【题目】If you have a bad habit of losing things, a new device that can be connected to any item that you might lose may be the way to solve your problem. The Tile, a small square linked up to your iPhone or iPad via Bluetooth, lets you see how close you are to the missing item, within a 50-to 150-foot range . If the item goes out of your phone’s 150-foot range, it can still be detected (发现) on other smartphones with the same app.
When you log into the app on your phone, it shows you, with green bars that increase or decrease, how far away you are from the Tile. You can also program it to make a sound when you get close to the Tile. And you can link up your phone with up to ten Tiles. And if your lost item — a dog, for example, or a stolen bike — goes out of your own phone’s 150-foot Bluetooth range, you can set it as a “lost item”. If any of the phones with the Tile app comes within the range of your lost item, a message will be sent to your own phone, reminding you of its position. The Tile app also has the function to remember where it last saw your Tile, so that you can easily find where you left it.
Since the Tiles use Bluetooth rather than GPS, they never run out of battery or need to be charged, and they last for one year before needing to be replaced. The app, which will come into the market this winter, works with iPhone 5S, iPhone 6, iPad Mini, iPad 3rd and 4th generation, and iPod 5th generation.
【1】The Tile app can help you .
A. find your missing items
B. use your phone more wisely
C. save your phone’s battery power
D. connect something to your phone
【2】Which of the following is TRUE according to the passage?
A. The Tile needs to be charged after a year of use.
B. One smart phone can only be linked up to one Tile.
C. The Tile cannot work when linked up to a phone without Bluetooth.
D. A missing item can’t be found if it goes out of the needed range.
【3】What does the second paragraph mainly tell us?
A. What the Tile app is.
B. How the Tile app works.
C. The advantages of the Tile app.
D. Why the Tile app was invented.
【4】Where does this passage probably come from?
A. A science fiction novel. B. An advertisement.
C. A personal diary. D. A news report.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】B
【4】D
【解析】试题分析:这是一篇介绍一种新型可以找回自己丢失东西的产品的文章。主要介绍了这种产品的功能、用法、以及投放市场的远景等。
【1】A考查细节理解题。根据第一段的The Tile, a small square linked up to your iPhone or iPad via Bluetooth, lets you see how close you are to the missing item, within a 50-to 150-foot range.The Tile,一种以蓝牙与你的iPhone或iPad连接起来的设备,让你看到你与你丢失的东西多近。故选择A。
【2】C考查推理判断题。根据文章最后一段Since the Tiles use Bluetooth rather than GPS, they never run out of battery or need to be charged既然the Tiles使用蓝牙而不是GPS,他们从来不用充电和收费,排除A;根据文章第一段的If the item goes out of your phone’s 150-foot range, it can still be detected (发现) on other smartphones with the same app如果东西离开你的手机150英寸的范围,它仍然能被其他的带有app的手机发现,排除B和D;.根据第一段的The Tile, a small square linked up to your iPhone or iPad via Bluetooth, lets you see how close you are to the missing item, within a 50-to 150-foot range.The Tile,一种以蓝牙与你的iPhone或iPad连接起来的设备,让你看到你与你丢失的东西多近,可知这种设备如果没有蓝牙就没法工作。故选C。
【3】B考查主旨大意题。通读文章第二段,并根据该段的关键词program,link up等关键可以判断该段主要介绍如何使用这种产品。故选B。
【4】D考查推理判断题。A. A science fiction novel.科幻小说;B. An advertisement一份广告;C. A personal diary.个人日记;D. A news report一份新闻报告。通读全文,并根据文章的最后一段进行推断,该文章应该是源自新闻报告。故选D。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Dear Daddy,
You’ve been gone for six years and I’ve had time to think. Now I’m ready to write this letter to you.
For a long time after Mom died, I thought I liked her more because I didn’t like your attitude and I thought that her softer side was more desirable. In my 15-year-old’s mind, I thought you could have stopped my mother from drinking herself to death. Instead, you were off playing tennis and working. Later, I realized that no one could make someone stop drinking. Support is important, but at the end of the day, it is a choice. You were just doing your best.
What I have learned is that I am much like you. You taught me self-confidence. I know if I am prepared to work hard enough for something, I will be successful. This is no small thing. What I’ve realized since you died is that you were always there for me. You fought to ensure that I got my place on the Quebec badminton team that I had earned. When I got divorced (离婚), you came up to see if I had what I needed to take care of the boys and you paid off my car.
You taught me not to spend money I don’t have. I’ve always kept to that rule. It has served me well. We always had a good home to live in, nice vacations, and everything we needed and most of what we wanted.
You were not a perfect parent and neither am I. My children are much more thankful than I ever was. I am thankful that I had you as my dad. I am still Daddy’s girl and I am proud of it.
【1】We can know the writer’s father .
A. always put his family in first place
B. didn’t understand his daughter
C. didn’t treat his daughter well
D. died six years ago
【2】The writer now doesn’t think her father .
A. was a good husband or father
B. had the right attitude towards her
C. was responsible for her mother’s death
D. did his best to prevent her mother from drinking
【3】Which of the following things did the writer’s father teach her?
a. self-confidence b. to love doing sports
c. not to hate anybody d. to spend money properly
A. abc B. bd C. cd D. ad
【4】What can we infer from the letter?
