【题目】Global Hotel Study: When to Book & How to Save
While vacation rentals are a great option for any trip, 56% of Americans prefer to stay in a hotel. Meanwhile, Americans are also looking for a stay that’s budget-friendly. Knowing that your day-to-day costs can be the biggest part of your travel budget, we’ve rounded up several tips on how to get the best price on your hotel.
Unlike with flights, those who wait until the last minute to book can often score a great deal on a hotel room. We found that booking your hotel 1-3 days in advance of your stay can save you between $15-20 per night when you’re staying somewhere in the US. For international trips, booking as little as 6 days ahead for a shorter stay can help you save around $6/night. With these points in mind, here’s our best advice on when to book your hotel and how to save.
When to Book | Domestic | International |
Cheapest Day to Book | Friday/ Saturday | Friday/Saturday |
Most Expensive Day to Book | Tuesday | Monday/Wednesday |
Cheapest Check-In Days | Sunday | Sunday or Tuesday |
Most Expensive Check-In Days | Friday | Saturday |
Our tips will help you create a good foundation for getting the best price possible when you search. And in order to be sure you’re getting the hotel you want, we’ve created powerful filters(筛选程序) that’ll narrow down all your options to the perfect one. These are the most popular filters used on KAYAK.
![]()
Whatever your plans are for your next stay, we’ll search hundreds of travel and hotel sites at once. So you can be confident you found the best price on the perfect hotel.
【1】Which is the best way to save money while traveling in America?
A.Book on Friday and check in on Sunday.
B.Book on Monday and check in on Friday.
C.Book on Saturday and check in on Monday.
D.Book on Saturday and check in on Thursday.
【2】Which factor is most valued according to KAYAK?
A.Swimming pool.B.Included breakfast.
C.Free Internet access.D.View from hotel room.
【3】Where is this text most likely from?
A.A report.B.A website.
C.A research paper.D.A magazine.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】B
【解析】
这是一篇说明文,主要介绍了在旅行中如何更科学、更便宜地选择和预定酒店。
【1】
细节理解题。直接检索原文第二段后的表格,题目中的限定范围为“in America”,则对应表格中的左栏“domestic”,根据表格内容,周五或周六预定最为便宜,周日入住最为实便宜,故A中的“周五预定,周日入住”为四个选项中的最佳选择,故选A。
【2】
细节理解题。根据原文第三段后的图表内容,Free Wifi(免费WIFI)在60%-70%之间,所占权重最高,故是最重要的考虑因素,即对应C选项中的“免费互联网接入”,故选C。
【3】
推理判断题。本题要求判断文章出处,这是一篇旅行预定酒店的攻略。根据最后一句Whatever your plans are for your next stay, we’ll search hundreds of travel and hotel sites at once.”无论你的下一次入住计划是什么,我们都会立刻搜索数百个旅游和酒店网站。由此判断出短文来自网站。故选B。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】The old lady looked wonderful at the wedding,proudly ______next to her granddaughter, the bride.
A.talkingB.gesturing
C.posingD.behaving
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 If you're one of the millions of those who use escalators each year, you are probably deeply familiar with the vertical grooves(竖凹槽)that cover each stair. Few of us have stopped to consider why they exist, though. In fact, it's one of the everyday things we take for granted.
![]()
But it is a little complicating when you think about it. Sure, the deep, grey lines make an escalator's metal stairs more appealing to the eye. But regular stairs don't have grooves like these; why do escalators need them? Is it because of the movement?
It turns out those grooves serve a more functional purpose. And, yes, it does have to do with the movement, as well as with general cleanliness! Anyone who has ridden an escalator knows that the steps everlastingly circulate from the top to the bottom. You've surely noticed the ridged yellow lip at the top of the escalator. But here's what you may not have noticed: As an escalator's steps flatten, this ridge—also called the comb plate—sweeps away any trash or litter that might have fallen on the stairs. Those grooves lock the step and comb plate together, which makes it harder for any dangerous materials to slide underneath the lip. This prevents foreign objects from getting stuck in that gap, potentially causing the escalator to stop, or worse, break down completely.
That's not the only reason why the grooves were created, though. They are also a good place for water to pool together, protecting you from a bad fall on the slick surface.
So the next time you step on an escalator, take a moment to appreciate those metal grooves. They exist to make sure you get to your office meeting on time.
【1】What are the first two paragraphs trying to say?
A.Millions of people use escalators every year.
B.Few people think much about the grooves.
C.Escalators are complicated machines.
D.Grooves make the stairs look better.
【2】The ridge is mainly designed to____
A.clean off dangerous objects.
B. keep the stairs in movement.
C.flatten the steps.
D.lock the steps.
【3】What does the underlined word "slick” mean in Paragraph 4?
A.Smooth.B.Sticky.
C.Steep.D.Slippery.
【4】What's the passage mainly about?
A.The importance of escalators.
B.The reasons for grooves on stairs.
C.The look of grooves in escalators.
D.The safe ways of riding escalators.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】How can the woman get Kate’s phone number?
A. The man will get the new number for her.
B. She can get the new number by calling the old one.
C. Kate is still using the old one, so she can call the old one.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】How did the woman feel about the books’ price?
A. Cheap.B. Expensive.C. Have no idea.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Many people have come to realize that they should go on __________ balanced diet and make room in their day for exercise.
A. a;/ B. the;a C. the;the D. /;a
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】You may depend on __________ that your parents will help you whenever you need them.
A. them B. yourself C. it D. me
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Our city will be one of the cleanest areas in our country in the 21st century._____ shouldn’t be any doubt about it now.
A. There B. Which C. That D. It
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】The retired man donated most of his savings to the school damaged by the earthquake in Yushu,__________ the students to return to their classrooms.
A. enabling B. having enabledC. to enable D. to have enabled
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com