分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了跑步可能是很好的锻炼,但身体上可能很困难,一定要注意一些技巧.
解答 36.D.推理判断题.根据前文Running may be good exercise.But it can be difficult on the body可知这里有健身专家提供的五个共同的想法,以减少受伤的风险;故选D.
37.C.推理判断题.根据后文Most people get running injuries when they push themselves too hard可知不要跑得太多、太快或太快;故选C.
38.F.推理判断题.根据后文Most running injuries do not come out of the blue.Usually,there are warning signs可知要服从你的身体感受;故选F.
39.G.推理判断题.根据前文For example,you may find that your knees ache when you run on continuous or back-to-back days可知也许你在跑步的日子里休息的时候感觉很好;故选G.
40.B.推理判断题.根据后文So physical fitness experts suggest some form of cross training to improve muscle balance and to help you stay injury free可知正如我们前面所说,跑步对你的身体很难;故选B.
点评 七选五阅读是完成性阅读,和完形填空很类似,不同的是一个选词,一个选句子.解题时,要注意上下文语境,充分考虑信息词(选项中和空格前后句子中相同或相近的词),选出最符合语境的句子..
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| 12:25a.m.Tuesday | The Real Swiss Robinson Family Laura worried that her children have had their life too easy due to her husband's career in big business,so she decides to take her teenagers to the Cook Islands to experience the simple life.They face storms and a lack of food,but Laura is happy as their local guide shows them the island's wealth of rare fruits and foods. |
| 11:00a.m.Wednesday | Orangutan Diary A Team have come across an armed man who is holding two baby apes who were captured,one of them,David,is sent to a medical emergency in the forest.Later a center director,Nielsen,finds a suitable place to set free more rescued animals. |
| 7:50p.m.Thursday | Lost Buildings of Britain Simon Thurley visits the ruins of Glastonbury Abbey(修道院),which,before its destruction by Henry VIII,was famous for some of the most amazing stained-glass of its age.It also had a great deal of financial power,acting as the center of an influential business empire.Eventually,it was the king's envy of the abbey's wealth that changed the abbey's fate. |
| 10:35p.m.Thursday | Nigella Express Nigella presents ideas for impromptu(即兴的)cooking,from new recipes and suggestions for taking advantage of the food you have to making quick,simple and impressive meals. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.However | B.Therefore | C.Otherwise | D.Besides |
| 42.A.advice | B.practice | C.task | D.escape |
| 43.A.obviously | B.simply | C.quietly | D.poorly |
| 44.A.filled | B.rewarded | C.decorated | D.faced |
| 45.A.help out | B.catch up | C.put up | D.hang out |
| 46.A.happiness | B.shyness | C.kindness | D.goodness |
| 47.A.excited | B.astonished | C.embarrassed | D.interested |
| 48.A.noticed | B.posted | C.realized | D.believed |
| 49.A.fire | B.gas | C.TV | D.radio |
| 50.A.terrified | B.pleased | C.satisfied | D.amazed |
| 51.A.child | B.singer | C.interviewer | D.applicant |
| 52.A.ago | B.later | C.before | D.since |
| 53.A.well-paid | B.puzzling | C.comfortable | D.challenging |
| 54.A.listeners | B.followers | C.viewers | D.dancers |
| 55.A.referring | B.responding | C.offering | D.comparing |
| 56.A.feel | B.move | C.hear | D.see |
| 57.A.busy | B.warm | C.quiet | D.smart |
| 58.A.look into | B.relate to | C.combine with | D.worry with |
| 59.A.alone | B.alive | C.active | D.awake |
| 60.A.plan | B.mistake | C.change | D.dream |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com