A. The writer’s father cared about her very much.
B. The writer didn’t have a good childhood.
C. The writer’s children don’t love her.
D. The writer now lives alone.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
2013年以来,雾霾多次袭击华北的一些城市,引起人们对空气质量的广泛关注。
假如你是李华,是校学生会主席。你打算倡议全校学生积极行动起来,自觉抵制空气污染。请根据下面的写作要点,写一篇英语倡议书。
1. 陈述空气污染的现状;
2. 分析空气污染的原因;
3. 提出几点倡议。
注意:1.词数120左右,开头和结尾已经给出,不计入总词数;
2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
3.参考词汇:fossil fuel 化石燃料 carbon dioxide 二氧化碳
Dear fellow students,
The foggy weather these days has caused widespread concern about air pollution.
Let us take immediate action to fight against air pollution.
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】短文改错
假如英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏词符号∧,并在此符号下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线\划掉。
修改:在错词下面划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意: 1、每处错误及其修改均仅限一词; 2、只允许修改10处,多者从第11处不计分
All parents wish their children, especially senior high students, can go to top universities and have a bright future. So they always expects their children to make fully use of their time to study. They don’t allow them watch TV, play computer games or go out to play with their friends. Some students just complained that their parents are only concerned about their grades but not their other need.
To my opinion, how our parents are doing is out of nothing but the love. The most important thing, I think, is that they should learn to communicate with our parents, telling them that we’ll never let them down and will work harder to earn trust and respect from them.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Lily: It is the first time that I ___【1】__(come) to the field at this time of year. How promising the ___【2】__ (crop) are!
David: You mean that you have never been in the countryside before?
Lily: Yes. In fact both my parents were __【3】_ (bear) in the countryside.
David: __【4】_ so, you may know something about planting.
Lily: Yes, because I saw my grandparents plant cabbages __【5】_ other day. It is really a difficult job.
David: There are several things _【6】__(do), such as turning over soil, watering the field, and ___【7】__(put) some powder in and so on. ___【8】___, the most important thing is choosing the best seeds.
Lily: Do you make the seeds by yourself or bring them from other places?
David: Usually we make them by ourselves because the soil on our farm is quite different from __【9】__ of the other lands.
Lily: Do you have any program to run your farm _【10】__ your own way?
David: Yes, we plan to make our farm into a lab to make the best cabbage seeds.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
假如你是中学生李华,你校外教Mary女士近期准备回英国度假,为此,你班同学准备开一个晚会为她送行。请你根据以下提示,用英语写一封e-mail,通知她相关情况。
1. 对她的辛勤教学工作表示感谢。
2. 晚会本周日晚上7:30开始,预计持续1个小时。
3. 地点:高三10班教室
4. 活动:同学们一起唱英文歌,班长代表全班赠送她鲜花和亲手制作的礼物。
注意:
1. 词数100左右。
2. 开头和结尾已经给出,不计入总词数。
Dear Mary,
We hear that you’ll return to the United Kingdom on a holiday soon. All the class will miss you very much during your absence!
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
Yours truly,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】短文改错
文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 修改:在错的词下划一横线,在该词下面写出修改后的词。
注意:1、每处错误及修改均仅限一词。 2、只允许修改10处,多者(从11处起)不计分。
Hiking has become popular in China during recent years, and more and more people become hikers, that are called Donkey Friends (驴友) in Chinese. A discussion about hiking has held in our class. Some students think that hiking during vacation can make people to feel healthier, fresher and more harmonious with nature. They find themselves deep attracted by the beauty of nature. They can also be relaxing walking in deep mountains. But nowadays some hikers even begin to explore the places people have never been to, and accidents have been happened now and then because poor knowledge of hiking. Some hikers even lost their life. The other students in our class think it not safe to organize so dangerous activities. They make suggestions which laws should be passed and hikers should be trained before they attend the activities
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。【1】 You probably think you will never be a top student. This is not necessarily so. However, anyone can become a better student if he or she wants to. Here is how:Plan your time carefully. When planning your work, you should make a list of things that you have to do. After making this list. you should make a schedule of your time. First your time for eating, sleeping, dressing, etc. Then decide a good, regular time for studying. 【2】 A weekly schedule may not solve all your problems, but it will force you realize what is happening to your time.Find a good place to study. Look around the house for a good study area. Keep this space, which may be a desk or simply a corner of your room, free of eeverything but study materials. No games, radios, or television. When you sit down to study, concentrate on the subject.Make good use of your time in class. 【3】 Listening carefully in class means less work later. Taking notes will help you remember what the teacher says.Study regularly. When you get home from school, go over your notes, review the important points that your teacher is going to discuss the next day, read that material. 【4】 If you do these things regularly, the material will become more meaningful, and you’ll remember it longer.Develop a good attitude towards tests. The purpose of a test is to show what you have learned about a subject. They help you remember your new knowledge. The world won’t end if you don’t pass a test, so don’t be over worried.【5】 You will probably discover many others after you have tried these.
A. This will help you understand the next class. |
B. No one can become a top student unless he or she works hard. |
C. Don’t forget to set aside enough time for entertainment. |
D. Take advantage of class time to listen to everything the teacher says. |
E. Maybe you are an average student. |
F. There are other methods that might help you with your studying. |
G. Make full use of class time to take notes of what the teacher says in class. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】----- I'm going to San Francisco for a couple of days.
------ ________. I wish I could get away for a while.
A. It doesn't matter B. Forget it
C. I really envy you D. I can't agree more
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com