Forget chip fat,sugar cane or rapeseed oil―the latest source of biofuel could be watermelons.
Scientists have discovered that the fruit is a great source of sugar that can be readily distilled (蒸馏) into alcohol to power cars and farm machinery.
And because sellers reject 360,000 tons of "substandard" fruit annually in America alone, they could be used as an economical way to make fuel.
The waste from US growers could produce nearly two million gallons( nine million litres) of biofuel per year.
In the study,researchers at the United States Department of Agriculture set out to determine
the biofuel potential of juice from rejected watermelons―those not sold due to cosmetic imperfec?tions ,and currently ploughed back into the field.
About a fifth of each annual watermelon crop is left in the field because of surface blemishes (瑕疯) or because they are misshapen.
Dr. Wayne Fish,who led the team,found that 50 percent of the fruit was fermentable (可发酵的) into alcohol which could provide valuable fuel.
"We've shown that the juice of these melons is a source of readily fermentable sugars, representing an unexploited raw material for alcohol biofuel production," he said.
The study, published in the journal Biotechnology for Biofuels,discovered that watermelons could produce around 20 gallons of ftiel per acre from fruit that otherwise would go to waste.
Production of biofuels has been targeted by Western governments as a way to support renewable energy targets.
The European Union has a target for 2010 that 5.75 percent of transport fuels should come from biological sources, but the target is unlikely to be met.
The British government's Renewable Transport Fuel Obligation requires five percent of the fuel sold at the pump by 2010 to be biofueled.
( ) 1. The passage mainly tells us that .
A. Western countries aim at producing biofuels
B. watermelons could be used to make fuel
C. the advantage of fuel made from watermelons
D. watermelon juice will be the largest source of renewable energy
( ) 2. Which of the following is NOT the reason why so many watermelons are deserted in America each year?
A. They are substandard. B. They are imperfect.
C. They are misshapen. D. They are oversupplied.
( ) 3. The underlined word "cosmetic" in Paragraph 5 probably means " ".
A. inside B. flavor C. surface D. freshness
1. B主旨大意题。从第一段的"the latest source of biofuel could be watermelons"及下文内容可知,本文旨在告诉我们西瓜可以用作燃料。
2. D细节理解题。从第五段中的"imperfections,and currently ploughed back into the field."以及第六段中的"because of surface blemishes or because they are misshapen."可知,只有D项;殳有提及。
3. C词义猜测题。从第六段中的"surface blemishes" 可推知答案。
题目来源:高考丢分题英语 > Unit 1 Art
科目:高中英语 来源: 题型:
( ) 4.1 saw at once that somebody had been in my room,because some of my books were
A. out of control B. out of place C. out of condition D. out of reach
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
22. Not only on the world, but it also helps us improve our English learning ways. (broaden)
英语频道不仅开阔了我们对世界的视野,而且也帮助了我们改进英语学习方法。
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
( ) 9. It took money to construct these skyscrapers. It took brains,too.
A. more than B. other than C. rather than D. less than
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
7. Our monitor is always the first to others and is highly thought of by all of us. (offer)
我们班的班长总是第一个为别人提供帮助,并且受到了我们的高度评价。
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
( ) 3.1 plan to travel by myself. Tour group's plans are not ,quite boring.
A. capable B. flexible C. acceptable D. available
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
( ) 10. The photographer needs to charge up the digital camera every day as the battery quickly.
A. shuts out B. ends up C. runs out D. turns out
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
( ) 5. It is against the law to buy and sell wild animals in our country. In other words,it is
A. illegal B. unfair C. uncertain D. unfit
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
( ) 1. More and more people choose to shop in the supermarket,for they are especially interested in the of goods on offer.
A. price B. variety C. value D. amount
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com