精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
10.Hilton Head Island,in South Carolina,is a popular vacation spot on the East Coast of the US.There are 250restaurants on the island.You can try the following excellent restaurants.
Skull Creek Boathouse
397Squire Pope Road
843-681-3663
It's a good place for seafood lovers.Lunch is served daily from 11:30a.m.to 4p.m.,dinner from 4p.m.to 9p.m.,and weekend lunch is served from 10a.m.to 3p.m.The menu is mostly seafood.
Quarterdeck
32Greenwood Road
1-866-561-8802
The view from this restaurant is wonderful.You have many choices,such as beef,burgers and soups.Open for lunch and dinner,the hours are 11:30a.m.to 5:00p.m.for lunch,and 5p.m.to 9p.m.for dinner.
Frankie Bones
1301Main Street
843-842-4033
They are open 7days a week for lunch and dinner from 11:30a.m.to 8p.m.,and Sunday lunch is served from 11:30a.m.to 3:00p.m.For lunch you can enjoy sandwiches,salads,rice,and pasta dishes.The entrée (主菜) is served with soup or salad.The salad also has cheese,pine nuts and dried berries.
Mellow Mushroom
33Office Park Road
843-686-2474
If you want something different,stop in at the Mellow Mushroom.They have specialty (特色菜) pizzas,salads,and sandwiches.If you enjoy wines,you'll surely find something you like.It is open 7days a week-Sunday through Thursday from 11:00a.m.to 9:00p.m.and Friday and Saturday 11:00a.m.to 11:00p.m.

25.What is special about Skull Creek Boathouse?C
A.It offers breakfast on weekends.
B.It is closed on Sundays.
C.It mainly offers seafood.
D.It is next to the sea.
26.If you want a restaurant that has a good view,you'd better phone.B
A.843-681-3663                    B.1-866-561-8802
C.843-842-4033                    D.843-686-2474
27.Where is the restaurant that closes the latest on Saturdays?D
A.At 397Squire Pope Road.
B.At 32Greenwood Road.
C.At 1301Main Street.
D.At 33Office Park Road.
28.We can learn from the passage thatB.
A.all the four restaurants have their own specialties
B.the mealtimes of the four restaurants are different
C.you can drink free wine in Mellow Mushroom
D.Hilton Head Island is a very small island.

分析 本文属于广告类阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了四个开放时间不同的餐馆,它们有不同的特色,满足不同人的需求.

解答 25.C  细节理解题,根据第一个广告It's a good place for seafood lovers.Lunch is served daily from 11:30a.m.to 4p.m.,dinner from 4p.m.to 9p.m.,and weekend lunch is served from 10a.m.to 3p.m.The menu is mostly seafood.可知Skull Creek Boathouse主要向我们提供海鲜,适合海鲜爱好者,故选C.
26.B  细节理解题,根据第二个广告Open for lunch and dinner,the hours are 11:30a.m.to 5:00p.m.for lunch,and 5p.m.to 9p.m.for dinner.可知在这里晚饭和午饭是开放的,因此如果你想要一个视野好的餐馆,你需要拨打1-866-561-8802,故选B.
27.D  细节理解题,根据最后一则广告Friday and Saturday 11:00a.m.to 11:00p.m.可知Mellow Mushroom是在周六最晚关门的饭店,故选D.
28.B  细节理解题,通读全文可知这四家餐厅的用餐时间是不一样的,根据最后一段They have specialty (特色菜) pizzas,salads,and sandwiches.可知只有Mellow Mushroom有特色菜,因此A错;根据最后一段If you enjoy wines,you'll surely find something you like.可知如果你喜欢葡萄酒,在这你可以找到你喜欢的,但是文中没说是免费的,因此C错;根据第一段There are 250restaurants on the island可知岛上有250家餐厅,因此可知不是一个非常小的岛,因此D错;故选B.

