精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
14.TODAY,Friday,November 12
JAZZ with the Mike Thomas Jazz Band at The Derby Arms.Upper Richmond Road West,Sheen.
DISCO Satin Sounds Disco.Free at The Lord Napier,Mort lake High St.,from 8a.m.to 8p.m.Tel:682-1158.
SATURDAY,November 13
JAZZ Lysis at The Bull's Head,Barnes.Admission 60p.
MUSICAL HALL at The Star and Garter,Lower Richmond Road,Putney,provided by the Aba Daba Music Hall company.Good food and entertainment fair price.Tel:789-6749.
FAMILY night out?Join the sing-along at The Black Horse.Sheen Road,Richmond.
JAZZ The John Bennett Big Band at The Bull's Head,Barnes.Admission 80p.
THE DERBY ARMS,Upper Richmond Road West,give you Joe on the electric accordion(手风琴).Tel:789-4536
SUNDAY,November 14
DISCO Satin Sounds Disco,free at The Lord Napier,Mort Lake High Street,from 8a.m.to 8p.m.
FOLK MUSIC at The Derby Arms.The Short Stuff and residents the Norman Chop Trio.Non-remembers 70p.Tel:688-4626.
HEAVY MUSIC with Tony Simon at The Bull,Upper Richmond Road West,East Sheen.
THE DERBY ARMS,Upper Richmond Road West,give you Joe on the electric accordion.

41.Where and when can you hear the Norman Chop Trio?B
A.At the Bull's Head on Sunday.
B.At the Derby Arms on Sunday.
C.At the Bull on Saturday.
D.At the Black Horse on Saturday.
42.You want to enjoy the electric accordion on Saturday.Which telephone number do you have to ring to find out what time it starts?B
A.789-6749.
B.789-4536.
C.682-1158.
D.688-4626.
43.You want to spend the Saturday by joining the entertainment with your family.Where should you go?B
A.Disco at The Lord Napier.
B.The sing-along at The Black Horse.
C.The electric accordion at The Derby Arms.
D.Jazz at The Bull's Head.

分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了几个近期演出活动的广告活动,以吸引人们去参加.

解答 41.B.细节理解题.根据第三部分DISCO Satin Sounds Disco,free at The Lord Napier,Mort Lake High Street,from 8 am to 8 p.m.FOLK MUSIC at The Derby Arms,Upper Richmond Road.The Short Stuff and residents the Norman Chop Trio.说明在星期天可以在The Derby Arms可以听到the Norman Chop Trio.故B正确.
42.B.细节理解题,根据第二部分最后两行ATHE DERBY ARMS,Upper Richmond Road West,give you Joe on the electric accordion(手风琴).Tel:789-4536 说明如果想知道关于电子手风琴的情况,可以拨打789-4536.故B正确.
43.B.细节理解题.根据第二部分4,5行MFAMILY night out?Join the sing-along at The Black Horse.Sheen Road,Richmond.The John Bennett Big Band at The Bull's Head,Barnes.Admission 80p.说明如果是全家人出去娱乐,那么可以参加the sing-along at The Black Horse.故B正确.

点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

4.听第7段材料,回答第8、9题.
8.What is the woman looking for?
A.An apartment.      
B.A roomate.         
C.A downtown place.
9. What is the price per person per week?
A.﹩15.              
B.﹩80.              
C.﹩95.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:听力题

