| Passage outline | Supporting (71)details |
| Definition of a behaviour disorder | A person may be considered to have a behaviour disorder when he behaves apparently (72)differentlyfrom others. |
| Symptoms of a behavior disorder | Being (73)aggressiveand showing no mercy to animals and other people Tending to do damage to things around him Having little sympathy or concern for others Failing to (74)answer for what he has done and not being honest Lacking the awareness of (75)obeying/observing rules and regulations Having difficulty concentrating on something for long |
| Factors (76)resulting in behaviour disorders | Some outside forces may lead to a behaviour disorder. A genetic disorde r giving (77)rise/birthto a behaviour disorder has also been found. |
| Ways to deal with behaviour disorders | Behaviour treatment:diagnosing such a disorder (78)accuratelyand modifying the disordered behaviour in a rational way. Psychological treatment:attaching importance to improving the patient's emotional (79)health,thus,developing a proper self-esteem. |
| Conclusion | A behaviour disorder isn't nearly (80)easyto diagnose from physical symptoms,but it can be dealt with in behaviour and psychological ways. |
分析 本文主要讲了行为失常的症状、导致的原因及应对方法.
解答 71题答案:details
解析:纵观全文可知,左栏是"文章提纲",右栏是"支撑细节";故本题答案为:details.
72题答案:differently
解析:根据文章第一段的…her behavior is noticeably different from that expected in the school or community.(她的行为明显与在学校或者是集体中希望的不一样)可知本题答案为:differently(注意词性的变化).
73题答案:aggressive
解析:根据文章中的Aggression and cruelty to people and animals.(对人和动物有攻击性及残忍)可知本题答案为:aggressive(注意词性变化).
74题答案:answer
解析:根据文章中的Takes no responsibility for behavior.(不为自己的行为负责)可知本题答案为:answer.(answer for意为"为…负责").
75题答案:obeying/observing
解析:根据文中的Disregards rules and regulations.(不顾规则和规矩)可知本题答案为:obeying/observing.(缺少"遵守"规则和规矩的意识)
76题答案:resulting
解析:根据文章第四段的 Behavior disorders come from brain injury…(行为失常来自于大脑损伤…)可知本题答案为:resulting(result in意为""导致).
77题答案:rise/birth
解析:根据文章第四段的There have also been indications that it could be a genetic disorder.(也有行为失常是因为基因紊乱的迹象)可知本题答案为:rise/birth(give rise/birth to意为"引起;导致").
78题答案:accurately
解析:根据文章第五段的accurate diagnosis is important (准确的诊断很重要)可知本题答案为:accurately(注意词性的改变).
79题答案:health
解析:根据文章最后一段的In other words,when a human being is emotionally healthy…(换句话说当一个人情感健康的时候…)可知本题答案为:health(注意词性变化).
80题答案:easy
解析:根据文章第二段的There are no physical symptoms in the body that are observable or measurable.(没有身体上可观察得到或可测量的症状)可知本题答案为:easy(从身体症状上诊断行为失常是不容易的).
点评 本文是一篇任务型阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.progress | B.promise | C.project | D.poster |
| 37.A.fond | B.aware | C.full | D.proud |
| 38.A.insist | B.wish | C.hope | D.order |
| 39.A.had | B.played | C.made | D.did |
| 40.A.increasing | B.rising | C.making | D.reducing |
| 41.A.damage | B.injure | C.wound | D.hurt |
| 42.A.cut off | B.cut up | C.cut in | D.cut back |
| 43.A.advise | B.ask | C.get | D.make |
| 44.A.pass laws | B.make decisions | C.take measures | D.take steps |
| 45.A.rare | B.common | C.ordinary | D.nice |
| 46.A.regain | B.recycle | C.repair | D.recover |
| 47.A.therefore | B.thus | C.besides | D.so |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com