As we get older,we become more grateful,and grow closer to God and our faith. I recently finished writing a book on personal change,both mine and others”which will be published this spring.
Like most authors,I wrote an acknowledgment page after finishing the writ?ing. I thanked the people who helped make the book possible. Once I started,it was hard to stop. When I thought about it,there were just so many people in my life to whom I owe a countless debt of gratitude (感激) and love,and without whom I might not have been around to write the book.
One of the pleasures of growing older is the viewpoint it brings to the store of blessings that multiply in your life; growing older means growing more grateful.
Of course there is loss,heartache and disappointment too. But it is against these difficulties that our blessings stand out in sharp relief―the joy of family and friends and faith and work,and gratitude for the gifts that each new day holds. These are the things that make us whole,and that,as I daily remind myself,I am so richly blessed with. Even in those dark and troubled times I find more to be thankful for than not,much more. I bet you do too.
Gratitude is a practice of the soul that helps us live happier lives and grow clos?er to God,and our blessings are the living evidence of his grace. Look around you. I imagine you all could fill a page or two yourself with names of people and things to remember this Thanksgiving.
One of the things everyone here is thankful for is you. Without you,there is no my book. So in case I haven't said it recently,thank you for your loyalty (忠实) and support.
Have a wonderful Thanksgiving.
5. What can an acknowledgment page be most probably about?
A. Thanks and gratitude to those giving support.
B. The explanation or introduction of a book.
C. Some clues or contents of a whole book.
D. Some experts' professional remarks.
6. What makes a person own true happiness according to the author?
A. The course of making more friends while working.
B. The course of defeating the hardships and pains.
C. The gettogether of friends to celebrate Thanksgiving.
D. The publication of his new book.
7. The author's purpose of writing the passage is to .
A. inform people of his completion of his new book
B. call on more people to celebrate Thanksgiving
C. give thanks and blessings to people supporting him
D. call on more people to buy his new book about gratitude
8. What can we learn about the author?
A. He owes money to many people.
B. His book is highly praised by readers.
C. He is afraid of growing old.
D. He encourages people to be grateful.
[文章大意]本文主要介绍了作者的一本新书,以及作者写这篇文章的意图。
5. A推理判断题。第二段第一句提到了"…an acknowledgment page after finishing the writing.",而第二句紧接着介绍了致谢页的内容,即”I thanked the people who helped make the book possible.",故选A项。
6.B细节理解题。根据第四段第二句可知,作者认为正是那些困难使人们生活中的好事格外醒目,即战胜困难使人们感受到快乐。此处困难指的是本段第一句话中的"…loss,heartache and disappointment...”。
7. C目的意图题。根据文章的结构和内容,尤其是最后三段可知,作者写这篇文章的目的是向支持他的人表示感谢。
D推理判断题。作者在文中阐述了心怀感激的益处,再结合倒数第三段最后一句可知,作者鼓励人们要心存感激。
科目:高中英语 来源: 题型:
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(A) ,并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(\) 划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从第11处起) 不计分。
Dear Andy,
I'm glad to hear from you. You ask about my health in your last email. So I'm going to tell you about mine di?et. I'm a very health person. That's why we live near the sea and we often have fish. I don't know exactly what my mother will cook for us tonight,and there will probable be fish and vegetables. And of course there will also be some rices. If you come to visit me in China on one day,you won't eat many sweets. I hope you don't have sweet tooth. I'm going to ask my father to take some photos for the football match and I'll email them to you. I think you'll like our team's clothes.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
8. The city of Nanjing has almost become a water resort,because (暴雨一直在持续) .
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
2. He (call) his parents last night,telling them that he returned to school safely.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
根据汉语提示补全下列句子
1. Chosen to speak at the opening ceremony,he (一直在熬夜) preparing his speech.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
5. The river forms the (分界线) between the heavy industrial and light industrial areas of the city.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
2. Your passport application form should be (accompany) by two recent photographs.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com