【题目】阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
A
University Room Regulations
Approved and Prohibited Items
The following items are approved for use in residential (住宿的) rooms: electric blankets, hair dryers, personal computers, radios, televisions and DVD players. Items that are not allowed in student rooms include: candles, ceiling fans, fireworks, waterbeds, sun lamps and wireless routers. Please note that any prohibited items will be taken away by the Office of Residence Life.
Access to Residential Rooms
Students are provided with a combination (组合密码) for their room door locks upon check-in. Do not share your room door lock combination with anyone. The Office of Residence Life may change the door lock combination at any time at the expense of the resident if it is found that the student has shared the combination with others. The fee is $25 to change a room combination.
Cooking Policy
Students living in buildings that have kitchens are only permitted to cook in the kitchen. Students must clean up after cooking. This is not the responsibility of housekeeping staff. Kitchens that are not kept clean may be closed for use. With the exception of using a small microwave oven (微波炉) to heat food, students are not permitted to cook in their rooms.
Pet Policy
No pets except fish are permitted in student rooms. Students who are found with pets, whether visiting or owned by the student, are subject to an initial fine of $100 and a continuing fine of $50 a day per pet. Students receive written notice when the fine goes into effect. If, one week from the date of written notice, the pet is not removed, the student is referred to the Student Court.
Quiet Hours
Residential buildings must maintain an atmosphere that supports the academic mission of the University. Minimum quiet hours in all campus residences are 11:00 pm to 8:00 am Sunday through Thursday. Quiet hours on Friday and Saturday nights are 1:00 am to 8:00 am. Students who violate quiet hours are subject to a fine of $25.
【1】Which of the following items are allowed in student rooms?
A. Ceiling fans and waterbeds.
B. Wireless routers and radios.
C. Hair dryers and candles.
D. TVs and electric blankets.
【2】What if a student is found to have told his combination to others?
A. The combination should be changed.
B. The Office should be charged.
C. He should replace the door lock.
D. He should check out of the room.
【3】What do we know about the cooking policy?
A. A microwave oven can be used.
B. Cooking in student rooms is permitted.
C. A housekeeper is to clean up the kitchen.
D. Students are to close kitchen doors after cooking.
【4】If a student has kept a cat in his room for a week since the warning, he will face _____.
A. parent visits B. a fine of $100
C. the Student Court D. a written notice
【5】When can students enjoy a party in residences?
A. 7:00 am, Sunday. B. 7:30 am, Thursday.
C. 11:30 pm, Monday. D. 00:30 am, Saturday.
【答案】
【1】D
【2】A
【3】A
【4】C
【5】D
【解析】试题分析:文章大意:文章主要介绍了大学宿舍的规范。
【1】D细节理解题。根据文章第一段第一句The following items are approved for use in residential (住宿的) rooms: electric blankets, hair dryers, personal computers, radios, televisions and DVD players.可知电视机和电热毯是允许使用的。故选D。
【2】A 细节理解题。根据文章第二段Life may change the door lock combination at any time at the expense of the resident if it is found that the student has shared the combination with others.可知需要改变组合密码。选A。
【3】A细节理解题。根据第三段With the exception of using a small microwave oven (微波炉) to heat food, students are not permitted to cook in their rooms.可知小的微波炉是可以使用的。选A。
【4】C 细节理解题。根据文章倒数第二段If, one week from the date of written notice, the pet is not removed, the student is referred to the Student Court.可以得出答案。故选C。
【5】D推理判断题。根据文章最后一段Quiet hours on Friday and Saturday nights are 1:00 am to 8:00 am.可知周六的安静时间是早上1点到8,故可以推断出答案。故选D。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】单词拼写(共10小题;每小题1分,满分10分)
【1】People in this town ________ (挨饿) ; several buildings were bombed and crime soared (剧增) because you have to steal to eat.
【2】________(好奇心) is part of a child's nature.
【3】The new regulations will be of__________(有益) to everyone concerned.
【4】You see,the__________(精力充沛)young man plays basketball day and night.
【5】I am writing to __________(道歉) for my rude remarks at the party yesterday evening.
【6】You must b_________ the advantages against the disadvantages.
【7】It's difficult to get used to another country's _c_______.
【8】Medals were a________ to the best speakers on the debating team.
【9】You mustn't eat too much fat if you want to keep _s_______.
【10】You must ask for p________ before taking any photographs inside the church.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】A blog can be a very effective way of spreading the words about yourself,and your other writing.It can unshroud your knowledge,and create an ongoing relationship with your readers.A good blog is more than just a marketing tool;it’s also an expression of your personality.
An obvious starting point is to post samples of your work that not only show off your skills and writing ability but also leave people wanting more.Post elections from the most exciting parts of your stories but end them just as the action reaches its peak.If you write nonfiction(写实文学),show people what they can achieve,and give them a few steps to get them started.
Give tips,information and advice about the subjects you cover.For example,something about struggling with difficulty and many other issues like this.Your writing tips can also be included,as well as interesting,strange or funny things you discovered during your research.Whenever you contact an expert,ask if he or she has any interesting stories you could use.You may also give background information about your stories and locations
Give details of coming posts on your blog,so people can watch out for you,or come and meet you.Personal news will help people feel better connected to you.Include photos of objects and locations in your writing,famous people you meet,the views from your window, and your favorite things—with a note about where they come from and what they mean to you.Look out for things that will help your readers get to know you better,know the subject better,or anything else you think they might find useful,inspiring or entertaining.
