分析 本文针对社会上不文明使用手机的现象进行了说明,并总结出6条手机的文明用法.
解答 46-50 BDDAB
46 B 主旨大意题.文章处处围绕手机文明使用规则进行论述,第一段句子The mobile phone rule is just common polite behavior句意为 手机使用规则就是公共文明礼仪;第二段句子Our rules of politeness for mobile phones are still evolving 句意为 我们对于手机的文明使用规则仍在发展;第三段句子The mobile phone rule applies to most public places句意为手机使用规则应用于大多数公共场合.故选B
47 D 细节理解题.第二段句子Our rules of politeness for mobile phones are still evolving.句意为 我们对于手机的文明使用规则仍在发展.故选D
48 D 细节理解题.由第三段句子 does not distract the people around you得知手机文明使用规则的总结和制定,都是为了不影响他人.故选D
49 A 主旨大意题.第一段讲述人们抱怨他人的手机对自己的不好影响这一社会现象,引起读者兴趣,从而点出本文主题,如何文明使用手机.故选A
50 B 细节理解题.上文Always try to have your phone ring as low as possible or put your mobile phone on the vibration(振动) mode 句意为要一直把你的手机铃声尽可能调小,或者把你的手机调到震动模式,由此得知,手机铃声过大会妨碍他人,it指代手机铃声.故选B
点评 做阅读理解时要快速的浏览全文,把握文章主旨大意,带着问题回到原文,寻找细节或概括相应的答案,最后要理清作者写作思路.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Linda Our large house is in Sydney,about 200metres from Macquarie University and 400metres from the railway station.The train ride is about 30minutes to the CBD.We have a bedroom available for female students only. The cost is﹩250per week which includes all meals when at home and laundering (洗烫) of clothes. E-mail:markalarms@optusnet.com.au |
| John I have a lovely single room available for homestay (male,non-smokers only). Apartment is located across the road from a bus station.Sports field is only two minutes'walk away. Room is available for short or long stay.﹩220per week including breakfast and dinner on weekdays.No washing machine at home.Do your own laundry in the apartment block's facilities. E-mail:ainsley gilkes@yahoo.com.au |
| Amy I live in the northern suburb of Sydney-quiet for studying and relaxing yet very close to Macquarie University & NCELTR & SIBT.The subway station is nearby. All facilities of the house,a living room including TV can be used.Owners are very open and friendly,who are very keen to treat students as part of the family. The prices include all meals (breakfast,lunch,dinner) and cleaning.﹩300per week. E-mail:mineanny@hotmail.com |
| Rose Hi,everyone!I have one room for homestay (girl students only) which is very close to Macquarie University (SIBT) & WSU in the northern district of Sydney. There is a bus station across the road.Travel time to Sydney City is 40minutes by train.We only have one homestay at the same time.Therefore,our family can take good care of you.Host fee is﹩230per week. We are looking forward to having you in our home. E-mail:qiqi9239@hotmail.com |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | construction | B. | motivation | C. | conclusion | D. | impression |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com