【题目】 I never knew anyone who’d grown up in Jackson without being afraid of Mrs. Calloway, our librarian. She ran Jackson’s Carnegie Library absolutely by herself. SILENCE in big black letters was on signs hung everywhere. If she thought you were dressed improperly, she sent you straight back home to change your clothes. I was willing; I would do anything to read.
My mother was not afraid of Mrs. Calloway. She wished me to have my own library card to check out books for myself. She took me in to introduce me. “Eudora is nine years old and has my permission to read any book she wants from the shelves, children or adults,” Mother said.
Mrs. Calloway made her own rules about books. You could not take back a book to the library on the same day you’d taken it out; it made no difference to her that you’d read every word in it and needed another to start. You could take out two books at a time and two only. So two by two, I read library books as fast as I could go, rushing them home in the basket of my bicycle. From the minute I reached our house, I started to read. I knew this was extreme happiness, knew it at the time.
My mother shared this feeling of mine. Now, I think of her as reading so much of the time while doing something else. I remember her reading a magazine while taking the part of the Wolf in a game of “Little Red Riding Hood” with my brother’s two daughters. She’d just look up at the right time, long enough to answer—in character —“The better to eat you with, my dear,” and go back to her place in the magazine article.
【1】Which of the following best describes Mrs. Calloway?
A.Quiet.B.Considerate.
C.Boring.D.Strict.
【2】What do the underlined words “this feeling” refer to in the last paragraph?
A.Interest in games.B.Love for Mrs. Calloway.
C.Desire to read.D.Fear of the library rules.
【3】Where is the text probably from?
A.A guidebook.B.An autobiography.
C.A news report.D.A book review.
【答案】
【1】D
【2】C
【3】B
【解析】
这是一篇记叙文。文章主要内容为作者非常喜爱阅读,并保持着在图书馆中阅读和借阅书籍的习惯,而作者的母亲也和作者一样拥有对读书的渴望。
【1】
推理判断题。根据第一段中I never knew anyone who’d grown up in Jackson without being afraid of Mrs. Calloway our librarian.( 我从来没见过哪个在杰克逊长大的人不害怕我们的图书管理员卡洛维夫人)以及SILENCE in big black letters was on signs hung everywhere. If she thought you were dressed improperly, she sent you straight back home to change your clothes.(到处都挂着牌子,上面用黑色的大字写着“肃静”。如果她认为你穿得不合适,她会直接让你回家换衣服)可知Mrs. Calloway很严格。故选D。
【2】
词义猜测题。根据下文Now, I think of her as reading so much of the time while doing something else.( 现在,我觉得她在做其他事情的同时,也在阅读)可知作者的妈妈也非常喜欢阅读,故作者的母亲和作者一样渴望读书。故划线短语this feeling指的是“渴望读书”。故选C。
【3】
推理判断题。结合文章主要内容可知,作者非常喜爱阅读,并保持着在图书馆中阅读和借阅书籍的习惯,而作者的母亲也和作者一样渴望读书。故可推测文章可能来自于一份自传。故选B。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定你是李华,你的美国笔友Jackson最近在考虑是否要出国留学,他来信寻求你的意见。请你就此用英语给他写一封电子邮件,内容包括:
1. 建议他出国留学;
2. 列举几点出国留学的好处(不少于三点)。
注意:
1. 词数100左右;
2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】听下面一段较长对话,回答以下小题。
【1】What will the man most probably do locally?
A.Have a sightseeing tour.B.Attend a conference.C.Have a business talk.
【2】What do we know about the man's booking?
A.From the 17th to 20th.
B.A double room with a private bathroom.
C.Check-in around 7:30 a.m. Friday.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Hello, everyone. It's nice to speak about that we can do for our school, and I think small actions can make big difference. The first thing we can do is to make our campus more beautifully. Every one of them may plant a tree in the school or to organize a thorough cleaning on the campus. We can also form a good habit of putting rubbishes into trashcans. Never forget to turn off the lights and close the doors. We should not leave the tap water run or waste any materials in the laboratory class. In that case, I believe we'll turn our school in a better place to study and live in. How I wish we can enjoy a better school life!
Thank you for listening!
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定你是学生会主席李华。你校即将举办"我和我的祖国"英语演讲比赛。请给你校外籍教师James 写一封电子邮件,告知他演讲比赛的有关内容,并邀请他当评委。
要点包括:
1. 比赛的时间和地点;
2. 举办此活动的目的和意义;
3. 诚挚邀请他担任评委。
注意:1.词数 100 左右;
2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
Dear James,
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。
The canteen was crowded with summer campers from high schools across the city, all extremely hungry after a day's activities. I spotted an empty place and walked there. Just as I put my tray(餐盘) down, I felt a bump against my hip. The tray dropped on the table and the soup spilt all over my camp shirt and jeans. And I heard a burst of laughter.
"Can’t you look where you are going, you clumsy fool!" I shouted, glaring at the troublemaker, a tall boy with wild hair.
"Sorry! Can't help laughing! You look so funny!" said the boy, bending over with laughter. I was too annoyed to respond and just walked away to change my clothes.