If you only occasionally post things on your blog,people have a tendency to forget you.As a writer you shouldn’t ever run out of interesting materials to fill your blog with——and your readers will love you for it.
【1】Which is the best title for the text?
A.What to Blog about? B.How to Start a Blog?
C.Why to Launch a Blog? D.How to Make Website Attractive?
【2】The underlined word “unshroud” in the first paragraph means_________.
A.put on B.turn up
C.show off D.write down
【3】Personal news on your blog_______________.
A.can make people watch out for you
B.can make people easily get in touch with you
C.helps to leave your privacy known
D.helps you improve your writing
【4】What does the author suggest for keeping a blog?
A.Posting things on your blog once in a while.
B.Adding new stories to it every day.
C.Filling it with attractive things frequently.
D.Loving it as your life.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】What you told me may make difference to my life. ___________
【2】No one could come up to a practical idea and the meeting went into silence.__________
【3】She made up her minds to have her hair cut and change a new hairstyle.___________
【4】She received so a big present that she was amazed at it. ___________
【5】She made to clean the house and wash the plates by her stepmother. ___________
【6】The speech given by a famous professor was very encouraged. ___________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(Λ),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意: 1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Hello, everyone,
I will tell you some informations about our school’s opening ceremony. It was held on September 10. It was sunny. More than 6,000 teachers and students took part it. There were very many people that we had to walk slow. It was a two-hour ceremony. The opening ceremony was really excited to us, because they met a number of new students and teachers. With our teachers’ help, we made a great progress in each subject, so we sang and dance happily. Although we were very tired, but we were excited. I’m looking forward to receive your reply.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Manners are important to happy relations among people. No one liked a person with bad manners. Having good manners are seen by many people for a sign of cultural understanding and good taste. Polite words are one of the example. When meet people, saying “Hello!” or “How are you?” and so on means you are very polite, which will make that easy for you to communicate with others. Otherwise, they will hate getting on with you and your life will become difficultly. Only saying polite words can you get on well with others.
All in the all, it is polite words which will make your life become convenient.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】2015年两会前夕,原中央台记者柴静自费制作的关于环境污染的纪录片《穹顶之下》引起强烈反响。假如你是李华,请用英语给21世纪英文报写一封信,表达你的观点。
内容包括:
1. 阐述柴静所做的事对我们生活的影响;
2. 面临环境污染我们能做些什么。
注意:
1. 词数100左右;
2. 开头和结尾已给出,不计入总词数。
Dear editor,
After watching the movie Under the Dome, I was deeply moved by what Chai Jing did. ____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
Best wishes!
Yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】The United Nations says forty million people or so around the world went hungry in 2008, mainly because of higher food prices. Early estimates(估计) from the UN Food and Agriculture Organization (FAO) show that 963 million people did not get enough to eat.
World food prices have dropped since early 2008. Prices of major crops have decreased by more than half from their height earlier last year. But they remain high compared to earlier years.
But FAO official Hafez Ghanem says lower prices have failed to end the food crisis (危机) in many poor countries. “For millions in developing countries,” he says, “getting enough food every day to live an active and healthy life is a distant dream.”
The FAO says food shortage is a threat to people's health. Today, two-thirds of the world's undernourished people live in just a few countries. These are India, the Democratic Republic of Congo, Bangladesh, Indonesia, Pakistan, Ethiopia and so on.
A report on food insecurity warns that the current economic crisis could send even more people into hunger and poverty.
In sub-Saharan Africa, the percentage of the people who continually go hungry fell from 34% in 1997 to 30% in 2008. But the FAO says Ghana is the only country that has reached two sets of hunger reduction targets. These were set by the 1996 World Food Summit and the Millennium Development Goals. The main reason is the growth in agricultural production in Ghana.
The FAO says some countries in Southeast Asia like Thailand and Vietnam have made progress in hunger reduction goals. But South Asia and Central Asia haven't, and North Korea is still in hot water.
【1】What FAO official Hafez Ghanem says implies(暗示)__________
A. it's easy but takes long to provide people with enough food
B. enough food can make people more active and healthier
C. there is difficulty solving the food shortage in a short time
D. people in developing countries will never get enough food
【2】Ghana has reached the targets of hunger reduction mainly because of ________.
A. the still high food prices
B. the donation of developed countries
C. the two targets of hunger reduction
D. the growth in agricultural production
【3】 The underlined word "undernourished" in Para. 4 probably means ________.
A. hungry and unhappy
B. unhealthy for lack of food
C. not fat because of poverty
D. undeveloped and poor
【4】 Which country has not made progress in hunger reduction?
A. North Korea B. Thailand C. Vietnam D. Ghana
【5】 What is the best title of this passage?
A. The food production of the world
B. The hunger reduction target of the FAO
C. The food shortage around the world
D. The solution to the global food shortage
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 A person who has slept well will have a clear mind and work efficiently in the daytime
______ people with sleep disorders find it difficult to concentrate during the day.
A. unless B. while
C. if D. until
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com