点评 考查学生的细节理解和推理判断能力.做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确选择.在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:完形填空

16.Even when I sit here and write this story,I am still smiling.The past few weeks have been rather (41)C,but when a huge set of Smile Cards arrived in my mailbox the other day,having  (42)A all the way from the United States to my home in the Nether lands,l knew things were about to (43)A.
I found myself thinking about where to (44)D the cards as I went to bed that night-the train,benches at the station,libraries,mailboxes,or the gym.I almost thought about any(45)C of putting them.
I got up and (46)B,I went straight to the shop to buy some candy,(47)B to leave them as anonymous (无名的) gifts for people on the early morning train.There were usually few people on the train.However,(48)C my early morning travel,my train today was extremely(49)A.An elderly man must have seen me searching for a place to leave a Smile Card,because he asked me if I was looking for something.
Right then and there I decided that my(50)D Smile Card would not be anonymous.With a smile and red cheeks with (51)A,I told him that I had found what I was looking for,(52)C him the candy and Smile Card I had in my hands.He had only just finished reading the card as I arrived at my (53)B.He was still smiling and enjoying his candy when I(54)A at him on the platform.
(55)C having worked a full day,I was feeling joyful.Before I entered my (56)C,I delivered a few more Smile Cards and candy to neighbors'mailboxes.I added an extra candy bar for one neighbor who was in a (57)D financial situation,but he was working hard to get the best for his young son.I figured they both (58)B a tasty little treat.
I am (59)C from my Smile Card adventure,and am even happier to have Smile Cards(60)C,and quite a few ideas as to where to drop them.I believe giving Smile Cards to each other will bring all of us great joy.
41.A.smoothB.unfairC.toughD.inspiring
42.A.traveledB.walkedC.calledD.posted
43.A.turn aboutB.turn outC.turn downD.turn up
44.A.sellB.buyC.getD.leave
45.A.accidentB.importanceC.possibilityD.necessity
46.A.meanwhileB.afterwardC.there   D.anyhow
47.A.dreamingB.planningC.pretendingD.agreeing
48.A.offB.alongC.unlikeD.on
49.A.crowdedB.emptyC.dirtyD.clean
50.A.expensiveB.beautifulC.realD.first
51.A.excitementB.sorrowC.shynessD.anger
52.A.tellingB.lendingC.handingD.showing
53.A.houseB.stopC.libraryD.school
54.A.wavedB.laughedC.shoutedD.pointed
55.A.Because ofB.Apart fromC.DespiteD.Beyond
56.A.officeB.bathroomC.apartment   D.study
57.A.richB.steadyC.hopefulD.difficult
58.A.sufferedB.deservedC.hatedD.supported
59.A.eagerB.calmC.thrilledD.nervous
60.A.boughtB.repairedC.leftD.sold.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:完形填空

1.It was raining in a winter night of 2015which is rather cold.my husband and I were in a fast food restaurant.We were about to begin our meal(41)Ba man walked in.He was completely(42)Cfrom the rain and went into the men's room.
I watched him go by,then I said to my husband,"That man must have had nothing to eat in a long time."When the man came out of the men's room,he just(43)D himself in a chair,not going anywhere near the food counter.I(44)Bthat he didn't have any money for food and (45)Awanted to dry off for a while.
I just couldn't eat my food knowing that someone else was sitting (46)C only a few tables away.So,I(47)A a 20.00bill from my shopping money to my husband."Please get him dinner,"I said."We can do with less money this week."
My husband (48)B the man and quietly asked if he needed some food.The man (49)Cat us."A small cup of coffee would be great,"he said."Thank you so much!"He(50)Cwasn't going to take advantage of us,but we(51)Bthat he should have a full meal,which he gratefully(感激地)(52)A.
After he (53)Athe food,he thanked my husband and my husband said,"No.Thank my(54)C.She noticed that you were (55)D."
The man asked me,"(56)D did you know I haven't eaten in a long time?"I smiled at him and said nothing,just asking him to (57)C the change(零钱) from the 20.00.
Giving others a  (59)D whenever they're in trouble not only brings happiness to the ones who (59)Dit but also to the ones who give it.I am so grateful that I was able to(60)Bwith someone truly in need.It is a little bit of extra warmth on a rainy day.

