精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】阅读理解。

Dear Mr. Wolfson,

The purpose of this letter is to inform you of one of our citizens who I believe should receive some special recognition for dedicated (敬业的) community service. The person I recommend is Elizabeth Samuelson. I believe you know her in your position as volunteer coordinator (协调员).

I have known Elizabeth for more than 20 years as both a friend and a neighbor. During that time I have seen her work tirelessly on scores of community projects and committees. As far as I know, she has never received any kind of recognition from the community for her work. I believe she should be given some sort of special recognition.

Just last year alone, she worked on at least six different community projects including the Park Renewal Project and the Heritage Homes FundRaising Banquet. In addition, she is a weekly driver for the MealsonWheels program and she visits patients in the care unit on a regular basis. Whenever a project or committee needs her, she will put herself into the work wholeheartedly. I'm sure that if you check with a few of your staff members who have been there over the years, they will confirm Elizabeth's community service record and probably be able to add many examples to the few I have given here. By the way, Elizabeth has no idea that I am writing this. She is a humble (谦虚的) person, and if she were aware of it, she would not allow me to send it.

I thought about writing such a letter about her a nmber of times in the past but just never took action. Then last week, I noticed in the paper that you sponsor (主办) an annual dinner at which dozens of awards are given out to people with much less community service than Elizabeth. In fact, I checked with her and she has never even been invited to that annual event!

I urge you to correct that omission (疏忽) now and take action to see that Elizabeth is properly recognized for her many years of silent but outstanding service to this community.

Sincerely,

Linda Sullivan

【1】Linda is Elizabeth's ________.

A.friend and colleague B.neighbor and leader

C.neighbor and worker D.friend and neighbor

2From the letter we know that Linda ________ Elizabeth much.

A.depends on B.looks down upon

C.ignores D.respects

3According to the letter, Elizabeth ________.

A.wants to be asked to take part in the annual event

B.contributes much to the community

C.has been invited to the annual dinner

D.has been given a lot of honors

4What can we learn about Mr.Wolfson from the letter?

A.He knows Linda quite well.

B.He is a careless person.

C.He tries something to reward those who have done much community service.

D.He tries his best to find Elizabeth and do something to reward her.

【答案】

【1】D

2】D

3】B

4】C

解析

试题解析

【1】细节理解题。根据第二段第一句可知,作者认识Elizabeth 20多年了,她们既是邻居又是朋友。故选D。

2细节推断题。作者在这封信里称赞了Elizabeth为社区工作不求名利、默默奉献并且很谦虚,希望Wolfson先生认可并表彰Elizabeth;由此可推知,她很尊敬Elizabeth。故选D。

3细节理解题。通过作者的介绍可知,Elizabeth在社区兢兢业业工作了20多年,为社区工作做出了贡献,但她却从未受到过表彰,也未被邀请参加社区年会。故选B。

4细节推断题。根据第四段第二句中的“Then last week ... given out to people”可知,Wolfson先生将举办年会奖励那些为社区工作做出贡献的人。故选C。

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

1Our problems ___________ (multiply) since last year.

2A great dust cloud formed in the sky blocking ________ the sunlight.

3I’d like to bring up my children in healthy ____________ (surround).

4Don’t leave matches or cigarettes on the table ________ the reach of little children.

5Vancouver is a ___________(Canada) city, the most beautiful city of Canada.

6His collection of paintings is the most ___________ (impress).

7When they saw the _______ (terrify) scene, everyone on the spot couldn’t say a word.

8The next morning I’d just about given myself up for________ (lose) when I was spotted by a ship.[

9He had attempted to rescue the ___________(drown) man.

10The new credit cards will be __________(benefit) to our customers.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词:

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Dear editor,

I’m sorry to occupy your precious time, and I really want to tell you anything about the problem of some people keeping too many pets nowadays. I take the problem more and more seriously for the following reason. First of all, as it is known to people, pets make loud noise that trouble residents a lot. What’s more, it is widely accepted that animal waste pollutes the environment, where makes people quite uncomfortable. Many owners like taking their pets to public place where they may frighten children or even bite people. The mostly important is that pets can spread some diseases and this has attracted much attention. Take all these factors into consideration, I sincerely hope that I can get help from you and expect the media do something for this.

