精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项

(1)The card above is_________
A.aticket
B.apostcard
C.aninvitation
D.anadvertisement
(2)The party is for_________
A.abirthday
B.theQueen
C.beewatching
D.theNationalDay
(3)According to the card ,if you are unable to go, you can _______.
A.returnthecard
B.visittheMuseum
C.ignorethemessage
D.contactAlice'smother

【答案】
(1)C
(2)A
(3)D
【解析】这是一张邀请函,是为了庆祝Alice的两岁生日。
1, C主旨大意题.根据文章的we arethrowing aparty 以及come bug with us 可知,这是一张邀请函故选择C
2, 细节理解题,根据文章中的Alice is turning 2.可知为了庆祝生日的,故选择A
3,D细节理解题.根据文章中的regrets to the Queen Beet at 601-555-4111可知如果不能来,请打电话给妈妈,故选择D。

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】最近,你参加了高一年级组织的你最重视哪科作业的调查,结果见下面的饼状图。请据此写一篇短文, 介绍调查结果,就某一数据是否合理提出自己的看法,并给出理由(理由不少于两点)。

注意:1. 短文的开头已为你写好。

2. 词数不少于120

最重视各科作业的学生比例示意图

Recently, a survey on homework preference has been conducted among senior three students. The results are as follows:

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】请用方框中单词或短语完成句子,并将答案书写在相应位置。

1The mental strength that Jordan showed made him ___________.

2Soon she made friends and began to ___________ the city with them.

3Come and ___________ at a gym. Sweat your way to good health!

4Spending too much time online makes it difficult to ___________ other things in life.

5When I started studying German, it was a ___________. The words felt strange on my tongue.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下列材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。

We're living in a new period of technological and social advancement. Technology has developed at a 1 (fast) speed over the past one hundred years than it had in the previous thousands of years. With this speed of advancement, it's easy to fall behind. Even if a person’s life seems 2(go) well now, several years down the line, he may find that lack of development in important skills may cause some big 3 (problem) in his life. For example, a person today 4is comfortable with his job may find himself 5(replace) by a machine tomorrow.

If we stop trying to improve ourselves, we'll find that our skill level doesn't stay on the same level, but instead 6(decrease). So we are supposed to keep testing what we know and keep learning new stuff to stay ahead. Also it's a good idea to 7(careful) evaluate the things and skills in our life 8replace those outdated things with better ones

Although it's impossible to predict exactly how things 9(change)over the next few years, with update of our skills and a desire to adapt, we’ll find that we're able to stay ahead 10 a changing world.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】After a number of disagreements with the committee, the chairman decided to __________.

A. resign B. retreat

C. withdraw D. retire

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】This Tiny Box Will Help You Relax In Terrible Summer Heat!

Traditional Air Conditioners (AC) are outdated.They cost a lot to install and even more to run. They are huge, noisy, and dangerous to clean.You can't move them around the house with you or take them outside! Thousands of people are now using a much cheaper alternative to cool themselves in the heat and clean their personal air. With over million units sold worldwide, this device is becoming one of the most successful gadgets of 2019. EVERYONE wants this awesome looking box for summer!

What Are We Talking About?

Meet the new AirFreez, an innovative alternative to AC that cools you just the same! lt's a perfect solution for those very hot days and nights! The AirFreez was designed by two Swiss engineers who were fed up suffering the hot summers.They realized that AC units are super inefficient and cost a lot of money to use.The engineers also discovered that none of the traditional AC units were made to travel with.

So, they designed this light-weight, portable Air Cooling box. It uses a very small amount of electricity and all without sacrificing any of the main benefits of a top AC model! It's tiny, easy to use and it can cool you in seconds!

What Is So Special About This Little Box?

The main benefits of AirFreez are its portability and price.

It is no larger than a lunchbox. Besides, it can be powered by a pocket solar panel or battery pack and you probably have the world's most portable AC unit.

And There Is One More Thing. The price is just amazing. Most AC units cost at least $300+ AND you have to pay for installation PLUS cover the expensive electricity bills each month.

AirFreez costs lens than $100 (Actually $53 for each if you buy more than one here). No messy installation, no expensive electricity bills. Far a Cooling unit of this quality, this must be the single best price-quality AC unit there is!

How Can You Get An AirFreez?

Now that you are aware of this amazing new invention, here is how to get one — order it from the Official Website for BEST PRICE.

1Which of the following words can best describe AirFreez?

A.Smart but fragile.

B.Costly but multi-functional.