41.A.whileB.whenC.afterD.as
42.A.angryB.coldC.wetD.energetic
43.A.devotedB.foundC.helpedD.seated
44.A.doubtedB.guessedC.imaginedD.hoped
45.A.onlyB.completelyC.occasionallyD.hardly
46.A.sadB.quietC.hungryD.silent
47.A.handedB.tookC.borrowedD.saved
48.A.respectedB.approachedC.beggedD.invited
49.A.shoutedB.laughedC.smiledD.cried
50.A.rarelyB.easilyC.clearlyD.immediately
51.A.instructedB.insistedC.admittedD.observed
52.A.acceptedB.expressedC.refusedD.expected
53.A.orderedB.revisedC.bookedD.fetched
54.A.friendB.childrenC.wifeD.boss
55.A.in surpriseB.in shockC.in dangerD.in need
56.A.WhyB.WhenC.WhatD.How
57.A.returnB.lendC.keepD.give
58.A.giftB.faceC.heartD.hand
59.A.takeB.bringC.refuseD.receive
60.A.connectB.shareC.talkD.Communicate

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

18.在学习、生活和工作中,学会与人合作(cooperate/cooperation)是非常重要的.请你根据下表中提供的信息,写一篇题为"Being a Good Partner"的英文演讲稿.
为何合作现代社会需要;节省时间和精力;互相学习
为谁合作与喜欢的人合作心情愉快,同甘共苦
与不喜欢的人合作学会容忍,发现优点
怎样合作你的观点…(至少2个)
注意:(1)适当发挥,不要简单翻译. (2)词数100左右.开头已经写好,不计人总词数.
Good afternoon,everyone!The topic of my speech today is"Being a Good Partner".
                                    

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

5.最近,某英语交流学习论坛提出一个话题"Should square dancing be forbidden?"邀请网友参与讨论.你打算参加,请根据题目用英语写一篇发言稿.
内容包括:
1.广场舞的现状;
2.表明你的观点;
3.给出理由.
注意:词数100左右.
Should square dancing be forbidden?
In recent years,square dancing has been becoming increasingly  popular in cities.
                                            

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

15.I look in the mirror,and I'm not happy with what I see.I don't have a"perfect"face.I look in the magazines and all I see are girls with fair hair,blue eyes,and,of course,a pretty little nose.They're on the outside of the buses that I take home,the television programs I watch,and the billboards(广告牌)I walk under.Almost every advertisement I see shows this human physical"perfection".These billboards not only tell me what to drink,but also how to look.
    Our society places more importance on a person's physical beauty,rather than their ability,honesty and character.We have influenced women to go through painful surgeries(手术)and starve themselves to become this society-built physical model.To be a beautiful woman in the 21st century doesn't mean that you are a brilliant doctor or caring mother.It means you have the perfect jaw,eyes and lips.It means that you can be six feet tall and weigh one hundred and ten pounds.
But what about the women who are starting to leave their youth?Instead of looking at aging as a sign of wisdom,we try to prevent the aging process (过程).It's a kind of funny thing to want to look eighteen when fifty.Fifty is a relaxed age,when you can step back and look at all you've achieved(successfully complete something).It is when your hard work pays off.Unfortunately,our society just sees you as"old".To stop the aging process,women buy wrinkle(皱纹)creams,do eye lifts and face lifts.They spend thousands of dollars to win the hopeless battle against age.
    I remember when I was about thirteen years old and going through teens,I had oily hair,and a half develo ped body.I hated the way I looked.I used to cry to my mother all the time,but she would just laugh and tell me that"you don't want anyone to like your appearance.It's your heart that is important,because beauty fades(消逝)."I knew that she was right.If you work on your heart enough,people will start to see the beauty in you,which lasts and remains on even after you die.
25.The main idea of the first paragraph is thatC.
A.the author doesn't have a perfect face
B.women have to look beautiful
C.photos of beautiful girls can be seen everywhere
D.there are too many beauties in daily life
26.What's the author's attitude towards being"old"?B
A.It's a pity that people have to get old.
B.It's a fruitful and wise time.
C.It's stupid to try to stay young.
D.It's a pity that society looks down upon the old.
27.It isD that regard(s) the physical beauty as more important.
A.women themselves                    
B.the author's parents
C.newspapers and magazines                
D.society
28.What's the author's opinion about beauty?C
A.The author doesn't like the beauties our society values.
B.It is not important whether a person looks beautiful or not.
C.It is a person's heart and inner qualities that are important rather than the physical beauty.
D.The author feels appearance is important to a person.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

