分析 本文是一篇人物故事类阅读,主要讲述了在飞机上一个老太太头上盖着一个毯子,她说他害怕乘飞机,所以躲在毯子下面,空姐过来也没劝说她,后来机长也过来,最后老太还是说以后不再坐飞机了.
解答 54.答案:B.细节理解题.根据 old lady in a plane had a blanket(毯子)over her head and she did not want to take it off.描述,可知一个老太太在头上盖着一块围巾.故选B.55.答案:D.细节理解题. old lady in a plane had a blanket(毯子)over her head and she did not want to take it off 描述,可知老太太不想把毯子摘下来,故选D.
56.答案:A.细节理解题.根据 air hostess spoke to her,描述,可知当空姐过来和老人说话.故选A.
57.答案:C.细节理解题.根据I have never been in a plane before,and I am frightened.可知,老太太原来没有坐过飞机.故选C.
58.答案:A.细节理解题.根据 I don't like planes and I am never going to fly again.描述可知,老人绝不会再乘飞机了.故选A.
点评 本文是一篇人物故事类阅读,题目涉及多道细节理解题.做题时学生应仔细阅读原文,把握文章主要内容,联系文章上下文内容并结合所给选项含义,从中选出正确答案,一定要做到有理有据,切忌胡乱猜测.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Alma 952s.Broadway Los Angeles,CA 213-244-1422 BON APPETIT Magazine named Alma the Best New Restaurant in America for 2014.The menu relies almost only on products grown locally-including the ones grown in its own garden-and focuses on the wild food. |
| Orsa&Winston 122w.4th St.Los Angeles,CA 213-687-0300 The Asian menu here changes daily.Sit back as the chefs(厨师) work near you in the open kitchen and get ready for a true taste adventure."It tastes like in Italy,Japan and China,"reports Los Angeles Times reporter Jonathan Gold. |
| Bestia 2121E.7th Place Los Angeles,CA 213-514-5724 This new Italian-style restaurant,owned by a husband and wife chef team,not only makes its own pasta but also has 60different kinds of meat and makes desserts.There are classics like pizza,meatballs and other delicious foods.You will have to make your reservation(预约) about a mouth in advance. |
| Rivera 1050s.Flower St.Los Angeles,CA 213-749-1460 Longtime L.A.chef John Sedler believes that Latin food is at the heart of L.A.'s food culture.Rivera,which food critic Jonathan Gold has called the most successful Mexican restaurant in the city,doesn't disappoint you with its inventive small menu and rolling food carts(手推车) full of small plates to share. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com