第I卷(选择题共64分)
I.阅读理解(共两节,满分34分)
第一节(共12小题;每小题2分,满分24分)
A
Several times my daughter had telephoned to say, "Mum, you must come and see the daffodils(水仙花)before they are over. " I wanted to go, but it was a two-hour drive from Lake Arrowhead. "I will go next Tues?day ,"I promised, a little unwillingly, on her third call.
The next Tuesday dawned cold and rainy. Still, I had promised, and so I drove there. When I finally walked into Carolyn's house and hugged and greeted my grandchildren, I said, "Forget the daffodils, Carolyn! The road is invisible(看不见的)in the cloud and fog, and there is nothing in the world except you and these children that I want to see!"
My daughter smiled calmly and said, "We drive in this weather all the time, Mum. You will never forgive yourself if you miss this experience."
After about twenty minutes, we turned onto a small road and I saw a small church. On the far side of the church, I saw a hand-lettered sign that read "Daffodil Garden".
We got out of the car and each took a child's hand, and I followed Car?olyn down the path. Then, we turned a corner of the path, and I looked up and gasped. Before me lay the most beautiful sight! There were five acres of flowers ! "But who has done this?" I asked Carolyn. "It's just one woman," Carolyn answered. "That's her home," Carolyn pointed to a well-kept A-frame house that looked small and modest in the midst of all that glory. We walked up to the house. On the patio(庭院),we saw a poster. "Answers to the Questions I Know You Are Asking" was the headline.
The first answer was a simple one. "50, 000 bulbs (鱗茎),"it read. The second answer was, "One at a time, by one woman. " The third answer was, "Began in 1958."
I thought of this woman whom I had never met, who, more than fifty years before, had begun―one bulb at a time―to bring the beauty and joy to the mountain top.
1. The author didn't go to see the daffodils at first because .
A. she was not interested in them
B. they were growing on the mountain top
C. the weather was not good enough
D. it was not easy for her to drive there
2. What do we know about the woman living in the A-frame house?
A. She must be out of mind.
B. She was a gardener there.
C. It took her great determination to grow the daffodils.
D. She was poor and made her living by selling daffodils.
3. What could the author probably learn from this experience?
A. Nothing is too difficult if you put your heart into it.
B. We must put the interests of others above our own.
C. We can change the world by growing flowers.
D. It's never too late to learn.
4. What would be the best title of the passage?
A. An unforgettable experience B. Beautiful daffodils
C. One bulb at a time D. I love daffodils
综合能力测评(五)
I.第一节
A
1. D 细节理解题。根据第一段中的"I wanted to go, but it was a two-hour drive from Lake Arrowhead.,,以及第二段中的"The road is invisible(看不见的)in the cloud and fog…"可知,答案为D项。
2. C推理判断题。根据倒数第二段中的"'50,000 bulbs (鳞茎)"it read. The sec?ond answer was, 'One at a time, by one woman.,…"可知,答案为C项。
3. A 推理判断题。根据最后一段中的"I thought of this womar!…more than fifty years before, had begun-—one bulb at a time to bring the beauty and joy to the mountain top."可知,答案为A项。
4. C主旨大意题。从全文来看,文章主要讲述了作者去水仙花园的一次经历。水仙花园由一位女士经过$十多年的努力,一次一个鳞茎地扩大成现在的样子。因此C项正确。
题目来源:全品作业本高中英语必修3新课标外研版 > 综合能力测评(五)
科目:高中英语 来源: 题型:
W.短文改错(满分io分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(A ),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Yang Li, a five-year-old girl living next door to me, very clever. Because she is not old enough to go to the school, she often asks me to teach herself to read, write and draw. She studies hardly and soon she learns a lot. One evening last month I was doing my English homeworks when she came to my house. She asked me how I learned English. " You would find English a bridge for so much knowledge," I said. She then wanted to learn English, either. She has learned many English words so far but her parents are very grateful to me.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
17. Mo Yan's novel, Red Sorghum , was made into a film, won the Golden Bear at the Berlin Film Festival in 1988.
A. that B. which
C. what D. it
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
9. The teacher won't explain makes his students so fascinated with his lessons.
A. what it is that B. that what it is
C. what is it that D. that what is it
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
16. snacks and drinks? but they also brought cards for entertainment when they had a picnic in the forest.
A. Not only they brought
B. Not only did they bring
C. Not only brought they
D. Not only they did bring
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
4. Only when he apologizes for his rudeness to him again. .
A. I will speak B. will I speak
C. do I speak D. I speak
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
9. I have no idea go there with her.
A. it is why that he will
B. why is it that he will
C. why it is that he will
D. it is why will he that
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
2. what you're doing today important, because you're trading a day of your life for it.
A. Make B. To make
C. Making D. Made
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
19. Schools in the cities are well equipped those in the countryside are poor.
A. if B. while
C. so D. as
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com