2.The Spring Festival is the biggest festival for Chinese people all around the world.The celebration(庆祝)usually lasts for 15days.There is a lot to do.
On the eve of the Spring Festival,family members get together and have big meals.Their favorite dish on this day is dumplings.Days before the Spring Festival,families will clean their homes.People think cleaning sweeps away bad luck.It makes the house ready for good luck.
The color red is everywhere during the Spring Festival.People think red is a happy color and will bring them a bright future.People wear red,too.They decorate(装饰)their homes with pieces of red paper.Kids get a lot of"hong bao".It is a red paper bag with money in it.Usually,the older people give children hong bao.They think it brings good luck.The Spring Festival is the time to make everybody happy.So don't say any bad words or do anything that will bring unhappiness to other people.For example,you'd better not say any bad words like"death".Don't break anything.People think that it means your luck is running out.
Also,don't borrow or lend money on these days.If you have borrowed money,return it before the Spring Festival.

21.Why do people clean their houses days before the Spring Festival?A
A.Because it is believed that cleaning will sweep away bad luck.
B.Because they enjoy being clean
C.Because it is thought that cleaning brings in money.
D.Because they think it will bring happiness to others
22.Which of the following things should not happen during the Spring Festival?D
A.Wearing red clothes
B.Decorating houses with red paper
C.Returning money before the Spring Festival
D.Saying words that have to do with death
23.The underlined phrase"running out"probably means"B"
A.离开       
B.耗尽         
C.开始       
D.跑出去
24.We can know from the story that the Spring Festival isB.
A.only celebrated in China       
B.a time for families to get together
C.a time of harvest and fun       
D.celebrated for one whole month.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

19.There are notices showing arrivals and departures of trains near the booking-office.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

20.第二节 书面表达
假如你是王莉,很喜欢绘画,并在网上注册加入了一个国际绘画爱好者论坛. 该论坛的版主Clark 想要办一个中学生美术展,请你根据以下提示给Clark 写一封电子邮件,向他提出一些意见和建议.
1.选择中学生喜欢的主题;
2.征集一些中学生自己创作的作品;
3.选一些名人的代表作品,配上作品解读;
4.介绍著名画家的励志故事.
注意:1.词数在100左右(开头和结尾已经给出,不计入总词数);
2.可以适当增加细节,以使行文连贯;
Dear Clark,
Dear Clark,
I heard that you would like to hold an art exhibition for middle school students.I'm glad to hear this and here are some suggestions,which I think may be of some help.
Firstly,why not choose a theme attracting children's attention since it is mainly aimed at middle school students?It is also a good choice to exhibit some paintings drawn by them.If they can see their own or their peers'works on show,they might be more interested in it.What's more,it would be better to display some paintings of famous artists so as to guide children to appreciate the beauty of these paintings.Meanwhile,you can pick out some inspiring stories of these well-known artists to encourage children to continue working hard.
That's what I want to say.And I hope your exhibition will be a complete success.
Yours sincerely
Wang  Li

查看答案和解析>>

同步练习册答案