to court.Now she wants to send her neighbor to prison for over seven years on the charges of psychological damage and noise pollution.
In a country known for its noisiness,the case has raised eyebrows.Neighbors often complain about street noise in Spain,but people seeking prison time for someone practicing the piano is unheard of.At the trial,Sonia Bosom says she has been suffering noise pollution up to now due to the practice sessions of Laia Martin,who lives below her.Martin,27,didn't admit that she played at home that often,saying she took regular classes in other towns and mostly practiced at home on the weekends.
On the first day of the trial,the newspaper reported that Bosom told the court she now hated pianos so much that she couldn't even stand seeing them in a film.
Bosom says years of hearing constant playing has caused her"psychological injury".Medical reports show she has suffered from a variety of problems,including insomnia (失眠),anxiety,and panic attacks.
She says tests by local authorities have found that the sound levels made by the piano are up to 10decibels (分贝) higher than the limit.City authorities(权威)have asked the family several times to either stop the piano playing or soundproof (隔音) the room.The family told the court they carried out soundproofing work twice but the complaints continued.
The court hasn't made a final decision.A spokeswoman says the trial will end before May.

21.Bosom wants to send Martin to prison becauseA.
A.Martin's playing the piano damaged her health
B.Bosom suffered from heart attack
C.Martin refused to take regular classes in other towns
D.Martin flew a jet over her head
22.How did Laia Martin respond to the complaints?B
A.She stopped playing the piano.
B.She soundproofed the room.
C.She didn't admit she played at home.
D.She took her neighbor to court.
23.Which of the following may probably be the best title for the passage?B
A.A 7-year Sentence Caused by the Piano      
B.Pianist Charged with Noise Pollution
C.Health Problems of a Spanish Woman     
 D.Actions Against Noise by Local Authority.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

9.Hardly_____it was true when I was told that Mary should drop out of school at such an early age.(  )
A.had I believedB.I had believedC.I could believeD.could I believe

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

6.My friend Mary is ______  beautiful girl,_______  girl everyone likes to work with.(  )
A.a; aB.a; theC.the; aD.the; the

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

13.If he___ to the teacher attentively,he ___the answer to the problem now.(  )
A.had listened; would have knownB.listened; would know
C.listened; would have knownD.had listened; would know

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

6.此题要求改正所给短文中的错误,对标有题号的每一行作出判断:如无错误,在该行右边的横线上划一个(√);如有错误(每行只有一个错误);则按下列情况改正:
       此行多一词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉.
       此行缺一词:在缺词处加一个漏字符号(∧),在该行右边横线上写出该加的词.
       此行错一词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词.
       注意:原行没有错的不要改.
       This is a story told by my father:"When I was boy,66.boy前加a
the most exciting thing was when to celebrate the Spring           67.去掉when
Festival.My grandma was the best cooker in the world            68.cooker改为cook
but could make the most delicious dishes.One time,I just      69.but改为 and
couldn't wait for the Spring Festival dinner.As I was              70.√
about take a piece from a cooked duck,I saw Grandma in        71.about 后加 to
the kitchen looking at me.Shake her head,she said,‘It      72.Shake改为Shaking
isn't a good time to do that,dear.'At once I apologize           73.apologize改为apologized
and controlled me at my best till the dinner started.You         74.me改为myself
know,that was a dinner we had waited for several month."75.month改为months.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

13.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同学写的以下作文.文中共有10处语言错误,每句中最多有两处.错误涉及一个单词的增加、删除或修改.
增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词.
删除:把多余的词用斜线(\)划掉.
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词.
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
     2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分.
When I was a child,my mom was pushed me to study hard,hoped I could get a chance to go to college.I experience pressure for the first time.I did that my mom expected because I didn't want to let her down.I was born to a poor family,and I really knew life was not easy.All the thing my mother did were the result of her hope that I could lead better life in the future.As the saying go,"No pains,no gains."I was finally able to meet my mother expectations and went to college.Thanks for my mother's push and pressure,I made it.Now,I no longer think pressure is a good thing.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

10.最近,校园安全成为人们广泛关注的话题,为确保师生安全,你校决定禁止外人进入校园.为此,学校在学生中做了一次"家长该不该进校园及其原因"的调查.调查结果如图所示:
       
根据上图信息,请以"Should parents be banned from entering campus?"为题,用英语写一篇短文.
要求如下:
1.简要描述图中的信息(包括人数比率、观点及原因);2.谈谈你的看法.
注意:
(1)词数不少于100;
 (2)符合语言规范;
 (3)在答题卡上作答;
 (4)标题已给出(不计入词数)
Should parents be banned from entering campus?
                                                                                   

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:完形填空

11.Searra,an eight-year-old brain cancer patient,was a"regular"in the Radiation Department.With my office located near the (16)D,I could hear Searra,also called CC,coming.Several steps behind,CC's grandmother,also called Mommie,would follow as she tried  (17)CCC.
I had prepared toys and coloring materials for her in my office.When she walked into the(18)B,it was time to socialize with us and to see what she could color for(19)B  before her treatment.
I was surprised by the love CC had for Mommie.   (20)A  I asked her about home life,or how she was feeling,every reply referred to her time  (21)A   with Mommie,the funny stories they (22)Band how much she loved her.When CC was first   (23)Cwith radiation treatment,the therapists (治疗专家) told her they'd give her a quarter each day if she promised to keep her  (24)Cstill on the treatment table.So on the last day 6-week treatment,the therapists  (25)Dwhat big toy she was going to buy with all her   (26)D.CC replied,"Oh,I am not going to buy a toy.I'm going to buy something for Mommie   (27)B  all the nice things she does for me."
CC taught me about what is really important in life.She  (28)Ashowed that loving others is the best gift you can give another.Certainly,CC had an excuse to complain or be (29)Dat the world for a childhood totally   (30)Cfrom other children's in her class.I have never heard her  (31)C  about her hairless head,swollen(肿胀的) body or   (32)D  energy level,which keeps her from playing outside.CC reminds me not to   (33)B  the love people give us for granted and to look beyond the superficiality(表面情况) that is often found in daily life.I am  (34)Ato be more thankful for what I have today and not to complain what is behind me or what lies ahead.CC,just like many other cancer patients,is a true(35)B,so let's make the best of what we have today.
16.A.roadB.carC.storeD.entrance
17.A.coming up withB.putting up withC.keeping up withD.keeping in touch with
18.A.hospitalB.departmentC.studioD.waiting room
19.A.herselfB.MommieC.doctorsD.nurses
20.A.WheneverB.WhateverC.HoweverD.Wherever
21.A.spentB.takenC.costD.wasted
22.A.saidB.sharedC.sparedD.told
23.A.curedB.experiencedC.treatedD.experimented
24.A.legB.faceC.headD.hand
25.A.realizedB.noticedC.knewD.wondered
26.A.checksB.belongingsC.billsD.change
27.A.unlikeB.because ofC.as toD.in front of
28.A.constantlyB.seldomC.neverD.occasionally
29.A.excitedB.curiousC.surprisedD.angry
30.A.similarB.familiarC.differentD.unfortunate
31.A.talkB.thinkC.complainD.ask
32.A.highB.normalC.fullD.low
33.A.lookB.takeC.linkD.think
34.A.remindedB.informedC.requestedD.admitted
35.A.girlB.exampleC.exceptionD.patient

查看答案和解析>>

同步练习册答案