C.Foldable and durable.

D.Handy and energy-saving.

2What can we learn about AirFreez?

A.lt costs less than $53.

B.It requires no complex installation.

C.It doesn't consume electricity.

D.It is a little larger than a lunch box.

3What is the purpose of this passage?

A.To advertise Airfreez.

B.To explain the functions of AirFreez.

C.To introduce the inventors of AirFreez.

D.To compare AirFreez with traditional AC.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Your next car could have two seats, three wheels — two in front and one in the back and a top speed of more than 100 miles per hour. Elio Motors plans to make such a tiny car named the Elio. Its two seats sit front and back instead of side by side. The driver is positioned in the center with the passenger directly behind.

The starting price for the car is just $6,800. It has only one door, on the left side, which cuts a few hundred dollars off the manufacturing costs. Having three wheels also makes it cheaper. It has air conditioning, power windows and door locks and an AM/FM radio. More features can be ordered through Elio's long list of suppliers. Elio will also sell the cars directly through its own stores and not through franchised dealers (特约经销商).

Paul Elio dreamed as a kid that he would one day own a car company called Elio Motors. In 2008, tired of high gas prices, he started working on a car that burns gas in a more effective way. Equally important to him was creating U.S. manufacturing jobs and making the car inexpensive enough to attract buyers who might otherwise be stuck in their old, unreliable cars. “Whatever matters to you, this can move the needle on it,” he said.

Already, more than 27,000 people have reserved (预订) one. Paul hopes to make 250,000 cars a year by 2016. So far, reservation holders are those who will use the Elio as a second or third car for work. Finally, though, he believes the car will interest high school and college students as well as used-car drivers who want something newer and more reliable.

1Which of the following shows the design of the Elio?

(○ = wheel, □ = seat)

A. B. C. D.

2Paragraph 2 shows that the Elio ________.

A. will be available in most stores B. is sold at affordable prices

C. has a fixed temperature D. does no harm to the environment

3The underlined words “move the needle” in Paragraph 3 probably mean “________”.

A. take a chance B. stand in the way C. break into pieces D. make a difference

4What would be the best title for the text?

A. The history of Elio Motors B. Cool car or stupid vehicle?

C. Paul Elio: a kid with big dreams D. What car to choose: new or used?

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假如你是李华,你的英国笔友Peter对于中国粉丝给国外明星取昵称的行为非常感兴趣,比如说“卷福”、“霉霉”、“小李子”、“寡姐”等。请你给他写一封邮件,介绍一个你认为最喜欢的中文昵称。内容包括:1. 中文昵称的含义;2. 中英文名字在含义或发音等方面的关联;3. 粉丝起该昵称的原因。

注意:1. 该昵称可用中文或拼音表示;2. 邮件词数在80词左右。

Benedict Cumberbatch

Taylor Swift

Leonardo DiCaprio

Scarlett Johansson

卷福

霉霉

小李子

寡姐

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

When you throw something in the trash, soon a garbage truck will come to take it away. Then where does it go? That depends on where you live. Different towns deal with trash in different ways.

Recycling

A recycling truck picks up paper, cardboard, metal, plastic and glass. These go to the recycling plant to be sorted and made into new things.

Incinerator

An incinerator is a huge stove that burns trash to make heat and electricity. The ash that’s left gets buried in a landfill. Trash ash can be poisonous, so it has to be stored carefully. But is takes up a lot less room than just plain trash.

Compost

Food waste might go to a composter. In a compost heap (堆肥堆), bacteria and worms break down dead plants and old food. They turn it in into good, rich oil. Some people keep compost heaps in their gardens. Big commercial composters handle waste from restaurants and farms.

Landfills

Some trash gets buried in landfills. A landfill starts as a big hole. Trucks dump trash. Big earth movers push it into place and crush it down. They cover the trash with dirt to keep scavengers (食腐动物) away. The bottom of a landfills is lined with a barrier to keep bad things from leaking into the ground. Pipes drain away liquid. When the landfill is full, it’s covered with earth. It might become a park or lawn.

1What can we learn from the passage?

A.Recycling helps to generate energy.

B.Bacteria and worms helps handle food waste.

C.The landfill is used to drive scavengers away.

D.Trash ash is carefully handled to save room.

2What’s the purpose of the passage?

A.To inform us of trash treatment.

B.To appeal for trash classification.

C.To discuss solutions to trash pollution.

D.To raise awareness of the harm of trash.

查看答案和解析>>

同步练习册答案