5.听第7段材料,回答第8至10题.
8.What does Billy think of Peking Opera?
A.Impressive.B.Dull.C.Confusing.
9.When did Peking Opera become popular?
A.In the late 18th century.B.In the mid-19th century.C.In the late 19th century.
10.What will Billy do next?
A.Sing some songs.B.Act in a show.C.Book tickets online.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Teenagers in England do much as children in America do.They enjoy sending messages by their mobile phones and they also like swimming,listening to the latest music,watching TV and surfing the Internet.
How do teenagers in England spend their free time and holidays?Let's follow Sally,a British teenager,and spend five days with her during her school holiday.
Day One
After breakfast,Sally's mother went out and left her alone at home.She checked her mobile phone during lunch-one of her friends sent her a message early in the morning.Dinner was at 6:30p.m.After that,she finished her English homework.Then she surfed the Internet.
Day Two
Sally and her mother paid a visit to their friends and went swimming together.Later,they went shopping for clothes and books,and had dinner in a restaurant.Day Three
She went to the supermarket with her mother to buy fish and chips for lunch as well as some pens.After she got back home,she spent the next few hours surfing the Internet and watching TV.
Day Four
She surfed the Internet.Her mother took her out for lunch before she went to work.She then read stories after lunch.
Day Five
She worked up at 2p.m,and so did her mother.They went to a park.Her mother met some friends there.When they got home,it was already time for dinner.Afterwards,she did her homework until 10p.m.
25.Sally and her mother went shopping again to buyB.
A.some books and pens.
B.food for lunch and pens.
C.some fish and clothes.
D.food and books.
26.Which of the following things did Sally on day Four?C
A.She went swimming.
B.She went out for breakfast.
C.She read books.
D.She went shopping.
27.According to the passage,it can be inferred thatD.
A.A park is the best place to meet a friend.
B.Parents shouldn't leave teenagers alone at home.
C.Teenagers don't usually do their homework during their school holidays.
D.Surfing the Internet has become an important part of teenager's live.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

9.平常的,普通的adj.common.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

19.You may have noticed that you feel hungry a lot.This is natural----during teens,a person's body needs more nutrients(营养物质 to grow.Snacks are a great way to satisfy that hunger and get all the vitamins and nutrients your body needs.
But you need to pay attention to what you eat.Filling your stomach with a lot of fries after class may give you a short-time help,but a snack high in fat and calories will only slow you down in the long time.
To keep energy levels going---and avoid gain weight---keep away from foods like candy or soda.Look for foods like bread and grains and combine them with some food like peanut butter or low-fat milk or cheese.
Choosing healthy snacks means shopping smart.Be careful of the health instructions on food bags.Here are some things to watch out for.
That something is"all natural"doesn't necessarily mean that it's nutrients.For example,"all natural"juice drinks or sodas can be filled with sugar (which means they'll be high in calories and give you little nutrition.)
A granola bar (格兰诺拉燕麦棒) is a good example of a snack that people think is healthy.Although granola bas can be a good source of certain vitamins and nutrients,may also conain a great deal of fat,including a particularly harmful type of fat called trans fat.Check the Nutrition Facts instructions on the bag to be sure.

29.We need snacks toC.
A.reduce energy  
B.gain weight   
C.help grow   
D.keep healthy
30.In order to choose healthy snacks,we should try to make sure thatB.
A.They are all natural       
B.They are high in nutrition
C.They have good bags      
D.They contain trans fat
31.Which of the following snacks is unhealthy according to the text?B
A.Peanut butter        
B.Candies and soda
C.Low-fat milk        
D.bread
32.People consider granola bar a healthy snack becauseA.
A.it contains some vitamins and nutrients
B.it provides much fat
C.it contains a great deal of fat
D.it is a good source of calories.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

6.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文.文中共有10处语言错误,每句中最多有两处.错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改.
增加:在缺词处加一个漏字符号∧,并在其下面写出该加的词.
删除:把多余的词用(\)划掉.
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词.
注意:1每处错误及其修改均仅限一词;
2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分.
While took a walk with my pet dog this morning,I found the middle-aged man nearby was shouting on his phone.Obvious,he had a bad day.Before he left,I noticed his keys were on the ground.So I immediately picked up and ran away to find the man.Several minutes later,I found him,whom was still shouting on his phone beside his car.I walked to him and asked if he could hold on a little seconds.At first,he was angry about my interruption.Then I showed to his keys and explained the whole thing.On hearing my words,he immediately hang up his phone and apologized for his rude.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

3.According to our teacher,we should take detailed notes in class because they are more reliable than our memory.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

16.调查显示目前我国公民人均阅读量还不到有些国家的十分之一,"全民阅读"也连续两年写入了《政府工作报告》.请以"Reading Matters"为题,写一篇英语倡议书向English Weekly征文专栏投稿.
要点:1.造成目前现状的原因:没有阅读习惯;过于关注物质利益.
      2.阅读的好处:获取知识,开拓视野,利于思考,提高技能,丰富精神生活.
注意:1.词数 100字左右
      2.开头与结尾已为你写好,不计入总词数.
Reading Matters
Dear fellow students,
It is reported that_______________________________________________
Thanks for your listening.

查看答案和解析>>

同步练习册答案