Yours truly,

Wang Lin

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解

I have been teaching animal behavior at the Boulder County Jail in Colorado for 10 years. The course is one of the most popular in the prison. Prisoners have to earn the right to attend the course and they work hard to get in.

One reason why the course is so popular is that many prisoners find it easier to connect with animals than with people, because animals don't judge them. They trust animals in ways they don't with humans.

Yet, they hold a misunderstanding of how animals treat one another. Many admit that their own “animal behavior” is what got them into trouble in the first place. I teach that though there is competition and aggression in the animal kingdom, there is also a lot of cooperation (合作) and sympathy.

Many of the students want to build healthy relationships, and they find that the class helps them. I use examples of the social behavior of groupliving animals such as wolves as a model for developing and maintaining (维持) friendships among people who must work together for their own good and also for the good of the group.

It's clear that science inspires the students here and it also gives them hope. I know some students have gone back into education after their being set free while others have gone to work for humane (人道的) societies or contributed time and money to conservation organizations. One went on to receive a master's degree in nature writing.

Science and humane education help the prisoners connect with values that they otherwise would not have done. It opens the door to understanding, trust, cooperation and hope. There's a large population of people to whom science could mean a lot, if only they could have access to it. The class helps me, too. I get as much out of it as the students and it has made me a better teacher.

【1】The author's course is welcomed by the prisoners because ________.

A.they consider animals their best friends

B.they are curious about the animal kingdom

C.they feel it easier to get along with animals

D.they are more familiar with animal behavior

【2】The author used wolves as an example to ________.

A.provide the prisoners with more knowledge

B.explain the cruel side of groupliving animals

C.help the prisoners realize the importance of teamwork

D.inform the prisoners that animals get people into trouble

【3】We can infer from the text that some prisoners ________.

A.have turned over a new leaf

B.are required to attend the course

C.are willing to learn working skills

D.prefer humane education to science

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

1At that time people would_________,(饿死) if food was difficult to find.

2Without my ______,(permit) you can’t use my bike.

3On mid-autumn day ,people will sit together and _____(赞美)the moon.

4It is _____(明显的)that hard-working is the key to success.

5The music _______(让人想起)me of my childhood.

6Inordertobe____(自信的)inyourself,youmustunderstandandexperiencethenatureof failure.

7I started advertising the ____(益处)of my food.

8On the _____(相反的), students who take more exercise do well in their lessons.

9It is good ____(manner) to shake hands when meeting your friends in China.

10_____(worldwide) speaking, learning English well is necessary and of great importance.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假定你是李华,目前在英国某中学做交换生。学校公告栏上一则出售二手笔记本电脑的广告引起了你的兴趣。

FOR SALE

Lenovo Yoga 300 laptop in excellent condition

4GB RAM and 64 GB hard drive

Price:155

Contact Heck at jheck@aef.com

请用英语写一封电子邮件,咨询有关电脑的详情。内容主要包括:

表明写作意图;

询问相关信息:是否有原始购机发票(invoice),是否维修过,如何付款。

注意:1. 词数100左右

2. 可以适当增加细节,已使行文连贯;

3. 开头和结尾已给出,但不计入总词数。

Dear Heck,

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________

Yours,

Li Hua

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】My wife is addicted to shopping on the Internet._【1】 seems that she can't control herself well, just clicking constantly with the mouse.Let me tell you what happened last night.It was the fourth time she 【2】 (shop) online for hours.I had already reminded her 【3】 (think) twice before buying anything, but my wife ignored what I said and replied confidently,“With the New Year 【4】 (approach), preparation is necessary. 【5】 I haven't bought things on the Internet for a whole week.”Hearing her words, I was really speechless.In most cases, the things she bought aren't good value for money.Maybe she just enjoys 【6】 process of buying online.

