分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了一份邮件表达了对公司通知因业绩不达标而取消年终奖的不满和建议.
解答 21.B 推理判断题.根据通知内容As a result,no bonus checks will be received this year"公司今年不能发放奖金"可知,这篇通告可能被刊登在公司内部刊物上;故选B.
22.A 细节理解题.根据通知第2段第1句Typically,bonus checks are paid at the close of the financial year provided company targets are met The bonus targets are based on net profits(净利润)rather than operational profits可知,奖金通常在时年度末发放;故选A.
23.D 推理判断题.根据Ernest Wilmand的邮件第1段中"I am writing to express my disagreement with the company policy concerning bonus-targets"可知,他在邮件里表达了对公司设定奖全目标的不认间;故选D.
24.C 推理判断题.根据Ernest Wilmand的邮件第1段中"This action,While strengthening the company's position in the market.reduced net profits to below target levels"可知,公司回购股票这一行为影响到了公司的净利润;故选C.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Name | ziyuanku.comPersonal Information |
| Ning Zetao | Born in 1993 in Zhengzhou,he is 190 cm tall.He is from the People's Liberation Army Navy swimming team.In 2014,he won the gold medal in the men's 50-meter freestyle (自由泳) in the seventeenth Asia Games.What's more,he also won another three gold medals in this Asia Games. |
| Mo Yan | Born in 1955 in Shandong,he worked hard and became the first Chinese national writer to win the Nobel Prize in Literature.Red Sorghum is his most famous novel.It was made into a famous TV play that was acted by Zhou Xun and Zhu Yawen in 2014. |
| Wang Yaping | Born in January,1980 in Shandong Province,she was a pilot in the People's Liberation Army Air Force with experience of 1600 hours of flying.33-year-old spacewoman Wang Yaping made history---China's first teacher in space. |
| Zhang Bichen | Born in 1989 in Tianjin,she is a famous singer.She was chosen as a mem ber of the Korean group"Sunny days"in 2013.In The Voice of ChinaⅢshe beat Perhat and won the first prize.She is also the first female champion in the history of The Voice of China. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | sitting | B. | have sat | C. | sat | D. | to sit |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Should you be doing | B. | Couldn't you be doing | ||
| C. | Shouldn't you be doing | D. | Will you be doing |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com