The next morning, we were all assembled for roll call(点名), when I saw the same boy come running out of the dorm, his unbuttoned shirt flying behind him. Before he could slide into place, he was spotted by the Camp Commandant. As a punishment for being late, he was made to do a hundred pushups. As I walked past him later, I let out a loud laugh, saying "Sorry. I can't help laughing. You look so funny."
So the war of words continued in the following three days with the wild-haired boy, whose name, I found out, was Ben.
A mountain hike(远足) marked the last day of the camp. On the way back, I found myself left far behind my team. Soon, they were out of sight. The camp site was a long way away and I was getting anxious as evening fell. I risked taking a shortcut(近路) clung to the mountain side, but suddenly, I tripped off the path and slid right down the slope(斜坡).
Fortunately, my fall was stopped by a bunch of bamboo. I saw I was about ten meters below the track. There was no way I could climb up the slope as evidently I had my ankle broken. After making several vain attempts, I waited hopelessly. It got dark and I became afraid.
注意:
1.所续写短文的词数应为150左右;
2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;
3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;
4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。
Paragraph 1:
Then, I saw a faint light, and heard a voice calling out my name.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Paragraph 2:
The next day, as we were boarding the buses which would take us back to our own homes, Ben came up to me.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 While he was driving his Ford, he saw an old lady on the side of the road, who needed help. So he _______in front of her Mercedes and got out. He looked poor and hungry. Even with the smile on his face, she was _______. Was he going to hurt her? He could see that she was frightened. He said, “I am here to _______you, ma’am. By the way, my name is Bryan.”
Well, all she had was a flat tyre(轮胎). Bryan crawled under the _______. Soon he changed the tyre. But he got dirty and his hands hurt.
She couldn’t thank him enough. She asked him how much she should_______him. He told her that if she really wanted to pay him back, the next time she saw someone who needed help, she could_______that person the help that he or she needed.
The lady_______off. A few miles down the road she saw a small and shabby_______. She went in to eat. The waitress came over and smiled,_______her a clean towel to wipe her wet hair.
She noticed that the waitress was nearly eight months pregnant(怀孕). When she finished her____________and the waitress went to get____________for her hundred-dollar bill, she slipped right out of the restaurant. When the waitress____________, she saw four $100 bills on the table.
When she climbed into bed that night, she was still thinking about the____________the lady had left to her. How could the lady have ____________how much they needed it?
With the birth of the baby next month, it was going to be hard. And she knew how worried her husband was. As he lay sleeping next to her, she said in a low____________ , “Everything’s going to be all right, Bryan.”
【1】A.stood upB.pulled upC.came upD.looked up
【2】A.excitedB.braveC.worriedD.special
【3】A.helpB.seeC.thankD.treat
【4】A.bedB.carC.tyreD.table
【5】A.payB.costC.lendD.offer
【6】A.throwB.giveC.receiveD.borrow
【7】A.droveB.turnedC.showedD.sent
【8】A.farmB.bedroomC.villageD.restaurant
【9】A.recyclingB.exchangingC.bringingD.washing
【10】A.workB.mealC.decisionD.research
【11】A.changeB.questionC.attentionD.break
【12】A.dropped byB.ran awayC.looked upD.came back
【13】A.moneyB.noticeC.suitcaseD.present
【14】A.enrichedB.countedC.knownD.found
【15】A.accentB.voiceC.spiritD.courage
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Why does Tim apologize?
A.He made Helen embarrassed.
B.He asked for a public apology.
C.He took the dictionary without asking.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 Contact CCA’s Special Programs to learn more about our wide range of credit and noncredit opportunities for academic and personal development.
Summer Program
Exceptional 4-week program for students currently completing their study of high school. Earn 3 college credits!
Our setting is CCA’s Oakland campus, where studio-focused, college-level courses help you push beyond concepts to portfolio (作品集)-ready pieces. On-campus Housing & Scholarships available!
Summer courses
CCA offers about 35 for-credit degree courses each summer, scheduled on the San Francisco and Oakland campuses.
Undergraduate and graduate students can work with a visiting artist, develop skills and stay on track for graduation by earning credits ... all while still allowing time to visit family, work, travel, etc.
For information about summer housing, please contact the Office of Residential Life at 510594722 or housing@ cca. edu.
Summer Start
Summer Start is a six-week program designed specifically for international undergraduate and graduate students. This is a for-credit program; students receive six credits towards their degree. During the program, you must live on CCA’s San Francisco campus.
Tuition includes six units of discounted graduate college credit, which will include books, field trip expenses and one-on-one tutoring. Housing fees include six weeks at CCA’s San Francisco Panoramic Residence.
Company-Customized Programs
CCA’s Office of Special Programs can design customized workshops to develop andstrengthen employee skills within your company. Customized programs have included:
* An Ideation Sketching class, for the design team of a national clothing retailer, scheduled Friday afternoons on San Francisco campus.
* Software-specific workshops, for designers from a national paper products and gifts retailer, scheduled in a two-day workshop format during the week on our Oakland campus.
【1】Who can apply for Summer Program?
A.Undergraduate students.
B.International students.
C.High school students.
D.College students.
【2】What can students do if they take summer courses?
A.Get some credits.
B.Visit famous artists.
C.Make some friends.
D.Go on a field trip.
【3】What does Summer Start require students to do?
A.Live on one of the campuses.
B.Pay school fees in advance.
C.Read as many books as possible.
D.Complete the courses on time.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com