精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
18.I almoWith rates as low as $3.75per week!
"Well,I finally did it.I finally decided to enter the digital age and get a cell phone.My kids have been annoying me and the last straw was when my car broke down,and I was stuck by the highway for an hour before someone stopped to help.But when I went to the cell phone store,st changed my mind.The phones all have cameras,computers and a"global-positioning"something or other that's supposed to spot me from space.Goodness,all I want to do is to be able to talk to my grandkids!The people at the store weren't much help.They couldn't understand why someone wouldn't want a phone the size of a postage stamp.And the rate plans!They were confusing,and expensive…and the contract (合同)lasted for two years!I'd almost given up until a friend told me about her new Jitterbug phone.Now,I have the convenience and safety of being about to stay in touch---with a phone I can actually use."
Affordable plans that I can understand一and no contract to sign (签订)!Unlike other cell phones,Jitterbug has plans that make sense.Why should I pay for minutes I'm never going to use?And if I do talk more than I plan,I won't find myself with no minutes like my friend who has a prepaid phone.Best of all,there is no contract to sign-so I'm not locked in for years at a time.The US-based customer service is second to none.And the phone gets service anywhere in the country.
Monthly Minutes30100
Monthly Rate14.9919.99
911AccessFREEFREE
Long Distance CallsNo additionan chargeNo additional charge
Friendly Return Policy30days30days
Call now and receive a FREE gift when you order.Try Jitterbug for 30days and if you don't love it,just return it!Why wait,the Jitterbug comes ready to use right out of the box.If you aren't as happy with it as I am,you can return it and get your money back.Call now,the Jitterbug product experts are ready to answer your questions.Call 1-888-809-8794or visit www.jitterbugdirect.com.

50.What made"I"finally think of getting a cell phone?A
A.Being stuck by the highway.
B.Being urged by his grandkids.
C.Being persuaded by cell phone salespersons.
D.Being attracted by the friendly return policy.
51.On the monthly basis of 100minutes,the Jitterbug weekly rate is aboutB.
A.﹩3.75  B.﹩4.99C.﹩14.99D.﹩19.99
52.An advantage of Jitterbug mentioned in the passage isB.
A.its discount price with a free gift
B.its reasonable rate plans without a contract
C.its good customer service all over the world
D.its"global-positioning"system with 911access
53.The main purpose of the passage is toD.
A.tell a customer's story of Jitterbug
B.provide two ways to order Jitterbug
C.give a brief introduction of Jitterbug
D.attract potential customers to Jitterbug.

分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了向消费者介绍吉特巴舞,吉特巴舞有哪些优惠活动,吸引人们了解购买.

解答 50.A.细节理解题.由第一段第二行"the last straw was when my car broke down,and I was stuck by the highway for an hour before someone stopped to help."可知当作者被困在高速公路上而没有人帮助他的时候,他想到要有一部手机,所以选A.
51.B.推理判断题.根据表格里的数字19.99,这是指月消费,因此算出周消费是4.99.故选B.
52.B.细节理解题.根据倒数第二段开头"Affordable plans that I can understand-and no contract to sign!"可知这一段讲述的是没有合同的合理收费计划,是Jitterbug这种手机的优点.故选B.
53.D.推理判断题.根据最后一段第一、二行"Call now and receive a FREE gift when you order.Try Jitterbug for 30 days and if you don't love it,just return it!Why wait,the Jitterbug comes ready to use right out of the box."可知作者向消费者介绍吉特巴舞,吸引人们了解购买,所以选D.

点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

8.假如你是李华,从互联网上得知Banks夫妇的餐厅在登广告招聘兼职服务员.请写一封电子邮件应聘.主要内容包括:
1.发邮件的目的;2.自我介绍;3.应聘理由(至少两条理由);4.表达自己的希望.
注意:1.词数100词左右;    2.可以适当增加细节,以使行文连贯;
 3.邮件开头结尾已为你写好,但不计入总词数.
Dear Mr.﹠Mrs.Banks,
I'm Li Hua,who has just graduated from high school this summer.        .
Regards,
Li Hua.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

9.What's the common ______ of dealing with failing in the exams?
Generally,education comes first.Dripping water wears through rock.(  )
A.processB.practiceC.procedureD.performance

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

6.Dear Peter,
Thanks very much on inviting me to your birthday              1.on改为for
party on Sunday.I'd like very much come but                  2.come前加to
I had an examination on Monday morning.It is                  3.had改为have
a very important exam but I can't afford to                        4.but改为and/so
fail it.I'll spend the whole weekend read                         5.read改为reading
and preparing for it.So I'm terrible sorry that                  6.terrible改为terribly
I won't be able to come in this time.Hope you                7.去掉in
can understand.I'll take this chance to wish                   8.√
you wonderful time on your birthday.Happy                     9.wonderful前加a
birthday,Peter,and many happy return of the day!10.return改为returns.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

13.He made another wonderful discovery,_____ of great importance to science.(  )
A.which I think isB.which I think it is
C.which I think itD.I think which is

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

3.A thousand words will not leave so deep an impressionas one deed(行动),so please take some action to catch the opportunity to practise your English if you really want to make progress.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

10.One day,Mary stopped outside the shoe-shop and looked into the                86.将第一个the改为a
window.For some times,she fixed her eyes on a pair of high boots              87.times改为time
on display."They are exactly I've been looking for,"she thought,88.exactly后加what
"I would like to buy a pair of boots as that in the window."89.as改为like
After ask about the price,Mary decided to try a pair on.While                     90.ask改为asking
the shop-assistant was helping him  put the boots on,she kept                      91.him改为her
looking at Mary's stockings which was made of fine white lace (网眼).   92.was改为were
"Excuse me for asking,"the assistant said at last,"but where                  93.√
did you get these stockings?They are the most latest fashion".                 94.去掉most
"They were given to me by my grandma!"Mary said proud.                        95.proud改为proudly.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

7.According to the newly-made traffic regulation,who drives through red light shall be fined at least 200 dollars.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

8.In thedistance(远方),they could see the misty cloud that rose from the great Niagara Falls.

查看答案和解析>>

同步练习册答案