分析 本文是一篇新闻报道.主要介绍了攀岩作为一项流行的运动带来健康的同时也造成了身体伤害.有骨折、扭伤、摔倒,在这些原因中,摔倒是一大主要原因,研究显示:从20英尺摔倒的人比从20及以下的人更容易受伤.
解答 24.D 考查细节理解.由倒数第二段第二句The ankle was the most common body part to be injured (40%).知脚踝是最容易受伤的部位.故选D.
25.A 考查细节理解.由第二段第一句about 40,000 patients were treated in US emergency departments for rock climbing-related injuries between 1991 and 2012.和最后一句知The study also found that women took up a quarter of the injuries.有40000名病人由于攀岩受伤,其中女士占据了四分之一,所以女士受伤人数为10000.故选A.
26.A 考查推理判断.由第三段第二句The severity of fall-related injuries had a lot to do with the height of the fall.知摔倒受伤的严重程度跟摔倒的高度有关.故选A.
27.C 考查推理判断.由最后一句"This trend,combined with the fact that rock climbers have a higher hospitalization rate than other sports and recreational injuries,demonstrates the need to increase injury prevention efforts for climbers."结合攀岩者比其他运动和娱乐的活动更容易受伤的现实情况来看,知这种趋势证明了攀岩者需要做更多的工作去预防受伤.故选C.
点评 本文是一篇科教类阅读,题目涉及多道主旨大意题,细节理解题,推理判断题.做题时学生应仔细阅读原文,把握文章主要内容,联系文章上下文内容并结合所给选项含义,从中选出正确答案,一定要做到有理有据,切忌胡乱猜测.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Application(申请)date ●Students in New York should send their applications before July 18,2017. ●Students of other cities should send their applications before July 16,2017. ●Foreign students should send their applications before July 10,2017. | Courses ●English Language Spoken English:22hours Reading and Writing:10hours ●American History:16hours ●American Culture:16hours |
| Steps ●A letter of self-introduction ●A letter of recommendation(推荐) *The letters should be written in English with all the necessary information. | Cost ●Daily lessons:200●Sportsandactivities:100 ●Travels:200●Hotelservice:400 *You may choose to live with your friends or relatives in the same city. |
| Please write to: Thompson,Sanders 1026King's Street New York,NY 10016,USA E-mail:KC-Summer-School@yahoo.com | |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | dated | B. | having dated | C. | dating | D. | to date |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| The (40)importance/significance of blood donation | ●(41)Contributing to social work and the community ●Helping those people who suffer the loss of (42)blood ●Giving yourself a sense of pride |
| (43)Before the donation | ●Take a healthy (44)diet for a high ferrum level ●Drink fruit juice for enough hemoglobin ●Drink at least 6-7 glasses of water daily for a good (45)flow of blood ●(46)Avoid taking alcohol and smoking cigarettes |
| During the donation | ●Relax and breathe deeply ●Never take (47)part in other activities |
| After the donation | ●Take a rest ●Don't skip (48)meals ●Don't smoke until one hour later ●Don't join in some activities like driving (49)immediately |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com