分析 本篇广告介绍了四本关于墨西哥的知识电子书.
解答 24.A.细节理解题.由第一段It is convenient for you to download and read eBooks immediately here,在这里下载并阅读电子书很迅速,可推知这是一个卖电子书的网站,故选A.
25.D.理解推断题.由English Speaker's Guide to Living in Mexico中的It contains a wealth of valuable and up-to-date information that will help you to understand the Mexican health and medical care systems,它包括了有价值的最新的关于墨西哥健康医疗系统的信息,可知选D
26.D.理解推断题.由Sleeping with Pancho Villa中的The search for the true criminal reveals the country's disordered politics and its economic tensions,对真正的罪犯的搜寻揭示了这个国家的混乱的政治和紧张的经济,可知这本书显示了墨西哥的政治经济现状,故选D.
27.A.理解推断题.由这四本书内容可知这都是帮助人们了解墨西哥的知识的,因此最有可能是将要去墨西哥的人,故选A.
点评 本篇文章主要是推断题.理解推断题题要以表面文字为前提,以具体事实为依据进行推理,做出判断.这种推理方式比较直接,考生只要弄清事实,即可结合上下文推断出合理的结论.
科目:高中英语 来源:广西桂林市2016-2017学年高二下学期期中质量检测英语试卷 题型:阅读理解
Homes & Gardens
12mths: £27.04
Established for over 80 years, Homes & Gardens has always been engaging and accessible. Delivering inspirational decorating through real-life stories and beautiful photography, it is the ultimate sourcebook of beautiful ideas and detailed information, and inspires its readers to become their own interior designers.
Delicious
12mths: £29.99
Whether you are passionate about cooking and entertaining, or simply love food, Delicious is the magazine for you. Every month it’s packed with mouth-watering recipes, including menus from Jamie Oliver, tasty mid-week suppers and children’s meal ideas.
Mother & Baby
12mths: £19.50
Mother & Baby is the UK’s best selling parenting magazine, and is full of information on pregnancy, birth and caring for your baby. Mother & Baby has over 40 years of experience on advising mothers how to care for their babies and is a well loved and trusted brand.
TIME
12mths: £34.99
TIME brings you the pick of the most interesting and relevant new stories, delivering accurate knowledge at all times on all topics, which allows you to anticipate trends. With more than 30 million eager readers every week, can you afford not to take TIME?
ON THE WHEEL
12mths: £55.00
The perfect read for anyone interested in classic cars, as it has the best buying advice, road tests and features. Features on restorations, road tests, reader models, keep the car fan entertained every month. The classified section and buyers guide provide a rich source of valuable information on price an
d makes and models.
1.Mrs Smith has a baby of only three and she likes to make her home unique, so she may be interested in _______.
A. TIME and Delicious B. Delicious and Mother& Baby
C. Homes & Gardens and Mother & Baby D. TIME and ON THE WHEEL
2.What does Jamie Oliver (mentioned in Delicious) probably do?
A. A chef. B. An engineer.
C. An actor. D. A designer.
3.Those who want to learn abo
ut the latest changes in different fields will probably
choose _______.
A. Homes & Gardens B. Delicious
C. TIME D. ON THE WHEEL
4.The readers of these magazines are possibly _______.
A. men B. women
C. children D. grown-ups
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | made | B. | took | C. | brought | D. | caught |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | conveyed | B. | swapped | C. | exchanged | D. | switched |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com