精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
13.My daughter Kelly is a cautious person.She needs to warm up to situations,is hesitant to try new things.When with close friends,she becomes a leader who laughs loudly and chants,"Girls rule,boys drool."But when that comfort zone is not around her,she is shy and nervous.
This has been challenging for me at times."Shy"is not a word that I think has ever been used to describe me.But this has been a year of firsts for my girl that-has filled her with a new sense of confidence.This year she moved to lap lane in swimming where she was preparing for a swim team.This year she learned to ride a bike without training wheels.And this year she completed her first kids'triathlon (三项全能).
On Saturday,with a thunderstorm coining soon and my son's birthday party later in the day,we all went out in the dark of the morning for Kelly to participate in her first triathlon.We practiced transitions from swim to bike to run with her.we got all the equipment she'd need,and we kept talking about the race.But as we waited the two hours for the older kids to finish before her turn,she held my leg a little harder and told me she loved me a few too many times.She was nervous but trying to keep it together.
And then it was her turn.From the second she jumped into the water,my heart soared.My daughter transformed into the most confident human being I had ever seen.She dominated(主宰) that swim,crushed that bike ride and ran to the finish with the biggest smile on her face.
I can honestly say that I never felt so proud of someone in my entire life.It wasn't because she did a sport or anything like that.It was because she was afraid of something and conquered (克服) that fear with confidence and a fire I hadn't seen before.
All day I would find myself just looking over at her and smiling.She might be wearing the finalist medal but I felt like I won that day.I won the chance to see my girl shine.
Shine on,sweet baby.

28.Kelly is nervous whenA.
A.situations are new to her
B.boys are around her
C.she changes into a leader
D.she is away from her mom
29.We can know from Paragraph 3B.
A.the race began in the early morning
B.the whole family gave Kelly support
C.Kelly was eager for her turn in the race
D.Kelly prepared for her brother's birthday party
30.Seeing Kelly's performance in the race,the author feltA.
A.excited and proud
B.anxious and uneasy
C.curious and concerned
D.worried and hesitant
31.The author"felt like I won that day"because KellyD.
A.expressed love to her
B.won the gold medal
C.took part in the sport
D.overcame the fear.

分析 我的女儿Kelly是个慢热型的人,和陌生人在一起她会很紧张很害羞,看到女儿赢得奖牌是作为父母最大的荣耀.

解答 28.A.细节理解题.根据文章中第一段所描述的She needs to warm up to situations,is hesitant to try newthings以及But when that comfort zone is not around her,she is shy and nervous.,可知Kelly是一个慢热型的人,如果有新的情况,必然需要一段较长的时间适应,故选A.
29.B.推理判断题.根据第三段中的We practiced transitions from swim to bike to run with her,we got all the equipment she'd need,and we kept talking about the race,可知道作者全家都是在给Kelly加油的,故选B.
30.A.推理判断题.根据文章第四段的内容,尤其是she jumped into the water,my heart soared,可推断作者当时的心情是又激动又自豪的,故选A.
31.D.细节理解题.根据文章第五段中的It was because she was afraid of something and conquered that fear with confidence and a fire I hadn't seen before以及第六段中的 I felt like I won that day,可知她已经克服了她的恐惧了,故选D.

点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

3.Robinson Crusoe is an English sailor.After many adventures and dangers,he comes to Brazil,(61)where   he settles down another voyage-to West Africa,for the purpose of trading (62)with  the natives.During a storm,the ship   (63)is destroyed(destroy) off the coast of an island without people,and he alone manages to swim ashore,(64)while   all the rest of the crew are drowned.He builds himself a house,and lives first by hunting,then raising livestock (牲畜) and crops.He saves a savage (野人) from the hands of cannibals (食人者),gives (65)himthe name Friday,and makes him into a perfect servant.After some time he rescues three more  (66)prisoners(prison) from the cannibals.For many years he manages to live on the island.
One day (67)anEnglish ship visits the island,its crew intending to leave the captain and his officers ashore.Robinson succeeds (68)inhelping the captain regain control of the ship.
Robinson,(69)taking(take) Friday with him,is invited aboard the ship and returns to England.After some years he revisits his island colony,(70)whichis becoming more and more prosperous,but Friday is killed during an attack by the Indians.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

4.The Cambridge Satchel Company
The Cambridge Satchel Company was founded in 2008.We offer a wide range of bags and small leather accessories,from classic satchels (leather bags that are usually carried over the shoulders),clutches (small bags that women carry in their hand) to passport covers,key rings and all lovingly handmade in the UK.
17Rose Crescent101223 366 106
www.cambridgesachel.com
Primavera Gallery & Artist Working Studio
Primavera is located opposite King's College in the heart of Cambridge.The Gallery and shop,situated over three floors,bring together a carefully-selected and well-researched exploration into some of the finest artwork in Britain today.Primavera has a unique selection of jewelry,glassware,silverware,paintings,prints and cards.Our sister gallery at Magdalene Street presents two artists in residence(常驻艺术家)three days a week.
10 & 11King's Parade 101223 357 708
www
Anthony
We are an independent menswear store.Our collection is varied,from the catwalk to more traditionally tailored clothing.Made-to-order and made-to-measure services are available if required.Please visit our website for more information.
18Trinity Street 101223 353 962
www.
Podarok of Cambridge
Podarok of Cambridge hosts a wide range of unique and handmade gifts,from designer jewelry,satchels and household necessities,with National delivery and on-line sales.Our staff will always help you find the perfect present!
12Bene't St 101223 314 411
www.podarokofcambridand.co.uk

1.Where can you buy a cover for your passport?B
A.10&11 King's Parade  
B.17 Rose Crescent
C.12 Bene't St    
D.18 Trinity Street
2.Which store sells only men's clothes?C
A.The Cambridge Satchel Company            
B.Primavera Gallery & Artist Working Studio
C.Anthony    
D.Podarok of Cambridge
3.If you are interested in the artwork in the UK,you may callB.
A.101223 366 106  
B.101223 357 708
C.101223 353 962       
D.101223 353 962.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

1.Yuan Long Ping is quite satisfied with his life.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

8.Hopeful,more people will take part in this activity to make our earth cleaner.Hopeful改为Hopefully.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

18.When you take a walk in any of the cities in the West,you often see a lot of people walking dogs.(61)It is still true that a dog is (62)the most useful(use) and faithful animal in the world.(63)But the reasons why people keep a dog (64)have changed(change).In the old days people used to train dogs to protect themselves against animal attacks.And later they came (65)to realize(realize) that a dog was not only useful for protection but willing to obey his master.For example,when people used dogs for hunting,the dogs would not eat (66)whatthey caught without (67)permission(permit).But now people in the city need not protect (68)themselves(they) against attacks of animals.
Why do they keep dogs,then?Some people keep dogs to protect themselves from robbery.But the most important reason is for companionship.For (69)achild,a dog is his best friend when he has no friends to play with.For a young couple,a dog is their child when they have (70)nochildren.For old couples,a dog is also their child when their real children have grown up.So the main reason why people keep dogs has changed from protection to friendship.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

5.I have forgotten                you put the dictionary.(  )
A.that it was thereB.where was it that
C.that where it wasD.where it was that

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

2.To oursatisfaction (satisfy),each classroom in our school isequipped (equip) with
a computer,which is helpful to our study.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

3.那个病人处境如此危险,医生决定,无论他是否支付得起手术费,马上给他动手术.(such)The patient is in such a dangerous situation that the doctors have decided to perform an operation on him immediately,whether he can afford it or not..

查看答案和解析>>

同步练习册答案