Nowadays, 【7】 the development of technology, online shopping is becoming more and more convenient.Those 【8】 stay at home can buy whatever they want.In the meanwhile, it causes a series of 【9】 (problem).One of them is more spending than before, because people are 【10】 (easy) attracted by the discount.So how to keep a good state of mind in front of temptation (诱惑) is an important lesson many people need to learn.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】阅读七选五

On Punctuality

A punctual man is in the habit of doing everything at the proper time and is never late in keeping an appointment.

The unpunctual man, on the other hand, never does what he has to do at the proper time. 【1】 There is a proverb that says, “Time flies never to be recalled.” This is very true. 【2】 Time is more valuable than material things. In fact, time is life itself, and the unpunctual man is forever wasting and mismanaging his own valuable assets as well as others'. The unpunctual man is always complaining that he finds no time to answer letters, or to return calls, or to keep appointments promptly. 【3】 He knows that he can't get through his immense amount of work unless he faithfully keeps every appointment promptly and deals with every piece of work when it has to be attended to.

【4】_ If a person is invited to a dinner and arrives later than expected, he keeps all the other guests and the host waiting him alone. This is great disrespect.

【5】 Imagine how it would be if those who are entrusted with important tasks failed to be at their proper place at the appointed time. A man who is known to be habitually unpunctual is never trusted by his friends or his fellow men. And the unpunctual man is a source of annoyance both to others and to himself.

A.Failure to be punctual is a sign of disrespect towards others.

B.A lost thing may be found again, but lost time can never be regained.

C.He is always in a hurry and in the end loses both his time and his good name.

D.Unpunctuality is very harmful when it comes to doing one's duty.

E.Of these the former are the majority.

F.But the man who really has a great deal to do is very careful of his time and seldom complains of want of it.

G.Broadly speaking, humans can be divided into two classes.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Scientists investigated why Ebola virus is so deadly when it spreads from animals to humans and then from human-to-human contact. The research team looked at the Zaire Ebola virus in an animal system to understand how it gains strength. This virus is responsible for the current outbreak in West Africa. They found thatinitiallythe animal systems were notaffected by the virus, but succeeding transmission(传送) into other animals caused the virus to “hot up” and become more severe.

The team analyzed the viruses at different stages and were able to identify several changes in its geneticmaterial that were associated with increased disease.

Professor Julian Hiscox, who led the study from the University’s Institute of Infection and Global Health, explains: “The work tells us that theevolutionary goal of Ebola virus is to become more fatal.”

“We were able to show through genetic analysis which parts of the virus are involved in this process. The information we have gathered will now allow us to monitor for such changes in an outbreak as well as develop future treatment strategies.”

Professor Roger Hewson, leading the study from Public Health England, Porton Down, said: “Ebola virus is such adestructiveinfection to the people affected by the disease and the economy of West Africa.”

“Our understanding of Ebola virus biology is way behind that of other viruses and ourcooperation shows how we can bring together our specialists’ skills to close this knowledge gap.”

Professor Miles Carroll, a co-author of the work, said: “This study has allowed the team to be at the forefront of developing methodologies to analyze patient samples recently taken by the European Mobile Laboratory from West Africa to understand disease evolution during the current outbreak.”

1What does the first paragraph mainly tell us?

A. How severe Ebola virus is.

B. How Ebola virus spreads.

C. How Ebola virus gradually becomes deadly.

D. What contributions scientists have made on Ebola virus.

2Which of the following statements is mentioned in the passage?

A. In the first stage, the virus hurts its victims much.

B. As the virus spreads, it’ll change and become more and more deadly.

C. The research in Ebola virus is more advanced than that in other viruses.

D. The scientists have a negative attitude to the research in Ebola virus.

3The underlined word “fatal” has the closest meaning to ______.

A. optimistic B. deadly

C. common D. fantastic

4Where can we probably read this passage?

A. In a science report. B. In a storybook.

C. In an advertisement. D. In a textbook.

查看答案和解析>>

同步练习册答案