分析 本文是一篇科教类阅读,主要介绍了"光头"的好处;但是也有人建议并不是所有人都适合"光头",不要让"光头"成为会议中的"问题".
解答 32-35:BCBA
32题答案:B 考查细节推理,根据文章第一段的"Besides,in some cases,they are considered to have greater leadership potential (潜力)."(而且,在一些案例中,他们被认为拥有更大的领导潜力)可知本题答案为B选项"更有可能成为商业领导者".
33题答案:C 考查细节推理,根据文章第二段的"Albert Mannes…said he was encouraged to do the research after noticing that he was treated with more respect when he shaved off his own thinning hair."(Albert Mannes说当他把自己稀疏的头发剃掉时,他注意到自己被人更加尊重,因此受到鼓励做此研究)可知本题答案为C选项.
34题答案:B 考查细节推理,根据原句"the solution could be as cheap and simple as a shave."(解决方法如同剃发一样简单和便宜)可知对于这些人而言,解决方法就是"剃一个便宜的头";故本题答案为B选项.
35题答案:A 考查作者态度,纵观全文可知,作者都是在引用研究、管理演讲者、咨询师、CEO等人的话语进行说明;并未掺杂自己的见解,故作者对于"光头"的态度是"客观的".综上,本题答案为A选项.
点评 本文是一篇科教类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:高中英语 来源:山西省大同市2016-2017学年高二3月月考英语试卷 题型:阅读理解
C
Shakespeare City Walk
This 90-minute leisurely walking tour does not go to the Globe Theatre (because everyone already knows it) , but instead uncovers less known monuments and locations in the City of London with connections to Shakespeare’s life, his friends, his loves and his work.
The Shakespeare City Walk takes place on Fridays at 11 a.m. at Temple tube station.
Address: Meet at Temple tube station, London
Telephone: +44(0)790 5746733
Camera Walk
Learn how to take better photos as you explore London with a professional photographer on a Camera Trails tour. Walk around Brick Lane and Spitalfields on the Urban East tour, or take photos of Big Ben and St Paul’s Cathedral on the South Bank tour.
Address: Trafalgar Square, London
Telephone: +44(0)798 957 9336
The Celebrity Planet
See celebrity (名人) homes, famous film locations, music landmarks and places linked to pop history on a Celebrity Planet tour. Find out about stars in Notting Hill, Mayfair, Primrose Hill or Chelsea, or try a Harry Potter, James Bond or Beatles tour.
Address: 40 Porchester Square, London
Telephone: +44(0)20 7193 8770
Email: info@thecelebrityplanet.com
Sandemans New London Tours
Sandemans New London Tours offer a completely free tour of Royal London, including the Changing of the Guard. There’s also an Old City of London Tour, and a Grim Reapers of London Tour. Our expert guides work for tips, you contribute to the pollution problem of London’s cars and buses.
Email: info@neweuropetours.com
1.What is TRUE of the Shakespeare City Walk?
A. It takes place five days a week.
B. It consists of not so much famous destinations.
C. It lasts about half a day.
D. It includes a visit to a famous theatre.
2.If you want to take some wonderful photos of Big Ben, you may _____.
A. receive some professional training
B. go to Temple tube station
C. join the Urban East tour
D. join the South Bank tour
3.Sam is a movie fan. He will probably ______.
A. go to 40 Porchester Square
B. call +44(0)790 5746733
C. call +44(0)798 957 9336
D. email info@neweuropetours.com
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com